הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בגיד של הכתף שמתחבר ליד קידמית

Netanelsh123

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
ישלי דלקת בגיד של הכתף שמתחבר ליד קידמית כבר מעל ל5 חודשים והפיזוטרפיסט הכי קרוב מהקופה הוא רק בחודש מאי כמעט יוני (מטורף ולא הגיוני אני יודע) אני עדין מתאמן בחדכ כמובן חצי מהמשקל שהייתי עושה אז לוקח כורכמין וגם ויטמין C (לא בתור כדור יותר פירות) עכשיו השאלה היא אם יש כאן כמה תרגילים לחזה שלא דורשים דחיקה מעבר לצוואר כלומר שהיד לא תעבור את הצוואר כי שם זה הכאב בעצם אני מתאמן חזה בקושי והמסה שלו ירדה ממש ואני מתוסכל שאני במסה וכל הגוף גדל ורק החזה יורד אשמח לכמה תרגילים לחזה שלא יכאבו באזור ואפילו אולי לכמה תרגילים למתיחות לכתף משהו שעובד שזה טוב בתור חימום לכתף לפני אימון

השאלה שלך לגבי תרגיל חלופי לא ברורה, אני חושב שקשה מאוד להגיע לאיזשהי מסקנה מתאימה דרך פורום.
אולי תלך לפיזיותרפיסט שהוא גם מאמן כושר באופן פרטי כדי שיבנה לך תכנית חלופית מותאמת למצבך.

אני נמצא עם אותה בעיה בדיוק וזה לא גיד כתך שמתחבר לבייספס זה הגיד של הבייספס שעובר מתחת למפרק כתף וככנל הנראה הדלקת נובעת משימוש מופרז או צביטה של העצם על הגיד עקב דחיקה לא נכונהֿ מנוחה , נוגדי דלקות , פיזותרפיה , אל תחכה לפיזותרפיסט תקנה רצועת התנגדות ותעשה תרגילים לrotator cuff זה ימשוך את מפרק הכתף חזרה למקום ויתן לגיד יותר מרחב תנועה ופחות סיכוי לחיכוך שלו משמע פחות דלקת אתה יכול להתאמן אבל אל תעשה שום דבר שגורם לכאב

• פותח/ת השרשור
אז נשמע שאתה עדיין מתאמן בעצימות שלא מאפשרת החלמה.
דווקא בשבוע האחרון התחלתי לשים וולטרן גל ומאז שהתחלתי להשתמש בה ולהתאמן על כל הגוף (כמובן מה שלא כואב) יכול להגיד שהכי כואב לי כרגע בכל התרגילים בכתף
זה להתאמן על רגלים בכלל (המוט של הזווקאט)
פשוט הכאב הזה היה מוזר לי והבנתי שאני מתאמן על כל שריר חוץ מגב אני צריך לבודד את יד ימין משמאל
אני נמצא עם אותה בעיה בדיוק וזה לא גיד כתך שמתחבר לבייספס זה הגיד של הבייספס שעובר מתחת למפרק כתף וככנל הנראה הדלקת נובעת משימוש מופרז או צביטה של העצם על הגיד עקב דחיקה לא נכונהֿ מנוחה , נוגדי דלקות , פיזותרפיה , אל תחכה לפיזותרפיסט תקנה רצועת התנגדות ותעשה תרגילים לrotator cuff זה ימשוך את מפרק הכתף חזרה למקום ויתן לגיד יותר מרחב תנועה ופחות סיכוי לחיכוך שלו משמע פחות דלקת אתה יכול להתאמן אבל אל תעשה שום דבר שגורם לכאב
יש ככ הרבה יש משהו זאתה ממליץ עליו שעובד?

דווקא בשבוע האחרון התחלתי לשים וולטרן גל ומאז שהתחלתי להשתמש בה ולהתאמן על כל הגוף (כמובן מה שלא כואב) יכול להגיד שהכי כואב לי כרגע בכל התרגילים בכתף
זה להתאמן על רגלים בכלל (המוט של הזווקאט)
פשוט הכאב הזה היה מוזר לי והבנתי שאני מתאמן על כל שריר חוץ מגב אני צריך לבודד את יד ימין משמאל

יש ככ הרבה יש משהו זאתה ממליץ עליו שעובד?
תחפש
rotator cuff external rotation exercises

תודה רבה אח אוסיף את התרגיל הזה לאימון כתף שלי פעם עשיתי אותו אהל הוא לא הפיק תועלת מקווה עכשיו לטוב ולשיפור טווחי תנועה
לוקח לזה זמן שלא תחשוב שזה משהו של שבוע שבועיים המייצבים (rotator cuff) הם כמו כל שריר וכמו שלוקח לך כמות זמן והתמדה לגדל יד קדמית,חזה,רגליים, אותו דבר איתם רק שהם לא צריכים כזה משקל, תתחיל עם רצועת התנגדות על הכי קל, ופשוט כל פעם תמתח אותה עוד ועוד או תוסיף חזרות, המלצה שלי לעשות כל אימון לפני אימון ולא אחרי, כי אם אתה מתכוון להתאמן זה יחמם לך את האיזור וכבר ימשוך את המפרק למקום מה שיפחית כאב.

• פותח/ת השרשור
לוקח לזה זמן שלא תחשוב שזה משהו של שבוע שבועיים המייצבים (rotator cuff) הם כמו כל שריר וכמו שלוקח לך כמות זמן והתמדה לגדל יד קדמית,חזה,רגליים, אותו דבר איתם רק שהם לא צריכים כזה משקל, תתחיל עם רצועת התנגדות על הכי קל, ופשוט כל פעם תמתח אותה עוד ועוד או תוסיף חזרות, המלצה שלי לעשות כל אימון לפני אימון ולא אחרי, כי אם אתה מתכוון להתאמן זה יחמם לך את האיזור וכבר ימשוך את המפרק למקום מה שיפחית כאב.
סבבה אחי תודה כמה זמן ישלך את הבעיה ?

סבבה אחי תודה כמה זמן ישלך את הבעיה ?
נכון לעכשיו חודשיים אבל זה במצב הרבה יותר טוב מאיך שזה היה בהתחלה, בחודש הראשון לא יכלתי לעשות כלום עם היד כי כל תרגיל היה גורם כאב, כרגע אני התחלתי סבב של bpc157 שעוזר ממש, מתכנן לקחת שבוע חופש מהחדכ ולעשות רק תרגילים שיקום ביחד עם הזריקות ואני מקווה שלאחר השבוע הזה כבר אחלים לגמרי

חוץ מחימום טוב ותרגילי rotator לכתף אין הרבה מה לעשות.
עיסויים אולי רקמות עמוק יזרים דם ויעזור.

כל הפציעות האלה כי אתם לא יודעים להתאמן , אני מדבר על הבסיס של איך לבצע תנועה ולהרגיש את השריר עובד.
חלילה לא לפגוע או להוריד אף אחד אבל רוב האנשים מבחינת כתפיים. מרפקים וגב זה רק עניין של זמן שהם יתפרקו..

10 שנים מתחרה וראיתי עשרות אנשים שאחרי 3-4 חודשים נפצעו בגב/כתף וזה מלווה אותם כל חייהם.
נטו תנועה

• פותח/ת השרשור
נכון לעכשיו חודשיים אבל זה במצב הרבה יותר טוב מאיך שזה היה בהתחלה, בחודש הראשון לא יכלתי לעשות כלום עם היד כי כל תרגיל היה גורם כאב, כרגע אני התחלתי סבב של bpc157 שעוזר ממש, מתכנן לקחת שבוע חופש מהחדכ ולעשות רק תרגילים שיקום ביחד עם הזריקות ואני מקווה שלאחר השבוע הזה כבר אחלים לגמרי
שמע עשיתי את התרגיל שהמלצת עליו ועכשיו שאני עושה את התנועה שלו בשתי הכתפיים כואב מוות זה אמור להיות ככה?
חוץ מחימום טוב ותרגילי rotator לכתף אין הרבה מה לעשות.
עיסויים אולי רקמות עמוק יזרים דם ויעזור.

כל הפציעות האלה כי אתם לא יודעים להתאמן , אני מדבר על הבסיס של איך לבצע תנועה ולהרגיש את השריר עובד.
חלילה לא לפגוע או להוריד אף אחד אבל רוב האנשים מבחינת כתפיים. מרפקים וגב זה רק עניין של זמן שהם יתפרקו..

10 שנים מתחרה וראיתי עשרות אנשים שאחרי 3-4 חודשים נפצעו בגב/כתף וזה מלווה אותם כל חייהם.
נטו תנועה
הטכניקות שלי היו טובות זה נטו עומס יתר על הכתף שאתה מתאמן ואז שבוע נוסע לאילת כל יום 200 שכיבות שמיכה באילת ושחייה 5-6 בריכות בלי חימום לפני זה זה כנראה קצת משפיע
שמע עשיתי את התרגיל שהמלצת עליו ועכשיו שאני עושה את התנועה שלו בשתי הכתפיים כואב מוות זה אמור להיות ככה?

הטכניקות שלי היו טובות זה נטו עומס יתר על הכתף שאתה מתאמן ואז שבוע נוסע לאילת כל יום 200 שכיבות שמיכה באילת ושחייה 5-6 בריכות בלי חימום לפני זה זה כנראה קצת משפיע
5-6 בריכות ביום הכוונה וכן אני יודע שהייתי טיפש אין צורך להזכיר לי את זה

5-6 בריכות ביום הכוונה וכן אני יודע שהייתי טיפש אין צורך להזכיר לי את זה
כואב בקטע של השריר מלא בחומצה לקטית או כואב כאב חד ?

• פותח/ת השרשור
כואב בקטע של השריר מלא בחומצה לקטית או כואב כאב חד ?
לא יודע להסביר אבל זה לא דקירות זה כאב שגורם לי הגבלה בתנועה נגיד ככה
הלכתי היום לפיזו מסתבר שצד ימין פועל חזק יותר מצד שמאל (צד שמאל חלש לגמריי הוא עשה לי תרגילים של להתנגד ליד שלו וכאלה ובשמאל בקושי הצלחתי) צריל להפחית עבודה בימין ויותר חהתחיל עם שמאל בערך מחר גב יד אחורית (מבחירה זה ככה ולא עם יד קידמית) נעדכן

אנשים מרימים טונות במשך שנים והכל בסדר.
זה שאתה נפצע בסהכ משכיבות ובריכה זה עצוב חבר
אנשים נפצעים מכל דבר מגוחך. שהרמתי בזמנו 200+ קילו דדליפט, נפצעתי מהרמת שטיחי גומי בבאר שעבדתי. נפצעתי בכפות רגליים מהליכה ממושכת. נפצעתי בזרת כי סגרתי את הדלת עליה וכו׳ וכו׳ וכו׳...

לא כולם גיבורים נפצעים ב300 קילו דדליפט. פציעות ודלקות יכולות לקרות מכל שטות.

אם אתה נפצע מכל דבר מגוחך אז היחס שלך לגוף שלך הוא גם כזה.
אנשים הולכים למכון אפילו לא ספורטאים ברמה הנמוכה ביותר יוצאים עם דלקות ופציעות זה קלות ראש ולהיות מפגר ביחד..

אם אתה נפצע מכל דבר מגוחך אז היחס שלך לגוף שלך הוא גם כזה.
אנשים הולכים למכון אפילו לא ספורטאים ברמה הנמוכה ביותר יוצאים עם דלקות ופציעות זה קלות ראש ולהיות מפגר ביחד..

שמע, אתה מדבר שטויות בצרורות. אנשים נפצעים, גם חובבנים וגם ספורטאים. אמא שלי הלכה ברחוב, עקמה את הקרסול ושברה את כף הרגל. האם היא מפגרת? האם היא לא דואגת לגוף שלה?
אם מה שאתה היית אומר נכון, או שלא היה צורך כאן בפורום פציעות (כי רוב הפורום לא ספורטאים, במיוחד מי שפותח כאן דיונים) או שכולם מפגרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית