הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר קצת פרטים על החיטוב הזה

העמסת פחמימות למען איבוד שומן מקסימלי | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף

לא הבנתי למה גם העמסת פחמימות אם זאת דיאטה שבכללי אתה אוכל פחמימה

במדריך הנל לא מפורט גם ערכים סופיים או קצת מידע על התפריט והאימונים
המאמר הזה ישן וכנראה לא מעודכן. אין צורך בהעמסת פחמימות על מנת לרדת במשקל. מה שכן, זה יכול לעזור בפאן הפסיכולוגי. ואיזה מידע אתה רוצה לגבי תפריט? זה לא עובד ככה.. לכל בן אדם יהיה תפריט שונה מהסיבה הפשוטה שכל אחד שורף כמות קלוריות שונה.

• פותח/ת השרשור
המאמר הזה ישן וכנראה לא מעודכן. אין צורך בהעמסת פחמימות על מנת לרדת במשקל. מה שכן, זה יכול לעזור בפאן הפסיכולוגי. ואיזה מידע אתה רוצה לגבי תפריט? זה לא עובד ככה.. לכל בן אדם יהיה תפריט שונה מהסיבה הפשוטה שכל אחד שורף כמות קלוריות שונה.
איך אני יודע כמה קלוריות אני שורף ביום ממוצע ? מה החישוב

איך אני יודע כמה קלוריות אני שורף ביום ממוצע ? מה החישוב
ניסוי וטעיה. אתה אמור להתחיל עם כמות קלוריות כלשהו - נניח 2000 קלוריות. ואז אתה אמור לבדוק אחרי שבוע בערך האם המשקל נשאר זהה או לא.

• פותח/ת השרשור
ניסוי וטעיה. אתה אמור להתחיל עם כמות קלוריות כלשהו - נניח 2000 קלוריות. ואז אתה אמור לבדוק אחרי שבוע בערך האם המשקל נשאר זהה או לא.
בממוצע במשקל 95 בן 21 בלי בעיות בבלוטת הטריס

אני מניח ש 2300-2500 לא ? ביום לא של אימון
אבל עם פעילויות יום יום בסיסיות

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג. תבדוק
יציאות כאלה זה מראה על בעיה וחילוף חומרים איטי ? זה דיי בקביעות יש לי יציאות כאלה כמעט כל יום אבל יש גם יציאות טובות פשוט זה שילוב של שניהם

קבצים מצורפים

• BA095F7B-C80C-4465-89B6-74182D6CE1FA.png
    BA095F7B-C80C-4465-89B6-74182D6CE1FA.png
    KB 70.5 · צפיות: 34
יציאות כאלה זה מראה על בעיה וחילוף חומרים איטי ? זה דיי בקביעות יש לי יציאות כאלה כמעט כל יום אבל יש גם יציאות טובות פשוט זה שילוב של שניהם
כמות היציאות לא קשורה לחילוף החומרים. פשוט קח כמות קלוריות מסויימת ותבדוק לאחר שבוע +~ מה קורה

הוצאה קלורית יודעים רק עפ״י ניסוי וטעיה (להוציא כלים מתקדמים שלא זמינים לאדם הממוצע). יציאות לא קשורות לחילוף חומרים. אם יש לך בעיות, יכול להיות שזה סוג האוכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית