הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירים ובנות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
זה לא מסוג השרשורים שהפותח שואל האם בחורות אוהבות שרירים, או איזה שריר הן אוהבות וכדומה..
השאלה שלי היא שונה לגמרי.
אני שוקל 93 על גובה 1.79-180 12-13% שומן. זה לא מפלצת מסה כמובן, אבל שמתי לב לבעיה שמופיעה אצלי בזמן האחרון:
אני לא יוצא עם בנות.
כששקלתי 75 על אותו גובה קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. היום, זה מגעיל אותן והמבטים שאני מקבל זה שאני מוגזם מדי ושזה דוחה.
השיא היה שכאשר בשבוע שעבר הלכתי לבית הספר התיכון הישן שלי כדי לתגבר תלמידים למתמטיקה לקראת הבגרות, והמזכירה (שאני מכיר עוד מהתקופה שלמדתי בבית הספר) אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
אני לא רוצה לוותר על מה שצברתי עד כה, אפילו לא בקצת, אני אפילו רוצה להמשיך לגדול ולהתחזק. מצד שני אני רוצה גם קשר.. מה עושים?

זה שדברים אחרים מסוכנים, לא אומר שהפעולה הספציפית לא מסוכנת. כמובן שחומרים מקבלים יותר ביקורת שלילית מפעילויות אחרות מסוכנות (כמו נהיגה או אלכוהול, לא ביחד...). אבל זה לא אומר שזה לא מסוכן או לכל הפחות בעייתי.

מעבר לכך, ואני מאמין שאתה תסכים איתי, יש הרבה ניסוי וטעיה בחומרים, אני עבדתי עם בחור מאוד מוערך בתחום ועדיין הוא הביא לי חומרים שחרפנו אותי ממש והפכו את החיים שלי לסבל, במזל היה לי שכל להפסיק עם זה (חומר ספציפי), הרבה אנשים לא מבינים מה הגורם לזה ו/או מפחדים להפסיק.

כששאלת אותי אם אני יודע מה מושג המילה בריאות ענית לעצמך באותו משפט (מעין שאלה רטורית). אז איך אתה בא ואומר שלא עניתי לשאלה הזו לכן כתבת תשובה? זה סותר.
אני כתבתי בהודעה #120
רק אוסיף, לפני שמנתחים מה פוגע בבריאות, צריך להגדיר בריאות.
אני לא סבור שאתה יודע מה זה (בלי להעליב בכלל, הרוב לא יודעים מה זה לדעתי).
אתה כתבת בהודעה #125
איפה ההוכחה פה? מדובר פה על ילד בן 16, ברור שליטול סטרואידים יפגע בו. אין לו מספיק ידע על חומרים כי אם היה לו הוא היה יודע ששימוש בחומרים לא מתאים לו.
אז בהודעה #126 שיתפתי את דעתי על בריאות.
לגבי השרשור, פתחתי אותו.. לא מבין מה אתה רוצה.
בהחלט מי שפתח את השרשור זה ילד בן 16:
אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677
אני חושב שהתבלבלת בין השרשור הזה לשרשור השני עם התגובה של Gnfit.. את השרשור השני לא שלחת מקודם (נראה לי) אז חשבתי שהתכוונת לכך שהוא כותב שהוא נפגע משימוש בסטרואידים.
ברצינות? אתה לא יודע לפתוח שרשור, נראה לך שאני מנסה להוכיח מילד בן 16 וששלחתי שרשור אחר, תפתח את כל ההודעות שלי, תראה לי מה שלחתי לך. רק כשאני מצטט הודעות מתוך השרשור אתה מתחיל לקרוא אותם. בלי להעליב (ואני לא כועס), אפשר לקיים ככה דיון?
איזה ניסיון יש לך עם סטרואידים שאתה מרשה לעצמך לקבוע עובדה? פעם עשית סייקל? פעם הזרקת לעצמך לישבן, הלכת לישון, ופחדת שבבוקר לא תקום כי אולי דפקת את עצמך? פעם אימנת מוזרקים?
הנסיון שלי זה שהייה בחברתם. אני הסתובבתי ודיברתי עם המשתמשים הכבדים בארץ, ואני לא כותב את שמם מתוך כבודם.
אני מרשה לעצמי להביע את דעתי בנושא כי קיבלתי את דעתי עם הרבה שנים של נסיונם של אחרים, הלוא זה הדרך החכמה ביותר ללמוד.

אסיים את הדיון בכך, תשב עם הרופא משפחה שלך ותקיים איתו דיון על הנושא, תשב עם הרוקח בבית מרקחת ותגיד לי מה הם חושבים. בוא לא נסתמך על היעדר מחקר על כל סוג צבע וגזע של בני אדם שהשתמשו בכל סוג חומר משפר ביצועים כדי להוכיח את הבטיחות שלהם.

תשב עם הרופא משפחה שלך ותקיים איתו דיון על הנושא
רופא משפחה פעם אמר לי שאבקות חלבון זה לא טוב כי אמנם זה יגדיל לך את השרירים אבל ברגע שתפסיק לשתות את זה אתה תהפוך להיות שמן.
לא נראה לי שדיון עם רופא משפחה אוטומטית יעיד על משהו. לא אומר כלום בעד סטרואידים סתם רציתי לציין.

רופא משפחה פעם אמר לי שאבקות חלבון זה לא טוב כי אמנם זה יגדיל לך את השרירים אבל ברגע שתפסיק לשתות את זה אתה תהפוך להיות שמן.
לא נראה לי שדיון עם רופא משפחה אוטומטית יעיד על משהו. לא אומר כלום בעד סטרואידים סתם רציתי לציין.
🤣🤣🤣

גם לי יש נסיון רע מאוד עם רופאי משפחה. גם פה, אומנם אחת לקחה את החומרים ״כמו שצריך״ הסבירה לי תופעות לוואי ולא חפרה מעבר למה שצריך אבל רופאה אחרת אמרה באמת גיבוב שטויות בסגנון של לא להפסיק מיד אלא לאט לאט כי אם מפסיקים עם החומרים מיד זה יותר גרוע לגוף... דיברה כאילו זה הרואין.

כזה:

ברצינות? 😆
לא שמעתי אותו באמת מוציא את המילים מהפה, הוא אמר את זה לחברה שלי דאז ששאלה אותו לגבי זה שאני שותה אבקת חלבון, היא אמרה לי שזה מה שהוא אמר. מאז היא ממש לא אהבה שאני שותה את זה ורצתה שאני אבוא לאותו רופא לדבר על הנושא ולשמוע מה שיש לו להגיד, ומאוד כעסה כשאמרתי שאם זה מה שהוא אומר אין לי טעם בכלל לבזבז זמן ולדבר איתו על הנושא.
יותר כמו:
🙁🤦‍♂️

אני כתבתי בהודעה #120

אתה כתבת בהודעה #125

אז בהודעה #126 שיתפתי את דעתי על בריאות.

ברצינות? אתה לא יודע לפתוח שרשור, נראה לך שאני מנסה להוכיח מילד בן 16 וששלחתי שרשור אחר, תפתח את כל ההודעות שלי, תראה לי מה שלחתי לך. רק כשאני מצטט הודעות מתוך השרשור אתה מתחיל לקרוא אותם. בלי להעליב (ואני לא כועס), אפשר לקיים ככה דיון?

הנסיון שלי זה שהייה בחברתם. אני הסתובבתי ודיברתי עם המשתמשים הכבדים בארץ, ואני לא כותב את שמם מתוך כבודם.
אני מרשה לעצמי להביע את דעתי בנושא כי קיבלתי את דעתי עם הרבה שנים של נסיונם של אחרים, הלוא זה הדרך החכמה ביותר ללמוד.

אסיים את הדיון בכך, תשב עם הרופא משפחה שלך ותקיים איתו דיון על הנושא, תשב עם הרוקח בבית מרקחת ותגיד לי מה הם חושבים. בוא לא נסתמך על היעדר מחקר על כל סוג צבע וגזע של בני אדם שהשתמשו בכל סוג חומר משפר ביצועים כדי להוכיח את הבטיחות שלהם.
טוב אחי
"ניצחת"
אם אתה חושב שפיתוח גוף ברמה תחרותית זה בריא... הממםםם כנראה לא התנסית בזה.
אבל לא מדובר פה על פיתוח גוף ברמה תחרותית, אלא על פיתוח גוף באופן כללי.
אם אתה פוגע בעצמך, למה שזה ימשוך בנות? (מנסה להסביר את הצד השני)
זה פוגע בי בכך שאני פחות מצליח עם בחורות, אבל זו לא סיבה להפסיק..
אחי, אל תהיה תמים. אומנם אפשר לנסות לעשות את זה בצורה יחסית בטוחה, אבל לחומרים יש פוטנציאל מאוד הרסני. אפילו אם ניקח נטו את העליה במשקל גוף, להיות כבד יותר לאורך זמן
= יותר סיכון
דמיין שציטטתי את ההודעה של פרוזן בתגובה שלו לשאלה שלך

וואלה??
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר הזה:lol:
אולי הבחורות משתנות לפי האיזורים בארץ.

בוא לשרון/מרכז הן חולות על זה. פה נגעלות מרזים וקטנים
לא יודע אף פעם גוף לא הפריע לי עם הצעד השני ואף פעם לא השתמשתי בגוף שלי כ ארגומנט לימשוך מישהי, קיבלתי כל מיני הערות לפה ולשם לרוב חיוביות ולפעמים "מוגזם" ובכל זאות הייתי אומר על הכל תודה ופשוט משנה נושא כי זה באמת לא מענין הנושא הזה ואיך אני נירא מה שמענין אותי זה עם אני אסיים אם הבחורה בזון שלי או שפשוט אני אתקל בדחייה בגלל תקשורות,שפת גוף או רושם ראשוני. אולי אני לא מוגזם אבל לי זה אף פעם לא הפריע. זה כן נותן ביטחון וסיפתח טוב אבל שום דבר מעבר
אז שאמרתי לרופא אז שהייתי בקבע שאני נוטל אבקת חלבון ומולטי ויטמין והוא אמר זה לא בריא וכדי שאפסיק האם הוא צודק ? אולי הוא יודע משהו שאנחנו לא?

אולי אני לא מוגזם אבל לי זה אף פעם לא הפריע. זה כן נותן ביטחון וסיפתח טוב אבל שום דבר מעבר
מסכים איתך.. זה הגוף שלי,הספורט שלי,התחביבים שלי. זה לא בשביל למשוך שום תשומת לב.

אם על הדרך יש הערות חיוביות...,למה לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית