הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ███ ✯ ✯ קנייה מרוכזת של חגורות II - מרכז ✯ ✯ ███

DropDead

משתמש פעיל
454
85
נק' מוניטין:
711
454
85
טוב אז כהמשך לנושא הקודם פתחתי נושא חדש שיהיה של מי שמעונין וגר במרכז.
זו החגורה של חברת INZER
http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902&scid=145&tsccat=145

נתחיל הכול מהתחלה, מי שמעונין שיגיד שם ומידה וצריך מישהו עם פייפל (שיודע לבצע הזמנות כמו שצריך..) כדי שהדבר ירוץ בכלל.

רשימה:
DROPDEAD-XL
MM31-XL
Mister_Big-XL
AVOCADO- XL
bietarist-XL
super beten-XL
leftyland - XL
prUser - XL

DMDaniel - XL
Hikakku - XL
PowerLifting -XL
anoREX - XL

אדום = שילמו.

Mister_Big:
טוב אז לפי מי שנרשם פה אנחנו 11 איש .

זה יוצא 170 ש"ח או 47 דולר לאדם.

כתובת הPAYPAL שלי היא [email protected]

אני גר במערב ראשל"צ ועובד בת"א מי שמעוניין להביא לי את הכסף אישית שיצור איתי קשר דרך המייל (אותה כתובת כמו של הפיי פאל למעלה ) ויאמר לי איך ניתן ליצור איתו קשר לתאום התשלום (במייל ,בטלפון וכו' ) .

תרגישו חופשי לשאול ולברר מה שבא לכם.

ההזמנה יוצא לדרך ביום שישי ה 30.4.2010 בשעה 14:00, מי שלא מעביר את הכסף עד התאריך הזה, ההזמנה יוצאת בלעדיו!!!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב .. אני מבין שהיום כבר אין מצב לסגור את ההזמנה.
בכל מקרה אני לא אהיה זמין עד יום שישי הבא, זתאמרת שבוע וחצי.
בכל מקרה אם אתם עושים את ההזמנה תזמינו אחת גם בשבילי למרות שאני לא אהיה פעיל פה...
אפשר לסמוך עלי משה מכיר אותי טוב. ✌️

תודה

אפשר לתת 100 שקל עכשיו ואת השאר אחרי הקניה.
או שפשוט ניתן ל anorex אני מאמין שהוא לא יברח עם המיליונים למקסיקו.

---------- התגובה התווספה ב 18:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:32 ----------

אנורקס אתה מוכן להיות אחראי על ההזמנה ? אתה גר בראשון גם אם אני זוכר נכון ?
אם כן עכשיו אני כבר שולח לך לפייפל את הכסף

אני לא אברח עם הכסף אבל בגלל הצבא אני ממש לא זמין ויהיה לי קשה לנהל את זה.

מיסטר ביג יהיה בסדר עם הכסף לדעתי 😃

כן, אתה צריך ללכת לדואר לבקש מהם כרטיס אשראי להטעין אותו ולשלם להם עמלה של 20 ש"ח, ללכת לפתוח PAYPAL עם הכרטיס אשראי הזה ולהעביר את הכסף.
מעבירים את הכסף למעלה בחוצץ יש לכם SEND MONEY תבחרו בזה ותעבירו (תבחרו ב PERSONAL למטה)

אני חושב שאפשר להעביר דרך החשבון בנק, אבל החשבון לא יהיה מאושר, תנסה לפתוח PAYPAL ולהכניס שם את החשבון שלך (או שתעשה למי שאחראי על כל העניין העברה בנקאית לחשבון בנק ישירות דרך האינטרנט או משהו)

טוב אז לפי מי שנרשם פה אנחנו 10 איש .

זה יוצא 161 ש"ח או 42.5 דולר לאדם.

כתובת הPAYPAL שלי היא [email protected].

אני גר במערב ראשל"צ ועובד בת"א מי שמעוניין להביא לי את הכסף אישית שיצור איתי קשר דרך המייל (אותה כתובת כמו של הפיי פאל למעלה ) ויאמר לי איך ניתן ליצור איתו קשר לתאום התשלום (במייל ,בטלפון וכו' ) .

תרגישו חופשי לשאול ולברר מה שבא לכם.

Mister_Big
תגיד לי פה מי שילם ואני אסמן באדום, מישהו יכול לשלם על DropDead? אני מכיר אותו אישית הוא יחזיר את הכסף כשהוא יגיע מהצבא למי שצריך, הוא גר בראשל"צ במרכז.
למי שאין PAYPAL ואתם גרים רחוק/לא יכולים לבוא למי שקונה את החגורות בימים הקרובים, לכו לדואר ישראל ותטעינו כרטיס אשראי ותפתחו PAYPAL זה עולה 20 ש"ח, או שתקחו את המספר חשבון בנק של מר ביג ותעבירו לו ישירות לחשבון, עמלה של 6.5 ש"ח או באינטרנט שקל ומשהו.

Mister_Big,

אל תשכח שיש עמלה על סכומים שנכנסים אליך ל-PAYPAL. ה-42.5$ שרשמת כוללים בפנים גם את העמלה ? שלא תצא בהפסד בטעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית