הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Sarms

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
מי שיצא לו להתשמש בקרדרין ואוסטרין
על איזה מינון הייתם ומה הרגשתם במידת שיפור
אם זה אירובי/כוח/מסת שריר
אשמח לשמוע

קארדרין לא הרגשתי משהו מיוחד, האירובי היה מעט קל יותר. לא משהו משמעותי. המינון היה 20 מ״ג ביום אם אני זוכר נכון. התחתי ב 10 מ״ג ועליתי.

אוסטרין התחלתי עם 10 מ״ג עד 25 מ״ג. אחלה חומר בעיניי. בעיקר עזר לי עם התאוששות מהירה והוסיף כוח שהתבטא במשקל על המוט. אני מאוד אוהב אותו לעומת שאר הסארמס שיש לי להשתמש בהם.

קארדרין הרצתי 8 שבועות ואוסטרין 12 שבועות.

מי שיצא לו להתשמש בקרדרין ואוסטרין
על איזה מינון הייתם ומה הרגשתם במידת שיפור
אם זה אירובי/כוח/מסת שריר
אשמח לשמוע
קרדרין 3 ריאות 10 מ"ג מספיק אך גם מדי פעם לעשות איתו הפסקות בין הסטים אתה מטפס על הקירות בחדר כושר ורץ ממכשיר למכשיר
אוסטרין 20 מ"ג הורידים יוצאים לטיול ויש פאמפ, תזונה טובה ויכול להניב תוצאות של עוד שריר, במקור תוכנן לטיפול באוסטופורוזיס ומכאן שמו

לא חושב שיש לך מה להכניס סארמס, אנאבולים לא רואים אותם ממטר. כל אוראלי שתבחר יעשה עבודה הרבה יותר טובה מכל סארם

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש לך מה להכניס סארמס, אנאבולים לא רואים אותם ממטר. כל אוראלי שתבחר יעשה עבודה הרבה יותר טובה מכל סארם
העניין הוא לתת פוש קטן גלי ממש עומס על המערכת לעומת אוראלי

אם אתה חיי על טסט.... והחלטת לקחת סרמס זה בזבוז זמן וכסף . לא תרגיש אותו .
כל הביקורות שרצות פה על סרמס זה מחברה שניסו סייקל אחד או שתיים בלחץ או אפילו כאלו שלא ניסו והסרמס זה חוויה ראשונה לכן יש להם התרשמות טובה.
לאדם שחיי על 250 טסט ובימים טובים עובר את ה500 בשבוע זה לא ידגד .
תכניס דיבול או וינסטרול
או פשוט תעלה מינון בטסט

אם אתה חיי על טסט.... והחלטת לקחת סרמס זה בזבוז זמן וכסף . לא תרגיש אותו .
כל הביקורות שרצות פה על סרמס זה מחברה שניסו סייקל אחד או שתיים בלחץ או אפילו כאלו שלא ניסו והסרמס זה חוויה ראשונה לכן יש להם התרשמות טובה.
לאדם שחיי על 250 טסט ובימים טובים עובר את ה500 בשבוע זה לא ידגד .
תכניס דיבול או וינסטרול
או פשוט תעלה מינון בטסט

בגדול זה כמו לקחת נסיעת מבחן במאזדה 2 אחרי שאתה רגיל ליסוע באוודי A7

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית