הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיכאון חורף

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
בואו נקרא לחמור בשמו.
כבר תקופה שאני מרגישה איכסה. עייפות גועלית שכזו.
מגיעה לחדר הכושר ולא מפסיקה לפהק את חיי. מתחלחלת מכמות התרגילים שעוד נותרו לי לבצע, ונמרחחחחתתת בין סט לסט עם הפסקות ארוכות מדי, שגם הן לא מספיקות לי כדי להתאוששות.
עשיתי בדיקות דם, הכל יצא תקין. (חוץ מAST וALT שאין לי מושג מה זה אומר...)
אין לי חשק להתאמן. אין לי חשק לכלום, הצילו!
היום פעם ראשונה שויתרתי לעצמי ועדיין לא יצאתי לאימון. (כבר 19:30 בערב, לא נראלי שאצא היום. ישלי מלא דברים לעשות.☠️)
וגם כשאני יוצאת אני מרגישה חלשה. מצליחה רק בקושי לסיים סטים שפעם הייתי עושה בלי למצמץ.
שזה לגמרי מפגר, כי העליתי את הקלוריות! אני אמורה להיות אנרגטית ונמרצת, לא?
אולי אני בכלל צריכה לקחת הפסקה יזומה, ולהוריד את תדירות האימונים?
אחרי חצי שנה שאני דוחפת עצמי עד הקצה, ישמצב שהעמסתי על עצמי קצת יותר מדיי...
וגם באופן כללי החיים שלי עמוסים בקטע חונק. אללי. אין לי כח 😭
זהו, פרקתי.

איך עוברים את זה?🙁

סתם שאלה איפה את לומדת?
קטעים 🤯
בדיוק היום עשינו "מסיבת אוכל" במכללה לכבוד ראש חודש, והחלטתי שאני אוכלת מה שאני רוצה בלי לספור / לכתוב. בחרתי לאכול מאוזן, ולא התפוצצתי עד אפס מקום (גאה בעצמי על זה.) אבל כן אפשרתי לעצמי דברים שבדכ אני נמנעת מהם. והיה ממש נחמד וכיף 😄
לא יודעת אם יש לי מספיק אומץ להמשיך את זה לשבוע שלם, חוסר המודעות הזו עדין קצת מפחידה אותי, אבל לארוחה /יום אחד זה היה מממש נחמד וספונטאני ומרענן.
אני חושבת שאנסה ללכת היום לחד"כ למרות שתכננתי שלא, אבל אעשה אימון שיהיה לי באמתבאמת כיפי וקליל. חושבת אפילו לעשות משהו סטייל FBW, שלא ייקח יותר משעה. מעדיפה להשאיר את שבוע דילואוד-פדלאתי-טוטאלי לפעם אחרת שבאמת אצטרך...

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה איפה את לומדת?
קייטנת - אהההה סליחה - מכללת תלפיות 😄
מכללה שהיא בית 🙄
טוב שמע אתה תקוע מ8:30 עד 18:45 וצריך לשבת על הת*ת ולהכניס מידע לראש... חייב לאכול משו לא ככה?
אנחנו מצרפות גם את המרצים כמובן חחחח פותחים שולחן באמצע השיעור, ואוכלים כולם ביחד חחחחחח המרצים סופר זורמים איתנו, ואפילו מביאים דברים בעצמם:sarcastic:

קייטנת - אהההה סליחה - מכללת תלפיות 😄
מכללה שהיא בית 🙄
טוב שמע אתה תקוע מ8:30 עד 18:45 וצריך לשבת על הת*ת ולהכניס מידע לראש... חייב לאכול משו לא ככה?
אנחנו מצרפות גם את המרצים כמובן חחחח פותחים שולחן באמצע השיעור, ואוכלים כולם ביחד חחחחחח המרצים סופר זורמים איתנו, ואפילו מביאים דברים בעצמם:sarcastic:
חחחה האמת ששאלתי כי היום בידיוק נרשמתי לסמינר הקיבוצים , ורציתי לדעת איך מסדדרת עם מערכת זוועתית של 11 שעות לימודים
הנה ענית לי 🤣

• פותח/ת השרשור
חחחה האמת ששאלתי כי היום בידיוק נרשמתי לסמינר הקיבוצים , ורציתי לדעת איך מסדדרת עם מערכת זוועתית של 11 שעות לימודים
הנה ענית לי 🤣

😆
מה אתה הולך ללמוד?

😆
מה אתה הולך ללמוד?

וואו אשריך! לא פשוט :0
אני במסלול של חינוך ואומנות, לכן אנחנו יכולות לאפשר לעצמנו לחגוג חחח... יש לנו הרבה שעות מעשיות של יצירה 😃
הדבר האומנתי היחיד שיהיה לי זה מטוסי נייר שאני יעשה מהקבלות על שכר הלימוד הנוראי שירדוף אותי
🙁

• פותח/ת השרשור
הדבר האומנתי היחיד שיהיה לי זה מטוסי נייר שאני יעשה מהקבלות על שכר הלימוד הנוראי שירדוף אותי
🙁

חחחח אויי... :S
למה כמה השכ"ל? זה לא אוניברסיטאי? סביבות 11K לא?
ותקשיב לעצה שלי - תעשה מלגות. זה פצצה. יש מלא מלגות שוות: מלגה של אימוץ כלב, או מלגה כמו שאני עושה (- אני גרה אצל קשישה קרוב ללימודים D: אבל זה לא תמיד כזה פשוט חח... :S )

הנה ענית לי 🤣
סליחה אם אני מתערב אבל אם זה יעזור אז תדע שברוב המוסדות יש מקררים ומיקרוגלים. שתי קופסאות אוכל + שני סקופים + פרי ואולי איזה סנדביץ' לבוקר ואתה תהיה מסודר. דווקא במערכת כזאת הכי קל לשמור על תזונה כי אתה יוצא מוקדם בבוקר וחוזר בלילה אז אין נשנושים בבית ואתה מוגבל רק לאוכל שהבאת.
גם ממליץ לך לשים איתך בתיק שקית של קפה טורקי וכמה כוסות חד פעמיות/תרמוס, ככה תהיה מסודר בקטע של הקפה. כי אתה יודע מה אומרים, הלימודים עולים 12 אלף בשנה אבל עם קפה זה 50 אלף חחח
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
סליחה אם אני מתערב אבל אם זה יעזור אז תדע שברוב המוסדות יש מקררים ומיקרוגלים. שתי קופסאות אוכל + שני סקופים + פרי ואולי איזה סנדביץ' לבוקר ואתה תהיה מסודר. דווקא במערכת כזאת הכי קל לשמור על תזונה כי אתה יוצא מוקדם בבוקר וחוזר בלילה אז אין נשנושים בבית ואתה מוגבל רק לאוכל שהבאת.
גם ממליץ לך לשים איתך בתיק שקית של קפה טורקי וכמה כוסות חד פעמיות/תרמוס, ככה תהיה מסודר בקטע של הקפה. כי אתה יודע מה אומרים, הלימודים עולים 12 אלף בשנה אבל עם קפה זה 50 אלף חחח
בהצלחה!

מסכימה איתך לגמרי!
כל עוד לא תעשו מסיבות אוכל כל שני וחמישי,הכל יהיה בסדר חחחח ( זה נשמע כאילו אנחנו באמת חוגגות מלא חחחח יוצא לנו בערך פעמיים-שלוש בסמסטר 😃
אני לוקחץ איתי קבוע יוגורט פרו עם פרי לבוקר, ובצהריים זה מנה מבושלת בקופסה (חלבון+פחממה+ירק) אפשר לקנות קופסאות חמודות ולהכין מראש לכל השבוע. אבל ממליצה לקנות קופסאות עם אטימה טובה (לוק&לוק!!!!) ואם יש חציצה בין המאכלים אז מה טוב 😃

אחהץ אני אוכלת טונה עם קרקרים אומשו כזה ... אפשר גם בסנדוויץ'...
וזה נראה לי סופר מבאס לקחת סקופים ללימודים. זה דוחה. עדיף אוכל. אחרת הוא ישבת כמו מסכן וישתה שייק של מי גבינה עם טעמים מלאכותיים בזמן שכל החברים שלו יחממו במיקרו אוכל שווה מהבית....

נערך לאחרונה:
מסכימה איתך לגמרי!
כל עוד לא תעשו מסיבות אוכל כל שני וחמישי,הכל יהיה בסדר חחחח ( זה נשמע כאילו אנחנו באמת חוגגות מלא חחחח יוצא לנו בערך פעמיים-שלוש בסמסטר 😃
אני לוקחץ איתי קבוע יוגורט פרו עם פרי לבוקר, ובצהריים זה מנה מבושלת בקופסה (חלבון+פחממה+ירק) אפשר לקנות קופסאות חמודות ולהכין מראש לכל השבוע. אבל ממליצה לקנות קופסאות עם אטימה טובה (לוק&לוק!!!!) ואם יש חציצה בין המאכלים אז מה טוב 😃

אחהץ אני אוכלת טונה עם קרקרים אומשו כזה ... אפשר גם בסנדוויץ'...
וזה נראה לי סופר מבאס לקחת סקופים ללימודים. זה דוחה. עדיף אוכל. אחרת הוא ישבת כמו מסכן וישתה שייק של מי גבינה עם טעמים מלאכותיים בזמן שכל החברים שלו יחממו במיקרו אוכל שווה מהבית....
אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל סקופ חלבון או אפילו 2 נוח לי כשאני מחוץ לבית. אבל תלוי איזה.. האבקת חלבון שלי היא בטעם קוקוס וזה טעים בטירוף

מודע לכולכם על על העצות אבל תהיתי יותר בהקשר איפה אני מכניס זמן להתאמן, מניסיון שלי קשה עם אימוני ערב מטורפים (מעבר ל20:00 זה בעיה אצלי) אבל גיליתי שיש מכון כושר בסמינר הקיבוצים (לא ידוע עדיין אם הוא פתוח לסטודנטים שמחוץ לתואר בחינוך גופני ) אבל זה ממש יעזור לי בין השיעורים לדפוק אימון קטן כדאיי לפקס אותי (פלוס אני מאוד בעד הרעיון של ללימוד תוך כדאיי אימון)
כרגע אני צריך לעבור את וועדת הקבלה מה שחדש לי כי שלמדתי כתיבה במנשר אומנות וועדת הקבלה היחידה הייתה המזכירה אומרת תביא ת'ה הכסף 🤣

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל סקופ חלבון או אפילו 2 נוח לי כשאני מחוץ לבית. אבל תלוי איזה.. האבקת חלבון שלי היא בטעם קוקוס וזה טעים בטירוף

לאבקות חלבון יש טעם של אבקת חלבון 😭
מודע לכולכם על על העצות אבל תהיתי יותר בהקשר איפה אני מכניס זמן להתאמן, מניסיון שלי קשה עם אימוני ערב מטורפים (מעבר ל20:00 זה בעיה אצלי) אבל גיליתי שיש מכון כושר בסמינר הקיבוצים (לא ידוע עדיין אם הוא פתוח לסטודנטים שמחוץ לתואר בחינוך גופני ) אבל זה ממש יעזור לי בין השיעורים לדפוק אימון קטן כדאיי לפקס אותי (פלוס אני מאוד בעד הרעיון של ללימוד תוך כדאיי אימון)
כרגע אני צריך לעבור את וועדת הקבלה מה שחדש לי כי שלמדתי כתיבה במנשר אומנות וועדת הקבלה היחידה הייתה המזכירה אומרת תביא ת'ה הכסף 🤣

וואי בשנה א' גרתי ממש קרוב למכללה והיה לי בבוקר חלון של שעתיים. אז הייתי הולכת לחדכ"ש, דופקת אימון, חוזרת לדירה להתקלח ומגיעה למכללה מפוצצת אנרגיה 😄

- אגב, בהקשר לנושא האשכול...
חטפתי אתמול כאבראש של החיים... מיגרנה מהגהינום (תמיייייד קורה לי בסוף סמסטר לקראת המבחנים. וגם סוגשל פוצצתי שלשום את כל הצנרת של הדוּד בדירה של הקשישה. שכחתי לכבות את המתג לכל הלילה. בואו נאמר שזה לא תרם לשלוות רוחי:🤦‍♂️:)
בקיצור, אני חיה מכדור לכדור וקצת מפחדת לצאת לאימון, אז הדילואד נכפה עלי 🥷

לאבקות חלבון יש טעם של אבקת חלבון 😭

וואי בשנה א' גרתי ממש קרוב למכללה והיה לי בבוקר חלון של שעתיים. אז הייתי הולכת לחדכ"ש, דופקת אימון, חוזרת לדירה להתקלח ומגיעה למכללה מפוצצת אנרגיה 😄

- אגב, בהקשר לנושא האשכול...
חטפתי אתמול כאבראש של החיים... מיגרנה מהגהינום (תמיייייד קורה לי בסוף סמסטר לקראת המבחנים. וגם סוגשל פוצצתי שלשום את כל הצנרת של הדוּד בדירה של הקשישה. שכחתי לכבות את המתג לכל הלילה. בואו נאמר שזה לא תרם לשלוות רוחי:🤦‍♂️:)
בקיצור, אני חיה מכדור לכדור וקצת מפחדת לצאת לאימון, אז הדילואד נכפה עלי 🥷
הכול מאלוהים

• פותח/ת השרשור
IT IS A MINDSET.

בנוסף לזה ייתכן ואת מכניסה יותר מדי נפח מיותר לתוכנית שלך, אולי את צריכה דיאלוד.. אין לדעת

לא שוללת.
אבל סך הכל התוכנית שלי לא חוזרת על יותר מדיי שרירים...

יש לי 3 תרגילים לרגליים (סקוואט, דד והיפ)
2 לכתפיים (לחיצה והנפת ידיים לצדדים)
2 לחזה (בנץ ופרפר)
2 גב (פולי וחתירה)
1 יד אחורית. (חבל)
(יד קדמית הורדתי לגמרי, ואני גם לא תמיד עושה יד אחורית...)

זהו ._.
הכול מאלוהים

מה תאמר, ברגע זה התחלתי לעשות אימון בבית ._.
אנוכי מסרבת לשבת בשקט.
יש לי שעה עד שאני צריכה להתקפל מפה אז תוך כדי סידור החדר עושה סטים של גרסה מאתגרת לסקוואט.
אומייגאד אני מפתחת אורתורוקסיה וסימפטומים של ספורט אובססיבי.
אומייגאד לא
לא.
טוב עוד סט אחד וזהו.
זה לא שאני מכורה אומשו.
אני יכולה להפסיק אם אני רוצה.
אבל אני לא רוצה.

🤦‍♂️

נערך לאחרונה:
לא שוללת.

2 לחזה (בנץ ופרפר)
2 גב (פולי וחתירה)
1 יד אחורית. (חבל)

זהו ._.

אנוכי מסרבת לשבת בשקט.
יש לי שעה עד שאני צריכה להתקפל מפה אז תוך כדי סידור החדר עושה סטים של גרסה מאתגרת לסקוואט.
אומייגאד לא
לא.
טוב עוד סט אחד וזהו.
זה לא שאני מכורה אומשו.
אבל אני לא רוצה.

🤦‍♂️
שמעי עם זה בלי משקל זה עדיין דילאוד אז אולי הצלחת להגיע למטרה על חצי קלאץ:victory:

לא שוללת.

2 לחזה (בנץ ופרפר)
2 גב (פולי וחתירה)
1 יד אחורית. (חבל)

זהו ._.

אנוכי מסרבת לשבת בשקט.
אומייגאד לא
לא.
טוב עוד סט אחד וזהו.
זה לא שאני מכורה אומשו.
אבל אני לא רוצה.

🤦‍♂️
יש גם סיכוי שזה פשוט עומס מצטבר
מכל ה1000000 סיבות שזה יכל לקרות לך, הייתי עושה דיאלוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית