הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

״צ׳יט״ במסה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
איך אני יכולה לאכול פעם בשבוע משהו שהוא עתיר קלוריות מבלי לגרום לעצמי להרוס פלוס נקי של שבוע? בארוחה אחת כזו אני בקלות יכולה לגרום לעצמי לפלוס גדול בממוצע. בעיקרון מה שהייתי עושה עד עכשיו זה אוכלת נניח במוצאש את מה שבא לי (בדכ מגש פיצה/המבורגר ענקי/לאפה שווארמה) שכל אחד מהם בקלות יכול להגיע ל2000+ אם לא 3000 או אולי יותר... ולא הייתי אוכלת כלום כל היום או במשך כל השבוע מוותרת על כמות מסויימת של קלוריות או עושה צום ביום למחרת ואז יוצא שבשביל לאכול משהו שאני רוצה ובא לי אני משלמת על זה במשך כל השבוע.
איך לדעת להתנהל נכון במצב כזה? לפעמים אני אומרת לעצמי אולי לחזור לניטרלי ואז כבר ה״ארוחת צ׳יט״ תשים אותי בפלוס בממוצע השבועי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מתנצלת, אבל שווארמה כבש זה לא שווארמה...
זה סתם כבש בשכבות על שיפוד מסתובב.
שווארמה אמיתית היא אך ורק מהודו נקבה!
כל השאר סתם חיקויים. כל הפרגית, כבש, וואט-אבר... פויה!
החלק המהלך על ארבע היחיד שמותר לו להיכנס לשווארמה זה השומן של הכבש. לא הכבש עצמו חחחח

לא אומרת ש"שווארמה כבש" זה לא טעים- ממש לא חח זה מעדן. אבל שוווארמה אמיתית זה קדוש!
סבא שלי ז"ל היה קצב, ואבא שלי אכל כל חייו את הנתחים הכי טובים. הוא לא מוכן לקרוא לשווארמה כבש "שווארמה" , כבש זה כבש חחח לא לעשות שעטנז!
תני לי לאכול את השווארמה שלי בשקט אישה!
אוכל זה אוכל בשר זה בשר. אני אוהבת אותו בכל הצורות

מי שמבין בחומוס אוכל בלי פיתה
סתם בשביל העניין, יש לי קעקוע של חומוס ואני יוצא לאכול חומוס עם חברים שמבינים מאוד בחומוס כולל אותי
רובנו אוכלים עם בצל, ורבע פיתה לנגב הכל
מקום שלא מגיש הרבה בצל מראה על החומוס ברמה הירודה שלו
ואני אוכל חומוס+מסחבה
ושווארמה בלי טחינה טעים, אם השווארמה מספיק טובה לא צריך תוספות אחרות, בדיוק כמו חומוס

''מקום שלא מגיש הרבה בצל מראה על החומוס ברמה הירודה שלו'' חחח הקשר בין זה קיים כמו הקשר בין מסי לNBA.

הכוונה שלי לא הייתה רעה, פשוט מה שאני עושה זה מוותר על הציפס שזה רוב הקלוריות ובסופו של דבר גם אם לא זה עדיין לא פלוס של 2000 קלוריות עם הכל כולל הכל, ניסית פעם לא לצום במהלך היום הזה? ואז אולי במקום לאפה לדוגמה תספיק לך פיתה ?
בכל מקרה אם את מוכנה להמשיך לאכול הרבה מבחינת קלוריות ואז כל השבוע להוריד עוד 100 לא אמור להיות עם זה בעיה בעיקרון

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי לא הייתה רעה, פשוט מה שאני עושה זה מוותר על הציפס שזה רוב הקלוריות ובסופו של דבר גם אם לא זה עדיין לא פלוס של 2000 קלוריות עם הכל כולל הכל, ניסית פעם לא לצום במהלך היום הזה? ואז אולי במקום לאפה לדוגמה תספיק לך פיתה ?
בכל מקרה אם את מוכנה להמשיך לאכול הרבה מבחינת קלוריות ואז כל השבוע להוריד עוד 100 לא אמור להיות עם זה בעיה בעיקרון
ברור לי שהיא לא הייתה רעה.וגם מעריכה אותה מאוד. יכול להיות שזה נובע מ-אם כבר אז כבר (אבל בטקט מסויים,לא כמו שציינתי למעלה.)
כי אני רוצה להנות מכל החוויה ולא לחסוך מעצמי...
אולי אשקול לעשות אירובי למרות שאני ממש שונאת במקום לשלם כל השבוע ולקזז. מרגישה שזה עוד התעסקות במהלך השבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית