נק' מוניטין:
94
- 125
- 34
קניתי ראד ו mk2866 סיקל ראשון 90 כדור עכשיו הראד אני לוקח 10 מג ו והאוסטרין 20 מג . בערך ל 5 שבועות אתם חושבים שזה בסדר ? מבחינת זמן וכמות ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה עף באוויר, אם זה באמת היו הכמויותאיך הרגשת ב30mg אוסטרין ו15mg ראד140 ?
ביום הראדון לא הרגשתי משהו מיוחד קורה קצת יותר אנרגיה יותר וזהואיך הרגשת ב30mg אוסטרין ו15mg ראד140 ?
לא לקחתי אותם פעם אחת חילקתי במשך היום לא יודע אם זה משפיעהיה עף באוויר, אם זה באמת היו הכמויות
לא יודע אם זה משפיע .. אל תתייחס למה שכתבתי על הסידור של המינונים .לא יודע אם זה משפיע
אה סבבה תודה . לפעם הבאה אקנה נוזלי היתיי צריך לשאול לפני שקניתי בכלללא יודע אם זה משפיע .. אל תתייחס למה שכתבתי על הסידור של המינונים .
מה שכתבתי מכוון בוא נאמר בגדול ל - Sarms נוזלי .
עם הכדורים האלה תעשה מה שבא לך
אתה רוצה 20mg אוסטרין ו10 Rad חופשי תמשיך ככה בלי שינויי מינונים עד הסוף .
ותנצל את החומר באימונים כמה שאתה יכול תגיד לעצמך "אני בתקופה שלוקח אני הולך כל יום נותן הכי חזק שאני יכול" .
חח סבבה אז אשאר עם מינון נמוך של 20 מג אוסטרין 10 מגד ראד לחודש וקצת כזהזנ טוב אל תתבאס
אם הרגשת קצת מרץ זה טוב
לפני שאצה מתעסק עם מינונים יותר גדולים בחומר לג'יט .
תתן כל מה שאתה יכול עם מינונים מדוללים שיש לך כרגע .. ככה תגיע יותר מוכן לנוזלי 🏋️😅 תדע להתאמן בתקופה שהחלטת לתת בראש "סייקל" וכניראה תהיה יותר קרוב ללימיט שלך, ואז עם חומר איכותי תשבור אותו .
מה שנקרא 😛 מלימון תעשה לימונדה
סחטיין על ההקפצה לפני שנה.. תקרא את חוקי הפורום.מאיפה מצאת? חיפשתי בכל האינטרנט ואין מקום שאפשר להזמין לישראל...
רוצים לדעת מאיפה האנגלית שלימאיפה מצאת? חיפשתי בכל האינטרנט ואין מקום שאפשר להזמין לישראל...