הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית AB

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
המטרה שלי בעיקר היא לעלות במסת השריר וקצת כוח אבל התוכנית בעיקר מתמקדת על העלאת מסת שריר אשמח לחוות דעת ממכם
אימון AB

A

חזה

בנץ' פרס 4X8-10

לחיצה בשיפוע חיובי דאמבלים 3X8-12

פרפר בכאבלים במכונה 3X8-12

כתפיים

לחיצת כתפיים עם דמבלים 3X8-10

הרחקות לצדדים בקרוס אובר יד יד 3X8-12

הנפה לכתף אחורית במכונה 3X12

יד אחורית

לחיצה צרפתית עם מוט דבליו 3X10-12

פשיטת מרפקים עם מוט פולי קצר 3X10-12

B

רגליים

סקוואט 3X6-8

פשיטת ברכיים במכונה 3X8-10

כפיפת ברכיים במכונה 4X10-12

תאומים בסמית' 3X15

גב

פולי עליון אחיזה קלאסית 4X8-12

חתירה יד יד עם משקולות 4X8-12

טי באר 4X8-12

יד קדמית

כפיפת מרפקים עם מוט דבליו אחיזה רחבה 3X10-12

כפיפת מרפקים עם מוט פולי קצר 3X10-12

כל שבועיים מתכנן לעלות במשקלי העבודה
בפלג גוף עליון 2.5 קילו כל שבועיים
ובפלג גוף תחתון 5 קילו כל שבועיים מה אומרים אשמח לתיקונים ואשמח לעצות תודה מראש לעוזרים ! 😃

הכוונה שלי שאפשר לבצע את התרגילים האלו עם מנוחות יחסית קצרות ולא להתקע במכון יותר מדי זמן.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי שאפשר לבצע את התרגילים האלו עם מנוחות יחסית קצרות ולא להתקע במכון יותר מדי זמן.
אה זה ברור נגיד בתרגילים היותר מורכבים כמו סקוואט ובנצ פרס ששמה ייצא לי לנוח קצת יותר זמן וכל שאר התרגילים לנסות לעבוד במשקלים דיי סבירים שייצא מצב שאני לא נח יותר מידי שככה אני יסיים תאימון בזמן שצריך להיות זה הכוונה שלך ?

• פותח/ת השרשור
בדיוק, להכניס נפח גבוה (יחסית) בזמן קצר, במקום ״לסחוט״ כל טיפה של משקל בתרגילים האלה.
הבנתי ומה לגביה הנפח בתוכנית אתה לא רואה בעיה יש מספיק נפח לא ? ולגבי אם אני יעבוד במשקלים דיי סבירים בתרגילים בשאר התרגילים ואני צריך לעשות אובר לואד אז לא אמורה להיות בעיה נכון העיקר שאני יעשה אובר לואד ואני יצליח לעשות את זה בכמה שפחות זמן משהו כזה התכוונתה במנוחה נכון אני מדבר על שאר התרגילים לא ובמורכבים כמו בנצ סקוואט ולחיצת כתפיים אפשר לעשות עצימות ממש קשה ולקחת איזה 2 דקות מנוחה והשאר עדיפות לדקה כזה בערך נכון הבנתי ?
הבנתי ומה לגביה הנפח בתוכנית אתה לא רואה בעיה יש מספיק נפח לא ? ולגבי אם אני יעבוד במשקלים דיי סבירים בתרגילים בשאר התרגילים ואני צריך לעשות אובר לואד אז לא אמורה להיות בעיה נכון העיקר שאני יעשה אובר לואד ואני יצליח לעשות את זה בכמה שפחות זמן משהו כזה התכוונתה במנוחה נכון אני מדבר על שאר התרגילים לא ובמורכבים כמו בנצ סקוואט ולחיצת כתפיים אפשר לעשות עצימות ממש קשה ולקחת איזה 2 דקות מנוחה והשאר עדיפות לדקה כזה בערך נכון הבנתי ?
ולגבי הפיצול של הימים ככה זה בסדר ? ABXXABX

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית