הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לטרייסיפ ובייסיפ

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
צריך תרגיל אחד\שתיים מקסימום לכל סוג , דברים טובים לתקופת מסה, מנסה כמה שיותר להגדיל את הידיים =]
בבקשה אם יש לכם תרגילים טובים - שתפו

• פותח/ת השרשור
נוו יאללה מה אתם משחקים לי "מצחיקים"...בנאדם שואל משהו תענו כמו שצריך או שאל תענו בכלל..
אתם יודעים בכלל איזה תוכנית אני עושה שאתם אומרים סקואט סקואט כאילו אני לא עושה את זה...
כולה צריך תרגיל מקסימום 2 להשוואה ולהכניס לאימון

• פותח/ת השרשור
אם הייתי יודע לא הייתי פותח את האשכול הזה...
אני צריך לדעת תרגילים למסה ופיתוח שריר מהיר.. אני לא ידוע מה הכי טוב אז חשבתי לשאול פה..

מה אתם דוחפים תסקוואט שלכם לכול מקום מה הוא קשור? בנאדם שואל שאלה תענו לא להתכחם לנסות לשחק אותה מצחיקים.
ליד אחורית תעשה מקבילים עם משקל או לחיצה צרפתית (שאתה שוכב על המיטה עם מרפקים ישרים ומוריד את האמה למצח)
יד קדמית כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה.
ובשביל "פיתוח מהיר" קרא על תזונה תבנה תפריט אם אין לך (יש מאמרים טובים בפורטל שזה למעלה באדום רשום -לכניסה לפורטל של מאמרים קילוגרם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה
מה אתם דוחפים תסקוואט שלכם לכול מקום מה הוא קשור? בנאדם שואל שאלה תענו לא להתכחם לנסות לשחק אותה מצחיקים.
ליד אחורית תעשה מקבילים עם משקל או לחיצה צרפתית (שאתה שוכב על המיטה עם מרפקים ישרים ומוריד את האמה למצח)
יד קדמית כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה.
ובשביל "פיתוח מהיר" קרא על תזונה תבנה תפריט אם אין לך (יש מארים טובים בפורטל שזה למעלה באדום רשום -לכניסה לפורטל של מאמרים קילוגרם.
זהו כל מקום סקוואט סקוואט סבבה תרגיל טוב אבל מה דוחפים אותו לכל חור
וסבבה תודה

שמע אחי, זה שתבודד את הידיים לא אומר שהם יגדלו יותר טוב מאשר אם לא תבודד אותם, אלה עם אתה מזריק.
לפעמים אפילו זה יכול לעכב את הגדילה שלהם.

• פותח/ת השרשור
לפי איך שאני מכיר את הגוף שלי בד"כ בידוד יותר מגדיל לי אותם.
וחחחח ניראלך שאני מזריק !? אני בן 16 וחצי חח והתחלתי כולה לפני חצי שנה להתאמן

ליד אחורית הייתי ממליץ לך לאו-באר סקוואט, ובגלל שאת היד קדמית צריך לפמפם הרבה תעשה שני תרגילים: הי-באר סקוואט ופרונט סקוואט.

shutupsquatblack1.gif

מתח בסופיניצה ולאחריו כפיפות מרפקים עם מוט ישר - לבייספס - כמובן שזה בא בסוף האימון לאחר שכבר ביצעת משיכה כבדה של דדליפט/BOR/PC...

פרס/בנצ'/מקבילים - לטרייספס , אין צורך לבודד בנוסף, אתה יכול לעשות לחיצות צרות אם בא לך

ליד אחורית הייתי ממליץ לך לאו-באר סקוואט, ובגלל שאת היד קדמית צריך לפמפם הרבה תעשה שני תרגילים: הי-באר סקוואט ופרונט סקוואט.

התשובה הכי טובה עד כה !!!

תענו לעניין, אנשים. אם אין מה לומר, לא חייבים לומר ....

התשובה הכי טובה עד כה !!!

תענו לעניין, אנשים. אם אין מה לומר, לא חייבים לומר ....

אתה סוטר את עצמך פה אתה אומר שהוא הביא תתגובה הכי טובה עד עכשיו , ואיך בדיוק הוא הביא תגובה טובה ? הוא אומר היי באר ופרונט סקוואט איך זה קשור ליד אחורית וקדמית?
ואחרי זה אתה אומר לענות לעניין.

או שכול זה היה בצחוק ?

אתה סוטר את עצמך פה אתה אומר שהוא הביא תתגובה הכי טובה עד עכשיו , ואיך בדיוק הוא הביא תגובה טובה ? הוא אומר היי באר ופרונט סקוואט איך זה קשור ליד אחורית וקדמית?
ואחרי זה אתה אומר לענות לעניין.

או שכול זה היה בצחוק ?

הניחוש השני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית