הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צ׳יט

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי,
מממ עשיתי היום צ׳יט ואני מרגיש צורך לשתף אתכם ולשמוע את הדעות שלכם,
אז ככה כל היום לא אכלתי כלום כי לא הייתי רעב (הצ׳יט האחרון שלי היה לפני שלושה שבועות)
ולקראת הערב נהיתי רעב אז פשוט אכלתי המבורגר עם צ׳יפס במקדונלדס ואני קצת מרגיש צער למרות שמחר בבוקר אני באימון ואני אשרוף חצי מזה.
אני מרגיש קצת מבואס כי באמת שיכלתי לחכות בקלות עוד כמה שבועות אבל הייתי כל כך רעב וזה היה הדבר היחידי בקרבתי
עד כמה פגעתי בעצמי?

• פותח/ת השרשור
אם אתה ממש פריק בנושא תזונה אז בוא נתחיל בלהוציא את המילה צ׳יט מהלקסיקון שלך. אתה מרמה רק את עצמך. בלי שום קשר צריך לדעת לשחרר לפעמים. אם אכלת אז כנראה שרצית. שהרגשת שבא לך. לשבת בבית ולחשוב שאולי לא היית צריך לאכול בכלל לא יתרום להרגשה. יש דברים שהם לנפש. ואם אכלת רק את זה אז בכלל לא פגעת בתהליך. אני חופשי משלבת מקדונדלס על בסיס יום יומי. במיוחד שרשום ערכים אז קל לשלב...
לא יודע מה איתך אני מכיר את המושג הזה כצ׳יט
ולא משהו אחר
אבל כן הרגשתי אשם וזה עבר, אין טעם להיתקע על זה

לא יודע מה איתך אני מכיר את המושג הזה כצ׳יט
ולא משהו אחר
אבל כן הרגשתי אשם וזה עבר, אין טעם להיתקע על זה
לכן אני אומרת. תשנה את המושג הזה. את מי אתה מרמה? זה סתם גורם למערכת יחסים גרועה עם אוכל, לפחות בעיניי....צ׳יט ישר מגדיר אוכל שהוא ״אסור״ או ״לא בריא״

• פותח/ת השרשור
זה לא היה בהכרח מכוון רק אליך, זה הרגשה כללית מכמה פוסטים בפורום תזונה.

אני יכול להמשיך, אבל זאת לא המטרה אחי
לא שלא אכלתי כלום כי פחדתי לאכול
אלא כי אני לא הייתי רעב במהלך היום, קורה לי שיש לי ימים שאני מצליח להחזיק ארוחה אחת
ויש ימים שאני רעב יותר זה מאוד אינדיבידואלי.
וכשאני אומר ״פריק״ זה לא שאני אוכל והולך להקיא, אני אוכל בלי רגשות אשם ואני אוכל טוב, קרה אתמול שהצטערתי כי אכלתי ארוחה שנחשבת אצלי כג׳אנק פעמיים בחודש במקום פעם אחת.
אבל זה בסדר עצם זה ששיתפתי אתכם היה על מנת לקבל יותר פרופורציה.
וקיבלתי.

אני מבין, התכוונתי לזה שמישהו "פריק של תזונה" לא יגיע למצב שהוא לא אוכל כל היום.
ובכלליות, אם לא אכלת כלום, אז מה ארוחה במק מפריעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית