הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט רגיל או סטיפ - בSS

fckerfck

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
-289
29
0
החלטתי בסוף ללכת על SS אחרי שנים של אימונים שונים של AB או ABCD ואפילו פעם אחת שניסיתי 5X5.
השאלה היא האם אני יכול להחליף את הדדליפט הרגיל בסטיפ דדליפט שהוא יותר קשה לי. פשוט אחרי דדליפט רגיל אני לא מרגיש את השרירים כמו בסטיפ ומרגיש שהוא עובד יותר על האמסטרינג וגב תחתון ואפילו התלת ראשי. אז אפשר להחליף בSS לסטיף?

כמו שאמרו, אפשר להוסיף את זה בתור תרגיל עזר לאחת התוכניות, לפי איך שנוח לך ולא מפריע להתאוששות
ולאלבה, אם הוא לא מרגיש את השריר עובד, סימן שמשהו לא בסדר(משקל נמוך, טכניקה לא נכונה)

כמו שאמרו, אפשר להוסיף את זה בתור תרגיל עזר לאחת התוכניות, לפי איך שנוח לך ולא מפריע להתאוששות
ולאלבה, אם הוא לא מרגיש את השריר עובד, סימן שמשהו לא בסדר(משקל נמוך, טכניקה לא נכונה)
קוראים לי אלברו.
לא יודע מה איתך אני בשיא בדדליפט לא מרגיש שריר מסויים מתאמץ, אני מרגיש את כל הגוף שלי עובד קשה.
תאמין לי שברגע שהוא יתחיל להעמיס משקל על המוט הוא ירגיש את הגוף מתאמץ.
נ.ב אולי הטכניקה שלו לקוייה, זה כבר משהו אחר, למרות שגם אז מרגישים את הגוף מתאמץ, המוט לא מתרומם לבד.

• פותח/ת השרשור
למה זה בדיוק תרגיל עזר? הסטיפ עובד יותר על ההאמסטרינג חוץ מזה מה בדיוק ההבדל? למה הולכים פה עם הראש בקיר ולא חושבים קצת מעבר. הסיבה שבתחרויות זה לא סטיפ זה בגלל שהדדליפט הרגיל מאפשר להרים יותר משקל כי נעזרים בארבע ראשי וכשהרגל ישרה זה נטו האמסטרינג וגב תחתון בגלל זה יותר קשה ומרגישים את ההבדל. מה שהתכוונתי זה שאם בדדליפט רגיל אני מרים 130 אז בסטיפ אני מרים בקושי 100 ומרגיש את ההבדל. חוץ מזה שלהגיד "חובה ככה" ולעשות כמו בתוכנית המקורית, אף אחד לא הביא הסברים. אם בן אדם יתאמן רק על סטיפ ואז פתאום יעשה דדליפט רגיל הוא לא ירים יותר בגלל שהסטיפ יותר קשה? לפי דעתי כן, נשאר רק לבדוק את זה

למה זה בדיוק תרגיל עזר? הסטיפ עובד יותר על ההאמסטרינג חוץ מזה מה בדיוק ההבדל? למה הולכים פה עם הראש בקיר ולא חושבים קצת מעבר. הסיבה שבתחרויות זה לא סטיפ זה בגלל שהדדליפט הרגיל מאפשר להרים יותר משקל כי נעזרים בארבע ראשי וכשהרגל ישרה זה נטו האמסטרינג וגב תחתון בגלל זה יותר קשה ומרגישים את ההבדל. מה שהתכוונתי זה שאם בדדליפט רגיל אני מרים 130 אז בסטיפ אני מרים בקושי 100 ומרגיש את ההבדל. חוץ מזה שלהגיד "חובה ככה" ולעשות כמו בתוכנית המקורית, אף אחד לא הביא הסברים. אם בן אדם יתאמן רק על סטיפ ואז פתאום יעשה דדליפט רגיל הוא לא ירים יותר בגלל שהסטיפ יותר קשה? לפי דעתי כן, נשאר רק לבדוק את זה
אני ממש לא מבין אותך, אתה שואל שאלה ומוכן לקבל רק תשובה אחת?
שאלת שאלה, אמרו שלא , ואתה אומר שאנחנו הולכים עם הראש בקיר.
אז למה שאלת את השאלה מהתחלה?אם אתה מוכן לקבל רק כן בתור תשובה.

למה לא לעשות HB במקום LB? כי ב-LB מעמיסים יותר משקל, וזו הדרך להתחזק בתור מתחיל. (SS)
אותו דבר דדליפט.
מה גם שסטיף לג זה משהו אחר לגמרי. זה לא דדליפט

תעלה סירטון של הדדליפט!!!

---------- התגובה התווספה ב 22:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:23 ----------

POWERLIFTING אתה יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין סקוואט HB לLB ראיתי את הסירטון של ריפטו ולא כלכך הבנתי!!!*~*

תעלה סירטון של הדדליפט!!!

---------- התגובה התווספה ב 22:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:23 ----------

POWERLIFTING אתה יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין סקוואט HB לLB ראיתי את הסירטון של ריפטו ולא כלכך הבנתי!!!*~*
LB
מוט יושב על הכתף האחורית
גב טיפה אופקי לריצפה
מבט למטה בדר"כ (לא מחייב)
יורדים עד לשובר מקביל ובאונס

HB
מוט על הטרפזים העליוניים
גב אנכי לריצפה
מבט ישר
יורדים עד באונס (יותר עמוק מ-LB)

בשני הסקוואטים אתה צריך להתיישב אחורה.
תקרא את הספר, יענה על כל השאלות.

איזה בולשיט, הדדליפט הרגיל בSS מהסיבה שהוא הכי בסיסי וידוע שסטיפ יותר קשה, פאוורליפטרים שרוצים לשפר את הדדליפט מתאמנים על סטיפ ועוד מעלים את עצמם בגובה כדי שהROM יהיה שונה וככה משפרים. בהתחלה שאלתי כי באמת לא ידעתי, אחרי זה קראתי מאמרים והבנתי כמה SS זה תוכנית של זקן שמן. אין בה תרגיל שעובד על שריר האמצעי של הכתף, רק העליון והאחורי. אין בה תרגיל שעובד על דו ראשי. ואל תגידו שהיד תגדל - ניסוי פשוט: תקחו שני אנשים שאוכלים אותו הדבר ואותם נתונים, אחד עושה SS, השני עושה רק יד קדמית ואחורית כל יומיים, מעניין למי תהיה יד יותר גדולה. ויד אחורית בקושי גודלת מבנצ' כי בקושי יש בנצ' בתוכנית, איזה בולשיט עובדים רק על ארבע ראשי כל אימון, כל השאר יוצא כמו תוכנית AB בדיוק, אימון כן אימון לא, אז מה הבדל בעצם? בקיצור המסקנה שאפשר להוסיף תרגילים ולעשות מה שרוצים. כל היתרון בתוכנית הזאת הוא שעובדים על אותו שריר שלוש פעמים בשבוע. קיצר FBW ישפיע עליכם אותו דבר. אל תאכלו סרטים ואל תקשיבו לשמנים שגדלו נטו בגלל תזונה ולא תוכנית כזאת או אחרת.
HB או LB תלוי בנוחות ומי שהתרגל למשהו מסויים, כל השאר שטויות.
סבבה תעשה סטיף ותבודד את כל השרירים, בהצלחה.
אתה לא מתבייש לקרוא לבן אדם שיותר חזק ממך פי כמה ויותר מבוגר ממך פי כמה זקן שמן?

נערך לאחרונה:
איזה בולשיט, הדדליפט הרגיל בSS מהסיבה שהוא הכי בסיסי וידוע שסטיפ יותר קשה, פאוורליפטרים שרוצים לשפר את הדדליפט מתאמנים על סטיפ ועוד מעלים את עצמם בגובה כדי שהROM יהיה שונה וככה משפרים. בהתחלה שאלתי כי באמת לא ידעתי, אחרי זה קראתי מאמרים והבנתי כמה SS זה תוכנית של זקן שמן. אין בה תרגיל שעובד על שריר האמצעי של הכתף, רק העליון והאחורי. אין בה תרגיל שעובד על דו ראשי. ואל תגידו שהיד תגדל - ניסוי פשוט: תקחו שני אנשים שאוכלים אותו הדבר ואותם נתונים, אחד עושה SS, השני עושה רק יד קדמית ואחורית כל יומיים, מעניין למי תהיה יד יותר גדולה. ויד אחורית בקושי גודלת מבנצ' כי בקושי יש בנצ' בתוכנית, איזה בולשיט עובדים רק על ארבע ראשי כל אימון, כל השאר יוצא כמו תוכנית AB בדיוק, אימון כן אימון לא, אז מה הבדל בעצם? בקיצור המסקנה שאפשר להוסיף תרגילים ולעשות מה שרוצים. כל היתרון בתוכנית הזאת הוא שעובדים על אותו שריר שלוש פעמים בשבוע. קיצר FBW ישפיע עליכם אותו דבר. אל תאכלו סרטים ואל תקשיבו לשמנים שגדלו נטו בגלל תזונה ולא תוכנית כזאת או אחרת.

אחי, איך אני מבודד את הכתף האמצעית???? היא לא גדלה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

עוד נציג של הקהילה הגאה, ברוך הבא לפורום.
בבקשה תחשוף בפנינו את הידע המקצועי הרחב שלך.

אני פשוט לא מאמין,
שכחת להזכיר שלא מבודדים פה אמות, ותאומים, וטרפזים, אם תמשיך לשכוח את כל השרירים החשובים של הגוף אני עוד אחשוב שאתה ליצן:ph34r:

• פותח/ת השרשור
חבורת ילדים מפגרים

הנה ריפטו, אז מי שרוצה להיות כמוהו שיעשה SS ויראו כמו חנון מחשבים:s85: עם תחת מנופח כמו בלון מרוב סקוואטים בלי פרופורציה.
RipDeadlift.jpg

מי שרוצה תוכנית נורמלית שיעשה היפרטרפיה ויתאמן כמו באדיבילדר
==== כאן הייתה תמונה של גבר בתחתונים ====

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית