הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת דדליפט

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
המשקל הוא 130 לשלוש חזרות, בסירטון יש רק שתיים כי לא צילמו טוב..
עד כה אני מתקדם טוב, אני לא מרגיש כאבים ואני מצלם את עצמי דיי הרבה ובודק טכניקה באופן קבוע..
אני עושה 531 ככה שיש עליה סדירה
ורוצה רק לציין שקראתי פעמיים את הספר על הדדליפט שמפורסם בפורום, וראיתי עשרות פעמים את הסירטון על הדדליפט
אניי מקפיד על חזה בחוץ, בטן יוצאת בין הרגלים, מיקום של המוט.. ככה שאני לא סתם קופץ מעל הפופיק
האימון הזה הרגיש לי לא טוב אז רציתי לצלם ולקבל את דעתכם

• פותח/ת השרשור
טכניקה די טובה, רק הגב התחתון קצת מתעגל נסה לשמור עליו ישר.
הוא די ישר בסט אפ אבל כשאתה מתחיל להרים את מאבד מתח וגורם לו להתעגל.
כן אני הרגשתי, בגלל זה שאלתי.. למרות שתתקן אותי אם אני טועה
השתי חולויות האחרונות ישרות וגם התחת מצביע לאמצע שזה טוב
וואז הגב מתחיל להתעגל, אולי בגלל המשקל(?)

אולי בגלל המשקל
אני פחות חושב שזה בגלל שזה כבד מידי אלא שבגלל המשקל אתה לא מצליח לשמור על טכניקה.
נסה אולי לעבוד עם פאוז דדליפט, אתה מרים את המוט 2-3 ס"מ מחכה שלוש שניות וממשיך את התנועה, זה יעזור לך לשמור על המתח בגב ולוודא שהוא לא מתעגל כשאתה מתחיל.
תפעיל את הסרטון ב0.25 אתה תראה את זה מעולה, הפוזיציה ההתחלתית מעולה ואז כשאתה מתחיל להרים האגן עולה מעט, הגב מתעגל, אתה נשען מעט קדימה - במקום זה אתה צריך להישאר באותה תנוחה, מכווץ, גב ישר ולדחוף חזק עם הרגליים ככה שהאגן לא עולה למעלה.
לי עוזר לחשוב על זה ככה, אתה נכנס לתנוחה מושך את המוט חזק אבל לא במטרה להרים אותו אלא למתוח את עצמך ואז כשאתה מתוח והכול במקום אתה דוחף עם הרגליים ומרים את המוט.

לעניות דעתי הראש צריך להיות ישר עם הגב, ולא למעלה.
אכן הגב מתעגל, @AviAmo הסביר מאוד יפה איך לפתור את זה, ואני גם מצטרף לעיצה של פאוז דדליפט.

• פותח/ת השרשור
אני פחות חושב שזה בגלל שזה כבד מידי אלא שבגלל המשקל אתה לא מצליח לשמור על טכניקה.
נסה אולי לעבוד עם פאוז דדליפט, אתה מרים את המוט 2-3 ס"מ מחכה שלוש שניות וממשיך את התנועה, זה יעזור לך לשמור על המתח בגב ולוודא שהוא לא מתעגל כשאתה מתחיל.
תפעיל את הסרטון ב0.25 אתה תראה את זה מעולה, הפוזיציה ההתחלתית מעולה ואז כשאתה מתחיל להרים האגן עולה מעט, הגב מתעגל, אתה נשען מעט קדימה - במקום זה אתה צריך להישאר באותה תנוחה, מכווץ, גב ישר ולדחוף חזק עם הרגליים ככה שהאגן לא עולה למעלה.
לי עוזר לחשוב על זה ככה, אתה נכנס לתנוחה מושך את המוט חזק אבל לא במטרה להרים אותו אלא למתוח את עצמך ואז כשאתה מתוח והכול במקום אתה דוחף עם הרגליים ומרים את המוט.

לעניות דעתי הראש צריך להיות ישר עם הגב, ולא למעלה.
אכן הגב מתעגל, @AviAmo הסביר מאוד יפה איך לפתור את זה, ואני גם מצטרף לעיצה של פאוז דדליפט.

מודה ממש לשניכם!!
אכניס את הפאוז לתוך החזרות
ואקרא איזה עשר פעמיים את ההודעה כדי שאבין את זה כמו שצריך!
אכניס לי את המחשבה על להמתח, ובאצת תמיד הרגשתי שאני הולך קדימה עם הכתפיים
תודה!

לקרב קצת את המוט לאמצע כף רגל, להוציא ישבן יותר החוצה עם סיבוב אגן ולהתרכז בלדחוף את הרצפה עם הרגליים במקום למשוך עם הגב, אמור לתקן את כל הבעיות.

לדעתי אל תעלה עוד משקל לפני שאתה מצליח לעשות את המשקל הנוכחי עם גב ישר.
אפילו שווה לרדת מעט במשקל העבודה בשביל זה, זה ישתלם לטווח הארו.

• פותח/ת השרשור
לקרב קצת את המוט לאמצע כף רגל, להוציא ישבן יותר החוצה עם סיבוב אגן ולהתרכז בלדחוף את הרצפה עם הרגליים במקום למשוך עם הגב, אמור לתקן את כל הבעיות.

זה מה שעשיתי אולי לא ככ רואים את זה בסירטון..

לדעתי אל תעלה עוד משקל לפני שאתה מצליח לעשות את המשקל הנוכחי עם גב ישר.
אפילו שווה לרדת מעט במשקל העבודה בשביל זה, זה ישתלם לטווח הארו.
ניסיתי לעשות PR כי זה היום של החזרה אחת.. ולא הצלחתי, התעצבנתי מאוד אבל הבנתי שזה חלק מהתהליך
אני לא רץ עם המשקלים בכלל בכלל, והכי אובייקטיבי באימון, האימון הזה באמת לא היה לי טוב
בסופש עשיתי איזה תנועה עם הגב ונתפס לי משהו והרגשתי את זה באימון

אם אתה מצליח לשמור על הגב ישר במהלך סט עבודה רגיל אז סבבה, בסט הזה היה מאוד בולט שלא הצלחת.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצליח לשמור על הגב ישר במהלך סט עבודה רגיל אז סבבה, בסט הזה היה מאוד בולט שלא הצלחת.
נכון, אם הייתי מצליח כנראה שלא הייתי מעלה את זה.. ראיתי את זה מצוין והעלתי כדי לדעת איפה טעיתי, שוב בסופו של דבר זה לא המשקל הכבד שלי, אבל הרגיש לי לא נכון

Rule 1 - Do not move the barbell
Rule 2 - Never break rule 1

לא רק שאתה בפלקשיין בתנוחת המוצא, הגב מתעגל במהלך ההרמה וזה פשוט מסוכן להרים משקלים ככה.
גם הצוואר במנח לא בטיחותי. השתדל להסתכל קדימה ולא למעלה.

• פותח/ת השרשור
Rule 1 - Do not move the barbell
Rule 2 - Never break rule 1

לא רק שאתה בפלקשיין בתנוחת המוצא, הגב מתעגל במהלך ההרמה וזה פשוט מסוכן להרים משקלים ככה.
גם הצוואר במנח לא בטיחותי. השתדל להסתכל קדימה ולא למעלה.
אתה צודק והאמת? אני מתבייש בעצמי.

אני כל פעם מסתכל על הסירטון הזה ומתבייש בכלל להגיד שאני מרים דדליפט עם טכניקה כזאת גרועה. שיא הרצינות
אני אתן על זה הרבה דגש השבוע, הזזתי את המוט מה שאסור, והצוואר היה על הפנים
האימון הזה היה לי אחד הגרועים
יום שני אעשה שוב ואצלם, ומבטיח שאעלה אחד טוב יותר
תודה!

אתה צודק והאמת? אני מתבייש בעצמי.

אני כל פעם מסתכל על הסירטון הזה ומתבייש בכלל להגיד שאני מרים דדליפט עם טכניקה כזאת גרועה. שיא הרצינות
אני אתן על זה הרבה דגש השבוע, הזזתי את המוט מה שאסור, והצוואר היה על הפנים
האימון הזה היה לי אחד הגרועים
יום שני אעשה שוב ואצלם, ומבטיח שאעלה אחד טוב יותר
תודה!
אל תהיה קשה מידי על עצמך, עשיתי טעויות חמורות יותר.
רק תלמד מהטעויות ותשתפר.

שמע, אני כל הזמן הרגשתי ככ בטוח בדדליפט שלי, ופתאום לראות את זה.. זה מבאס ומאכזב
אל תלקה את עצמך אחי
תתעשת
בפעם הבאה תעשה את זה בצורה טובה יותר, בסייעתא דשמיא

• פותח/ת השרשור
אל תלקה את עצמך אחי
תתעשת
בפעם הבאה תעשה את זה בצורה טובה יותר, בסייעתא דשמיא
כן אתה צודק, אני פשוט אוהב אבל לעשות דברים בצורה הכי טובה ופה לא הצלחתי, אבל ברור שלא אשבר מזה
מפה רק אעלה

שמע, אני כל הזמן הרגשתי ככ בטוח בדדליפט שלי, ופתאום לראות את זה.. זה מבאס ומאכזב
dk-effect-1.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית