הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אני ראלי

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
מאוד ריאלי
והגעתי למסקנה אחרי בדק בית של עצמי
שאין לי אפשרות כרגע להתקדם ולראות תוצאות ממשיות. אם חסר לי חלק מאוד חשוב בפאזל שזה המנוחה(שינה)
קשה לי להתקדם ואני רודף אחרי הזנב של עצמי. קורע את עצמי בתזונה ואימונים ולא זז רוורס
הגיע הזמן פשוט לשחרר,כמובן לשמור על תזונה וכו
אבל בלי האכזבה של להסתכל במראה ולהתאכזב.
יש פה עוד אבות לילדים קטנים,שלא ישנים ומתאמנים בשושו ומהר מהר כדי להספיק?
וגם לא רואים תוצאות?

כספורטאי חובב בענפים שונים מזה הרבה שנים, ההבנה שאני צריך ״להתחרות״ רק בעצמי היא הכי חשובה.
תמיד יהיו אנשים מוכשרים ממני, עם יותר זמן ומשאבים .

אני עושה הכי טוב שאני יכול במסגרת האילוצים שלי - משפחה ועבודה.
בערך פעם בשנה-שנתיים אני לוקח פרויקט של כמה חודשים (3-4) ומתכונן לתחרות גדולה על חשבון דברים אחרים.

לא מחפש להיות הכי טוב אלא מחפש לעשות את המקסימום שלי גם אם לאחרים זה נראה ״חלש״ / ״מביך״

אנחנו לא מכירים אישית מעבר לפורום, אבל אתה צריך ללמוד להרגע . התקדמת יפה מאוד בחודשים האחרונים ואני בטוח שב 5 אימונים שבועיים של שעה-שעה וחצי לאימון בהדרכה נכונה אתה תוכל לשפר מאוד את יעילות האימונים שלך.
אני לא נכנס לך לכיס אבל השקעה של כמה מאות שקלים לחודש לתקופה של כמה חודשים תקפיץ אותך בכמה רמות.

החלום להיות ״אל יווני״ צריך לדעתי להשאר כחלום ולשאוף להיות אדם שהוא fit שיכול להרים ולרוץ עם הילדים שלו בכיף. וזה בונוס להוריד חולצה בים אבל תכלס זה באמת לא מעניין אף אחד

לדעתי אתה צריך למצוא איזון באמונים כזה שיקדם אותך בלי לגרום לך לייאוש.
בין מה שאתה עושה עכשיו לבין לוותר לגמרי יש מרווח תמרון גדול מאוד שבו גם תוכל להתקדם וגם לא תתיאש.
הייתי מבצע 3 כח ו 2 אירובי בשבוע ואת השאר משקיע בתזונה והתאוששות, אם אתה רוצה לתת בוסט להתקדמות זה באמת יכול לבוא בדמות מאמן טוב שיחדד לך טכניקה ויעזור לבנות תכנית אימונים מתאימה.
אם אחרי כל זה נשאר לך זמן פנוי ואנרגיות אתה יכול לנוסיף עוד קצת אירובי.

• פותח/ת השרשור
@hanan
תודה.
הייתי צריך לקחת בחשבון שסטטוס החיים שלי כרגע,זה בלתי אפשרי להתקדם.

הרעיון של איש מקצוע(אימונים פרטיים)
תמיד ״גירה״ אותי,אולי אתן לעצמי את הצופר הזה

להוריד חולצה ולהרגיש נהדר(זה סך כל החלקים)
@TvrSp12
ישנם אנשים ״שנשברים״ מהתפריט וכו
אני עדין לא נשברתי,אבל בהחלט זה מוריד מהאוויר.

שוב הגישה שלך לא נכונה, התקדמת יפה ואתה יכול להתקדם עוד הרבה, פשוט בקצב ובמינון 'מתאים ליום יום שלך

• פותח/ת השרשור
@TvrSp12
אתה צודק!
אני פשוט צריך לקבל את זה,שההתקדמות לא תיהיה כמו הח׳ברה הצעירים.
אצלי זה הרבה יותר לאט...
וגם קשה יותר עם ההזנחה של המון שנים
•שוחחתי עם הדיאטנית,היא משוכנעת שכמות הפחמימה,לא מספיקה לי,(האמת שאני די דחפתי אותה לתת לי מעט)
אז נוסיף קצת פחמימה,בעצתה.

לדעתי אתה ״קשוח״ מידי עם עצמך.
מה הכוונה אין לך יכולת להתקדם? שלחת תמונה שלך עם שינוי יפה מאוד שעשית ומגיע לך 1000 ריספקט על זה. מה שכן אולי ציפית לעוף מהר מאוד וזה לא המצב. אל תחשוב על החודש או החצי שנה הקרובה, אלא על השנים הבאות. אם תתמיד ותמשיך להשקיע אין מצב שלא יגיעו תוצאות, פשוט אין מצב כזה. תן בראש!

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה ״קשוח״ מידי עם עצמך.
מה הכוונה אין לך יכולת להתקדם? שלחת תמונה שלך עם שינוי יפה מאוד שעשית ומגיע לך 1000 ריספקט על זה. מה שכן אולי ציפית לעוף מהר מאוד וזה לא המצב. אל תחשוב על החודש או החצי שנה הקרובה, אלא על השנים הבאות. אם תתמיד ותמשיך להשקיע אין מצב שלא יגיעו תוצאות, פשוט אין מצב כזה. תן בראש!
מסכים איתך.
זה בהחלט הפן הפסיכולגי,חשבתי שאתקדם מהר יותר,התבדתי!
הגיל,המשקל,אורח החיים וכו,משפיעים נורא על ההתקדמות.
אני מקווה שזו מכה קלה בכנף,ואעשה עם עצמי עבודה בשבוע הקרוב.
כמו שרשמתי למעלה,שוחחתי עם הדיאטנית,והיא המליצה לעלות במעט את הפחמימה,כנראה שהחוסר משפיע לי על המוח 😃 אפילו היא הציעה לי לעשות ארוחת
״שחיתות״ אחת,הבעיה שאני ״פוחד״ מזה כמו מסיגריות,ברגע שאדליק אחת הלך עלי.
(7 שנים בלי).

מסכים איתך.
כמו שרשמתי למעלה,שוחחתי עם הדיאטנית,והיא המליצה לעלות במעט את הפחמימה,כנראה שהחוסר משפיע לי על המוח 😃 אפילו היא הציעה לי לעשות ארוחת
(7 שנים בלי).

אחי... אתה כולה בן 35-36
יש שחקן בליגה האיטלקית העונה לשם זלאטן שמככב שנה אחרי שנה ויותר מבוגר ממך.
אתה צריך אולי לשחרר ממבחן התוצאה ולקחת את זה כדרך חיים.
משהו לא עובד לך? תחליף תוכנית, תחליף תזונאית כי משהו לא עובד. כמשהו לא עובד אז מחפשים איפה התקלה.

• פותח/ת השרשור
@McGregor
אח אל תשכח שזלטן בכושר עוד מהבטן של אמא שלו.
אני בהחלט עובד עם עצמי
התוכנית ששיניתי בעצתך,נהדרת
עם התפריט אולי טיפה הקשחתי
אם עושים את סך החלקים:
ותק אימון
אחוז שומן
אז לא רק שאני מתחיל מ0
אני מתחיל מ -30 בערך

האמירה הזאת שהשלמת עם זה שאתה לא יכול להתקדם היא לא נכונה.
אל תשווה את ההתקדמות שלך עם אנשים אחרים, תתחרה אך ורק מול עצמך.
אני כמוך גם כאבא לתינוקת חסרים לי שעות שינה, ועובד במשרה מלאה ועדיין מוצא את הזמן להתאמן 4 שעות בשבוע.
כל אחד והזמן שהוא יכול לתת וכל אחד עם כמה שהוא יכול להתקדם.
אתה מרים 20 קילו? תרים עוד חודש 21 קילו.
אתה על אחוז שומן 20? עוד חצי שנה תרד ל19.
התקדמות היא עדיין התקדמות לא משנה כמה היא מזערית, וזה עדיף מהתדרדרות או לדרוך במקום תאמין לי, אבל אין דבר כזה אי אפשר, כי אפשר, רק לאט יותר.
תתקדם לפי הקצב שאתה מסוגל כתלות באורך החיים שלך, לא כתלות באורח חיים של השכנים

• פותח/ת השרשור
🆘@Yahyoh
מדוייק
נשאר לי רק לעבוד על זה
ולצאת מהתיסכול
ו..חכה חכה יש לך רק תינוקת
יש לי שלושה:mafia:

@BeN35 אתה מאוד קיצוני, יש תחום רחב מאוד בין להפוך למר אולימפיה לבין לא להתקדם בכלל. עושים מה שאפשר עם האפשרויות שיש.
לי אמנם אין 3 ילדים אלא רק אחד (עדיין), אבל אני יוצא ב 6:30 מהבית וחוזר ב 18:00-18:30 (עובד רחוק), אז לא מתאמן 7 שעות בשבוע כמו לפני כמה שנים ולא עושה נפחים שיחייבו אותי לישון טוב אחרת לא אתפקד (בסקוואט ודד בעיקר), אבל עושה מה שאפשר, מתאמן בערך 4 שעות בשבוע, פחות דוחף את עצמי בתרגילים שגומרים את ההתאוששות, יותר משקיע לדוגמה בלהתחזק בבנץ', וההסתכלות על התחום היא שונה, אצלי לפחות עכשיו, זה לא לשבור שיאים אישיים בכל מחיר אלא המטרה להישאר פעיל כאשר המשפחה קודמת לכל ומתאימים את האימונים לזה ולא להפך.

• פותח/ת השרשור
@yujinius
העלת פה נקודה מעניינת
״לא מרבה בתוכנית עם נפחים״
״לא מתיש את עצמי״

זה סותר לגמרי את מה שאני שומע כאן בפורום,שאם בעצם לא נתקדם במשקלים וכו,לא יהיה גירוי אזי ניהיה בפלאטו?

הכוונה שבגלל שההתאוששות מוגבלת אז גם העומס באימונים יהיה מוגבל, כזה שתוכל להתאושש ממנו. לא יעזור אם תעמיס על עצמך יותר ממה שאתה יכול להתאושש ממנו בשביל להתקדם, כי אם לא תתאושש אתה גם לא תתקדם ובסוף תיפצע.

מסכים איתך.
(7 שנים בלי).
למה אתה בלי ארוחת ציט 7 שנים?
למה אתה בלי פחמימה?
אפשר להתחטב יפה על 200 300 פחמימה
@BeN35 אתה מאוד קיצוני, יש תחום רחב מאוד בין להפוך למר אולימפיה לבין לא להתקדם בכלל. עושים מה שאפשר עם האפשרויות שיש.
לי אמנם אין 3 ילדים אלא רק אחד (עדיין), אבל אני יוצא ב 6:30 מהבית וחוזר ב 18:00-18:30 (עובד רחוק), אז לא מתאמן 7 שעות בשבוע כמו לפני כמה שנים ולא עושה נפחים שיחייבו אותי לישון טוב אחרת לא אתפקד (בסקוואט ודד בעיקר), אבל עושה מה שאפשר, מתאמן בערך 4 שעות בשבוע, פחות דוחף את עצמי בתרגילים שגומרים את ההתאוששות, יותר משקיע לדוגמה בלהתחזק בבנץ', וההסתכלות על התחום היא שונה, אצלי לפחות עכשיו, זה לא לשבור שיאים אישיים בכל מחיר אלא המטרה להישאר פעיל כאשר המשפחה קודמת לכל ומתאימים את האימונים לזה ולא להפך.
גישה של גבר גבר יש לך!
משפחה ללא ספק לפני הכל

• פותח/ת השרשור
למה אתה בלי ארוחת ציט 7 שנים?
למה אתה בלי פחמימה?
אפשר להתחטב יפה על 200 300 פחמימה
חח לא ציט.
7 שנים בלי סיגריות והמשלתי את זה לציט,שאם אדליק סיגריה אחת(ציט אחד) הלך עלי.

פחמימה העלתי מ160ל180

חח לא ציט.
7 שנים בלי סיגריות והמשלתי את זה לציט,שאם אדליק סיגריה אחת(ציט אחד) הלך עלי.

פחמימה העלתי מ160ל180
תזכור בסופו של דבר,אני לא מאמין שזה יוצא ממני אבל בסופו של דבר זה רק גוף,כל עוד אתה משתפר אפילו קצת,אתה תגיע למטרה שלך,כל חיי רדפתי לגוף שרציתי,בסופו של דבר זה מרדף שבא מחסך מסויים,תהנה מהדרך זה הכי חשוב
קח הכל בפ ר ו פ ו ר צ י ה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית