הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסתבך בתוכנית אימונים

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
בן :18
גובה: 178
משקל:76
אחוז שומן משוער' 12-13
מטרה :מסה
אני היום עומד להתחיל להתאמן בחדר כושר בפעם הראשונה ולאחר שאני קראתי את המדריך שלכם אני לא מצליח להבין איזה תוכנית לעשות??(AB,SS)
בכללי המליצו לי לעשות SS רק אני מבין איך התרגילים ליד אחורית/קדמית , בטן....
התוכנית :
אימון A:
סקוואט 3*5 (שלושה סטים, 5 חזרות בכל סט)
בנץ’ 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
פאוורקלין 5*3

זה לא אומר שss תוכנית טובה למישהו שהמטרה שלו זה נטו פיתוח גוף
זה אומר שכדי להגדיל פוטנציאל לפיתוח מסת שריר, אפשר וכדאי לעשות תוכנית כוח מדי פעם (גם בהתחלה) על מנת להעלות את משקלי העבודה. כי אם לדוגמא תרים 80 קילו בנץ למשך 3 חודשים, או אם תבצע תוכנית כוח למשך חודש וחצי, תעלה את המשקל שלך ל90 ואז תרים 90 למשך חודש וחצי, כנראה שהאפשרות השניה יעילה יותר להיפרטרופיה.

זה לא אומר שss תוכנית טובה למישהו שהמטרה שלו זה נטו פיתוח גוף

כל מתאמן מתחיל צריך קודם כל לעבוד על טכניקה ואז על כוח התחלתי, רק אחר כך לחשוב על היפרטרופיה שמתקבלת גם ככה
בתור מתאמן מתחיל, מה שנקרא newbie gains.

זה אומר שכדי להגדיל פוטנציאל לפיתוח מסת שריר, אפשר וכדאי לעשות תוכנית כוח מדי פעם (גם בהתחלה) על מנת להעלות את משקלי העבודה. כי אם לדוגמא תרים 80 קילו בנץ למשך 3 חודשים, או אם תבצע תוכנית כוח למשך חודש וחצי, תעלה את המשקל שלך ל90 ואז תרים 90 למשך חודש וחצי, כנראה שהאפשרות השניה יעילה יותר להיפרטרופיה.

כל מתאמן מתחיל צריך קודם כל לעבוד על טכניקה ואז על כוח התחלתי, רק אחר כך לחשוב על היפרטרופיה שמתקבלת גם ככה
בתור מתאמן מתחיל, מה שנקרא newbie gains.
SS זו לא התוכנית היחידה שמאפשרת את הדברים האלה, בכל מקרה היו מספיק דיונים על זה נראה לי שהנושא מיצה את עצמו כבר.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי הייתה האם התרגילים האלו מספקים /עוזרים לפיתוח יד קדמית/אחורית/בטן ... או שיש צורך בהוספת תרגילים?

השאלה שלי הייתה האם התרגילים האלו מספקים /עוזרים לפיתוח יד קדמית/אחורית/בטן ... או שיש צורך בהוספת תרגילים?

למרות ש @Duality לא מסכים איתי אני בטוח שגם SS יביא לך בהתחלה תוצאות יפות בפיתוח גוף,
בכל מקרה אני אישית לא מעריץ SS וכן כמו שהוא אמר גם תוכנית מהפורטל תעשה את העבודה.

SS זה כדי שתוכל לבנות כוח התחלתי ולא תגיע לפיצול AB עם בנץ' של 50 ק"ג לדוגמא.

אני אישית העלתי משקלים בFBW ולא בSS, פשוט לקח לי יותר מידי זמן וזה היה מתיש.

האם יש צורך בהוספת תרגילים?? תרגילים לבטן /יד קדמית/אחורית?
לבטן אין צורך, היא תעבוד חזק בשאר התרגילים.
יד אחורית עובדת בלחיצות, ואם אתה מוסיף 2-3 סטים של מקבילים אחרי כמה שבועות באימון B, כמו שמומלץ בתכנית, היד האחורית עובדת גם במקבילים.
הרבה אנשים מחליפים את הפאוורקלין במתח/חתירה, אם תעשה את זה אז היד הקדמית עובדת בתרגילים אלה. אם תוסיף 2-3 סטים של צ'ין אפס אחרי כמה שבועות באימון A, אז גם שם יד קדמית עובדת.
בנוסף אתה יכול להוסיף באימון האחרון בשבוע 2 סטים ליד קדמית ו 2 לאחורית, תראה שזה לא פוגע לך בהתאוששות, בעיקר בלחיצות.

לבטן אין צורך, היא תעבוד חזק בשאר התרגילים.
יד אחורית עובדת בלחיצות, ואם אתה מוסיף 2-3 סטים של מקבילים אחרי כמה שבועות באימון B, כמו שמומלץ בתכנית, היד האחורית עובדת גם במקבילים.
הרבה אנשים מחליפים את הפאוורקלין במתח/חתירה, אם תעשה את זה אז היד הקדמית עובדת בתרגילים אלה. אם תוסיף 2-3 סטים של צ'ין אפס אחרי כמה שבועות באימון A, אז גם שם יד קדמית עובדת.
בנוסף אתה יכול להוסיף באימון האחרון בשבוע 2 סטים ליד קדמית ו 2 לאחורית, תראה שזה לא פוגע לך בהתאוששות, בעיקר בלחיצות.
חובה לבודד בטן
Ss תוכנית על הפרצוף

אחלה בולשיט, איך זה עונה על ss?
כמו שהסברתי, מתאמן מתחיל גם בתוכנית ss יצבור מסת שריר מכובדת וגם כוח.

אמרתי לך שאני לא מעריץ של התוכנית אבל במקרה שלו זה בטוח לא יעשה נזק וכנראה שגם יקל עליו לטווח הרחוק.

כמו שהסברתי, מתאמן מתחיל גם בתוכנית ss יצבור מסת שריר מכובדת וגם כוח.

אמרתי לך שאני לא מעריץ של התוכנית אבל במקרה שלו זה בטוח לא יעשה נזק וכנראה שגם יקל עליו לטווח הרחוק.

אני לגמרי בעד תכנית מוכנה למתחילים, אבל מכל המבחר דווקא ss? Wtf?
זה יהיה טיפשי למטרה שלו זה הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית