הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר ███ ✯ ✯ קנייה מרוכזת של חגורות II - מרכז ✯ ✯ ███

DropDead

משתמש פעיל
454
85
נק' מוניטין:
711
454
85
טוב אז כהמשך לנושא הקודם פתחתי נושא חדש שיהיה של מי שמעונין וגר במרכז.
זו החגורה של חברת INZER
http://www.houseofpain.com/product-details.html?pid=902&scid=145&tsccat=145

נתחיל הכול מהתחלה, מי שמעונין שיגיד שם ומידה וצריך מישהו עם פייפל (שיודע לבצע הזמנות כמו שצריך..) כדי שהדבר ירוץ בכלל.

רשימה:
DROPDEAD-XL
MM31-XL
Mister_Big-XL
AVOCADO- XL
bietarist-XL
super beten-XL
leftyland - XL
prUser - XL

DMDaniel - XL
Hikakku - XL
PowerLifting -XL
anoREX - XL

אדום = שילמו.

Mister_Big:
טוב אז לפי מי שנרשם פה אנחנו 11 איש .

זה יוצא 170 ש"ח או 47 דולר לאדם.

כתובת הPAYPAL שלי היא [email protected]

אני גר במערב ראשל"צ ועובד בת"א מי שמעוניין להביא לי את הכסף אישית שיצור איתי קשר דרך המייל (אותה כתובת כמו של הפיי פאל למעלה ) ויאמר לי איך ניתן ליצור איתו קשר לתאום התשלום (במייל ,בטלפון וכו' ) .

תרגישו חופשי לשאול ולברר מה שבא לכם.

ההזמנה יוצא לדרך ביום שישי ה 30.4.2010 בשעה 14:00, מי שלא מעביר את הכסף עד התאריך הזה, ההזמנה יוצאת בלעדיו!!!!

נערך לאחרונה:
שגיא אני אשמח אם תוכל להגיד לי שאתה באיזור ת"א או הרצליה בכל השבוע הקרוב, אני עקרונית צריך להיות פנוי כמעט כל הזמן.

בנתיים לקחו את החגורה:
anorex
dropdead
super beten
bietarist
החגורות מאד אייכותיות (בטח שיחסית לזה שיוצרו על ידי איזה בן לאדן במערה בפקיסטן) אבל בעיתיות לשימוש .
ויקח הרבה זמן להתרגל אליהם לרכך אותן וללמוד לעבוד איתן בבטחה (תזהרו על הצלעות ).

תגלית מרעישה לכל השחיפים כאן .

רק עכשיו שמתי לב שבטעות אחת החגורות היא במידה M (מדיום ) במקום XL כפי שהוזמן .

השחיף הראשון (שטרם לקח כבר את החגורה שלו ) שיודיע שהוא רוצה אותה זוכה בפטור מלחורר חצי

חגורה בחורים נוספים .

אני כל יום באיזור הרצליה - רמת השרון, ולא חוררתי את החגורה, שמתי אותה עלי פעם אחת ולקח לי 10 דק' להוריד אותה, חוץ מזה לא עשיתי איתה כלום.

בכל אופן לא בטוח שה-M יתאים לי בכלל 😃

טוב, במקרה ותחליט שאתה רוצה את ה-M, אני שולח לך בפרטי את המספר שלי. תשלח לי הודעה שאתה באיזור של רמה"ש ואני אבוא לאסוף אותה ממך.

יכול להיות שהM הוא לא 30'-33', אלא כמו שכתוב באתר של אינזר 30'-38'. אם זה ככה אז אני מוכן גם לקחת אותה.

משה, אני מבקש שתוריד לשגיא את משתמש הכבוד ואפילו תשעה אותו: הבנאדם חייב לי 10 שקלים ואני לא חושב שהוא מתכוון להחזיר לי.
בושה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית