הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחיטוב לאכול חרא

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
אם אתה מגיע לקלוריות שלך ולערכים בסוף היום
ועזבו בריאות בצד נטו איך הגוף יראה

ונגיד יש לך פחמימה 150 גרם ואתה משיג את זה מפיתה לבנה או קינדר בואנו לצורך העניין

מה קורה ? אתה תתחטב פחות ?

הקלוריות פה כבר לא ממש חשובות אלא איך זה ישפיע עליך מבחינה בריאותית לאורך זמן. אם תהיה במאזן קלורי חיובי לאורך זמן ותאכל דברים לא "אידאלים" רק כדי להגיע לאיזה מספרי קסם, אז צפה לפגיעה בבריאות שלך כנראה ככל שהזמן יעבור. לכן השאלה הזו בפני עצמה לא פרקטית וההתעסקות בה לא רלוונטית

הקלוריות פה כבר לא ממש חשובות אלא איך זה ישפיע עליך מבחינה בריאותית לאורך זמן. אם תהיה במאזן קלורי חיובי לאורך זמן ותאכל דברים לא "אידאלים" רק כדי להגיע לאיזה מספרי קסם, אז צפה לפגיעה בבריאות שלך כנראה ככל שהזמן יעבור. לכן השאלה הזו בפני עצמה לא פרקטית וההתעסקות בה לא רלוונטית
מה תהיה אבל הפגיעה בבריאות? ממה היא תגרם? אם הוא יאכל ג'אנק אבל כן יקח לדוגמא מולטי ויטמין או גם ירקות הכל יהיה כרגיל היו פה כבר הרבה ויכוחים בפורום שהראו שאין הבדל
מחקרים שמראים שכולסטרול מתזונה לא משפיע על הכולסטרול בגוף
מחקרים שמראים שצריכת סוכר לא באמת תגרום לסכרת
אתב כתבת גם שמחקרים לא כאלה אמינים רק הראו ששומן רווי לא בריא כל כך זאת אומרת שזה בספק
שומן טראנס רק אני ידוע שיש קונצנזוס וגם עליו לא ידוע מאילו סיבות אבל כנראה שיש אמת בדבר

״ג׳אנק״ זה מושג מאוד מעורפל. בדר״כ אי אפשר פשוט לקחת מולטי ויטמין וזהו, צריך להיות יותר במעקב על ערכים. מעבר לזה אתה מאבד סיבים (אלא אם אתה לוקח תוסף גם לזה). כמו שאמרתי, אם תאכל ג׳אנק אתה תצבור הרבה קלוריות ולא תשבע (באופן יחסי) משהו שלא ריאלי לטווח ארוך.

מה תהיה אבל הפגיעה בבריאות? ממה היא תגרם? אם הוא יאכל ג'אנק אבל כן יקח לדוגמא מולטי ויטמין או גם ירקות הכל יהיה כרגיל היו פה כבר הרבה ויכוחים בפורום שהראו שאין הבדל
מחקרים שמראים שכולסטרול מתזונה לא משפיע על הכולסטרול בגוף
מחקרים שמראים שצריכת סוכר לא באמת תגרום לסכרת
אתב כתבת גם שמחקרים לא כאלה אמינים רק הראו ששומן רווי לא בריא כל כך זאת אומרת שזה בספק
שומן טראנס רק אני ידוע שיש קונצנזוס וגם עליו לא ידוע מאילו סיבות אבל כנראה שיש אמת בדבר

לגבי שומן הטראנס אני לא סגור במאה אחוז רק מה שידוע לי שבגלל המבנה המרחבי טראנס המולקולה עושה קשרים בין מולקולריים חזקים וקשה מאוד להיפטר ממנה.

אין הרבה מאכלים שמכילים שומן טראנס, כולל המבורגר פיצה וכו׳. צריך לאוכל אוכל מאוד
מתועש ומגעיל בשביל שומן טראנס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית