הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה תחתון בפיגור

elrameinii

משתמש מתחיל
69
14
נק' מוניטין:
49
69
14
אני לא מצליח לפתח את החזה תחתון כמו שצריך. אמרו לי שזה עניין של זמן ובטח גם גנטיקה, אני מתקדם בבנץ׳ פשוט החזה תחתון נראה אותו דבר ויזואלית.
מה כדאי לעשות כדי לשפר את החזה התחתון?
להמשיך לשפר את הבנץ או להתחיל את האימוני חזה מתרגיל של חזה תחתון כבד מה שאומר שכנראה לא אצליח להתקדם בבנץ

משקל עבודה בבנץ 4x7x75

חזה תחתון זה לא שריר אלא פשוט סיבי שריר, ובנץ' בשיפוע שלילי זה די חסר טעם לרוב האנשים. לא בקטע של להתנשא אבל 75 בנץ' זה עדיין לא משקל שיהיה לך חזה גדול ממנו, תמשיך להתקדם בבנץ' ואתה תראה שיפור עם הזמן.

חזה תחתון זה לא שריר אלא פשוט סיבי שריר, ובנץ' בשיפוע שלילי זה די חסר טעם לרוב האנשים. לא בקטע של להתנשא אבל 75 בנץ' זה עדיין לא משקל שיהיה לך חזה גדול ממנו, תמשיך להתקדם בבנץ' ואתה תראה שיפור עם הזמן.

מסכים שבשורה התחתונה הוא צריך קודם כל להתקדם בבנץ' אבל מה הבעיה עם בנץ' בשיפוע שלילי? אני עושה אותו כתרגיל משלים לבנץ' וחושב שזה אחלה של תרגיל.

מסכים שבשורה התחתונה הוא צריך קודם כל להתקדם בבנץ' אבל מה הבעיה עם בנץ' בשיפוע שלילי? אני עושה אותו כתרגיל משלים לבנץ' וחושב שזה אחלה של תרגיל.
לדעתי יש בו יותר חסרונות מיתרונות ובנץ' + אינקליין יספיקו לרוב המתאמנים
וברמה שלו הוא לא צריך 10 ווריאציות שונות של בנץ', שיתרכז בבנץ' שטוח בינתיים.

לדעתי יש בו יותר חסרונות מיתרונות ובנץ' + אינקליין יספיקו לרוב המתאמנים
וברמה שלו הוא לא צריך 10 ווריאציות שונות של בנץ', שיתרכז בבנץ' שטוח בינתיים.

איזה חסרונות? שואל ברצינות, אולי גם אני אחליף.
זה אף פעם לא במקום בנץ' פרס אבל אני באופן אישי מעדיף את הדיקליין על אינקליין בגלל שהסיבים העליונים שלי יותר בולטים מהתחתונים.
זה סך הכול תרגיל משלים אבל עדיין לא הבנתי למה אינקליין עדיף על דיקליין, נראה לי שזה עניין של העדפה אישית ואני לא ממש מוצא הבדל במהות בין שני התרגילים האלה.

איזה חסרונות? שואל ברצינות, אולי גם אני אחליף.
זה אף פעם לא במקום בנץ' פרס אבל אני באופן אישי מעדיף את הדיקליין על אינקליין בגלל שהסיבים העליונים שלי יותר בולטים מהתחתונים.
זה סך הכול תרגיל משלים אבל עדיין לא הבנתי למה אינקליין עדיף על דיקליין, נראה לי שזה עניין של העדפה אישית ואני לא ממש מוצא הבדל במהות בין שני התרגילים האלה.
טווח תנועה יותר גדול, יש יותר סיכון לכתפיים. וכל הקטע הזה של לשכב בשיפוע שלילי ולעשות בנץ' תמיד היה נראה לי מסוכן וחסר טעם, אלא אם אתה מפתח גוף מקצועי שצריך באמת לבודד כל דבר בגוף. מקבילים לדוגמא תרגיל מעולה לחזה תחתון וגם יותר בטוח.

אז לפי מה שאתם אומרים כאן מספיק לבוא לעשות בנץ ולסיים אימון חזה
במידה מסוימת כן, אפשר... פשוט תעשה מקבילים בנוסף, יותר טוב מדיקליין. אצלי החזה התחתון הוא הכי דומיננטי כי במשך תקופה ארוכה עשיתי רק מקבילים.

כמו שאמרו מעלי, אין כזה שריר ״חזה תחתון״, זה פשוט חלק משריר החזה (פק מייגו׳ר). לכן ״בידוד״ של שריר שלא באמת קיים, יהיה מאוד מיותר. תמשיך להתקדם עם בנץ׳ ותרגילים ״רגילים״ והחזה יגדל. מעבר לזה, לא יודע מה המצב שלך, אבל זו גם פונקציה של אחוז שומן, באחוז שומן בינוני ומעלה החזה תחתון לא יראה ״קשיח״ ומחוטב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית