הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ███ ✯ ✯ קנייה מרוכזת של חגורות II - מרכז ✯ ✯ ███

DropDead

משתמש פעיל
454
85
נק' מוניטין:
711
454
85
טוב אז כהמשך לנושא הקודם פתחתי נושא חדש שיהיה של מי שמעונין וגר במרכז.
זו החגורה של חברת INZER
http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902&scid=145&tsccat=145

נתחיל הכול מהתחלה, מי שמעונין שיגיד שם ומידה וצריך מישהו עם פייפל (שיודע לבצע הזמנות כמו שצריך..) כדי שהדבר ירוץ בכלל.

רשימה:
DROPDEAD-XL
MM31-XL
Mister_Big-XL
AVOCADO- XL
bietarist-XL
super beten-XL
leftyland - XL
prUser - XL

DMDaniel - XL
Hikakku - XL
PowerLifting -XL
anoREX - XL

אדום = שילמו.

Mister_Big:
טוב אז לפי מי שנרשם פה אנחנו 11 איש .

זה יוצא 170 ש"ח או 47 דולר לאדם.

כתובת הPAYPAL שלי היא [email protected]

אני גר במערב ראשל"צ ועובד בת"א מי שמעוניין להביא לי את הכסף אישית שיצור איתי קשר דרך המייל (אותה כתובת כמו של הפיי פאל למעלה ) ויאמר לי איך ניתן ליצור איתו קשר לתאום התשלום (במייל ,בטלפון וכו' ) .

תרגישו חופשי לשאול ולברר מה שבא לכם.

ההזמנה יוצא לדרך ביום שישי ה 30.4.2010 בשעה 14:00, מי שלא מעביר את הכסף עד התאריך הזה, ההזמנה יוצאת בלעדיו!!!!

נערך לאחרונה:
עם מי אני צריך לוודא שהוא קיבל את ההעברה שלי לפייפל? DropDead או Mr.big?
עריכה: לא משנה, מצאתי לבד.

נערך לאחרונה:
הוספתי מי שצריך, אל תשכח לעשות היום (יום שישי בארץ) את ההזמנה בשעה 14:00, מי שלא העביר את הכסף/יורד לו דם מהפות, זו הבעיה שלו שיזמין לבד.

בשל אילוצים משפחתיים אני לא אספיק לבצע את ההזמנה עד 14 אלא יותר לכיוון שעות הערב -לילה .אז יש לכם עוד מספר שעות ארכה

העיקר שתזמין בזמן שהם פתוחים ואולי ישלחו את החבילה עוד היום כי שבת וראשון עם סגורים והם דיי מסטולים ביום שני.
רוב העסקים פתוחים מ 8-9 עד 17-18, לא יודע איפה הם נמצאים אבל אם אצלך 12 בלילה בין שישי לשבת, אצלי 2 בצהריים, בניו יורק זה 5 בצהריים, באמצע זה 4 בצהריים, עדיף לעשות הזמנה עד 5 בצהריים.

עריכה: הם בטקסס, אז זה אותם זמנים כמו אצלי, 12 בלילה אצלך זה 2 בצהריים אצלי שזה סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית