עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שעדיף להיזהר עם המשפט האחרון שכתבת. זה נושא רגיש ואני חושב שרצוי מאוד לא לתת לבן אדם את ההרגשה שיכול להיות שהולך להיות לו משהו בלתי הפיך (בין אם זה נכון או לא). שוב, זו דעתי בעיקר כי ישנן עוד דרכים נוספות יותר "חברותיות" להמליץ על אי-נטילת הכדורים.אני הייתי על SSRI (רסיטל ואז ציפרלקס) כמה חודשים והפסקתי בכלל עייפות בלתי נסבלת. מקריאה באינטרנט נראה שזו תופעת לוואי מאוד נפוצה ושלהרבה אנשים זה לא עובר אחרי תקופת ההסתגלות. אם יש לך זמן לישון 10 שעות ביום +שנצ, כנראה זה לא יפגע בפיתוח גוף, או לחילופין אתה יכול להיות אחד מברי המזל שלא חווים תופעות לוואי.
חוץ מזה, אתה יכול לחוות עלייה במשקל, שזה יכול להיות חיובי או שלילי כתלות במטרה שלך.
אגב, אם אתה יכול להימנע מטיפול תרופתי- אני ממליץ לא לגעת בזה. יצאו מחקרים שנטילת כדור אחד מסוג SSRI משנה לאנשים את מבנה המוח עד שנים אחרי.
אני חושב שעדיף להיזהר עם המשפט האחרון שכתבת. זה נושא רגיש ואני חושב שרצוי מאוד לא לתת לבן אדם את ההרגשה שיכול להיות שהולך להיות לו משהו בלתי הפיך (בין אם זה נכון או לא). שוב, זו דעתי בעיקר כי ישנן עוד דרכים נוספות יותר "חברותיות" להמליץ על אי-נטילת הכדורים.
אסיים בכך שאלו דברים שאפשר לתקן בדרך כזו או אחרת על מנת לשמור על סף אופטימיות בפוסט אם לא אכפת לך 😃.
בדקת אם העייפות נבע מאנזימי כבד גבוהים? מכיר סיפור אישי שהאנזימי כבד היו בשמיים!