הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Sarms זרים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
נתקלתי לא מזמן בהודעה כלשהי במייל

• GW501516 will be replaced by GW0742
  • LGD4033 will be replaced with LGD3033
  • RAD140 will be replaced with ACP105
מישהו יכול לשפוך אור על חומרים אלו?

שאלה טובה. מצחיק שאתה אומר לשפוך אור על החומרים האלו כי למעשה לאף אחד לא ידוע עליהם יותר מדי, גם על מי שלוקח אותם. מכיר lgd-3033, מאוד דומה מן הסתם ללגד שכולם מכירים, לא ברור אם השפעה גדולה או קטנה יותר אבל דומה ככל הנראה, מה שכן חיסרון גדול זה שצריך לקחת אותו כמה פעמים ביום בגלל זמן מחצית חיים קצר יחסית.

לא יודע מאיזה מקור קיבלת את המייל אבל נשמע דבילי ומוזר

ראיתי את הSarms האלה מסתובבים באתרים , אבל דווקא המפוקפקים יותר מציגים אותם , ובעליי השם הטוב לא נימצא . 🫤 בינתיים לא יודע מה קורה איתם .

מה זה משנה כבר, זה לא שידעת שמה שמוכרים לך תחת שם lgd4033 זה באמת lgd4033. יכולים לשים לך כל מה שיתחשק להם, אם זה יעשה אותך טיפה חרמן וירגום להרגיש יותר חזק , אתה גם תגיד להם תודה חחחח
בקיצר, אם אתה סומך על היצרן/משווק תקנה ותשתמש.

אני כבר לא יכול לראות דיונים על סארמס
תתרחקו מהחרא הזה כל השוק מפוצץ זיופים יותר מכל חומר אחר והמחיר יותר יקר מכל סטרואיד שיש, הנוסחה הזאת של שימוש בחומר ללא תופעות לוואי שיקרית!, לא יגעת ומצאת - אל תאמין,

אני כבר לא יכול לראות דיונים על סארמס
תתרחקו מהחרא הזה כל השוק מפוצץ זיופים יותר מכל חומר אחר והמחיר יותר יקר מכל סטרואיד שיש, הנוסחה הזאת של שימוש בחומר ללא תופעות לוואי שיקרית!, לא יגעת ומצאת - אל תאמין,
עד היום לא הבנתי מה הבעיה עם שמנים ולמה אנשים מעדיפים "לבלוע כדור" מאשר להזריק מה נורא בזה? למה זה מחריד אותם? יש המון פקטורים משתנים מאדם לאדם כל אחד במחשבתו אבל אני בהחלט מעדיף שמנים על פי כל האוראלים ובמיוחד הדבר הזה שנקרא Sarms שלחצי מהעולם אין מושג מה זה המקסימום שניסתי והצטערתי על זה כי זה בזבוז כסף זה Ghrp-6 חוץ מי רעב ווסקולריות בקטנה לא הרגשתי ממנו כלום ושום דבר

עד היום לא הבנתי מה הבעיה עם שמנים ולמה אנשים מעדיפים "לבלוע כדור" מאשר להזריק מה נורא בזה? למה זה מחריד אותם? יש המון פקטורים משתנים מאדם לאדם כל אחד במחשבתו אבל אני בהחלט מעדיף שמנים על פי כל האוראלים ובמיוחד הדבר הזה שנקרא Sarms שלחצי מהעולם אין מושג מה זה המקסימום שניסתי והצטערתי על זה כי זה בזבוז כסף זה Ghrp-6 חוץ מי רעב ווסקולריות בקטנה לא הרגשתי ממנו כלום ושום דבר
מיותר, שאנשים יקחו טסט חראם על הכסף שזורקים על שום דבר בתחפושת של סארמס, לא מבין איך אנשים עדיין מאמינים בדבר הזה וקונים ושואלים פה על זה, הרי עד היום 90 אחוז דיווחו על מגרנות ואפס עליה
במסה

אני אישית נהנה דווקא מהזריקה עצמה:s85:
דיבול-ננדרולון
ווינסטרול- מסטרון
אנאדרול-טרן
ככה המחשבון שלי עובד:s49:

לאחר האיסור על הסארמים בסין יצאו אותם הסארמים רק עם שינוי מולקולרי קטן אבל זה כעקרון אותו דבר רק בשם אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית