הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל בין בנצ פרס סטנדרטי ללחיצת חזה בישיבה במכונה יעודית?

• פותח/ת השרשור kotol
  • פורסם בתאריך

kotol

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
היי,
אני מתאמן כבר חמישה חודשים, אשכול קודם שפתחתי רשמתי שאני בקושי עולה במשקלי עבודה, עכשיו כבר אני רואה הרבה יותר התקדמות במשקלי עבודה, משקל גוף ובמראה.
החלפתי תוכנית אימונים, המאמן בחדר כושר אמר שהטכניקה בבנץ לא מספיק טובה ואני לא כל כך יציב. הוא החליף לי את הבנץ הרגיל לבנץ בישיבה עם פלטות במכונה. מה ההבדל בין זה לבנץ הקלאסי והאם זה פחות טוב? בנוסף אשמח אם תרשמו לי מה דעתכם על התוכנית שהמאמן בחדר כושר בנה לי?

פשיטת ברך במכונה 15*2
כפיפת ברך במכונה 15*2
לחיצת רגליים 15*3
לחיצת חזה במכונה 15*3
חתירה באחיזה רחבה 15*3
לחיצת כתפיים משקולות יד 15*3
בטן בתלייה max * 3
זוקפי גב עם כדור פילאטיס 10*3

נערך לאחרונה:
זה FBW?
בכללי לא הבנתי את הפואנטה של התוכנית היא נראת ממש גרועה כמעט הכל מכונות ונתת לרגליים 6 סטים ולחזה גב וכתפיים 3?
ועל בטן וזוקפים אתה עובד אבל על ידיים לא?
תחליף תוכנית ואל תבקש מה"מאמנים" הפח שיש בחדר כושר תבנה לבד או שתיקח אחת מוכנה

ממליץ לך לחזור לבנץ (עם מוט). אם אתה מתקשה תוריד משקל ותבנה את הטכניקה כמו שצריך.
אם ממש קשה לך אתה יכול להחליף ללחיצת חזה עם משקולות יד.
אתה עושה תרגיל אחד לחזה, במצב כזה רצוי שהתרגיל יערב כמה שיותר קבוצות שריר. לחיצה במכונה זה אחלה תרגיל, אבל לא כתרגיל ראשי ובודד לחזה (אולי רק בחודש הראשון לאימונים, אבל זה לא המצב שלך).

לגביי שאר התוכנית שלך - היא בין ההזויות שראיתי, בלי לפגוע.
איפה העבודה על הידיים? תכניס לפחות תרגיל אחד ליד קדמית ויד אחורית. רגליים עוד איפשהו בסדר למרות שגם שם אפשר להשתפר.
בשורה התחתונה - תחזור ללחוץ חזה עם מוט / משקולות, תוסיף כפיפה ופשיטה במרפק וברגליים תשקול להחליף את הלג פרס בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
זה FBW?
בכללי לא הבנתי את הפואנטה של התוכנית היא נראת ממש גרועה כמעט הכל מכונות ונתת לרגליים 6 סטים ולחזה גב וכתפיים 3?
ועל בטן וזוקפים אתה עובד אבל על ידיים לא?
תחליף תוכנית ואל תבקש מה"מאמנים" הפח שיש בחדר כושר תבנה לבד או שתיקח אחת מוכנה

ממליץ לך לחזור לבנץ (עם מוט). אם אתה מתקשה תוריד משקל ותבנה את הטכניקה כמו שצריך.
אם ממש קשה לך אתה יכול להחליף ללחיצת חזה עם משקולות יד.
אתה עושה תרגיל אחד לחזה, במצב כזה רצוי שהתרגיל יערב כמה שיותר קבוצות שריר. לחיצה במכונה זה אחלה תרגיל, אבל לא כתרגיל ראשי ובודד לחזה (אולי רק בחודש הראשון לאימונים, אבל זה לא המצב שלך).

לגביי שאר התוכנית שלך - היא בין ההזויות שראיתי, בלי לפגוע.
איפה העבודה על הידיים? תכניס לפחות תרגיל אחד ליד קדמית ויד אחורית. רגליים עוד איפשהו בסדר למרות שגם שם אפשר להשתפר.
בשורה התחתונה - תחזור ללחוץ חזה עם מוט / משקולות, תוסיף כפיפה ופשיטה במרפק וברגליים תשקול להחליף את הלג פרס בסקוואט.

אני לא יודע מאיפה להתחיל 🤦‍♂️
אתה עושה את אותה תכנית בכל אימון?
תודה על התשובות, שכחתי לציין שהמאמן בחדר כושר בנה לי את התוכנית, עד היום עשיתי תוכנית fbw מקילוגרם

תודה על התשובות, שכחתי לציין שהמאמן בחדר כושר בנה לי את התוכנית, עד היום עשיתי תוכנית fbw מקילוגרם
מציע לך לחזור לתוכנית מקילוגרם, וכמו שהמליצו, תבצע סקוואט ובנץ, אלו תרגילים יעילים מאוד כמעט לכל מטרה. ותגיד למאמן שלך שאם הטכניקה לא טובה אז עובדים על הטכניקה ומשפרים אותה. יש לך מלא ערוצי יוטיוב וסרטונים ללמוד מהם, תריץ חיפוש בפורום.

אנסה להקביל את מה שהמאמן שלך הציע.

אתה לא יציב ולא מסוגל לעשות בנץ׳ עם טכניקה טובה, אז בוא נוריד את זה לגמרי ונעשה במכונה - זה מקביל לפעוט שמנסה ללכת, נופל ומתנדנד, אז ההורה שלו אוסר עליו לנסות ללכת ומקפיד שימשיך לזחול במשך שנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית