הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשיבות בולמי זעזועים לנעלי ריצה?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
בגלל בעיות תקציב אני מתכנן לקנות נעלי ריצה יחסית זולות
נתקלתי בנעליים יפות ב׳200 שקל נעלי ריצה רגילים ללא בולמי זעזועים
עד כמה בולמי זעזועים חשובים לריצה? אני בסה״כ רץ פעם בשבוע
האם כדי לי להשאר עם הסקוני שלי בני ה 3 שנים?

נראה לי התבלבלתם, זה לא פורום להעצמה והגשמה עצמית.
צא לרוץ אם זה עושה לך טוב, אבל תשקיע בנעליים. בנעל זולה לא יהיה לך נוח לרוץ, ואז לא תרוץ בכלל. ומה עשינו בזה?

• פותח/ת השרשור
תודה systematic, אחת הבעיות היא שאני צריך לקנות גם נעליים ליציאות ונעליים ליום יום, מה שמסבך את כל העסק...
ראיתי נעל או שניים שמצאו חן בעני, עלו 530+...נראה מה אני אעשה, בנתיים אני מוותר על הנעלי 200

התשובה פשוטה , כמה שנעל יותר משוכללת מבחינת בולמים וסוגהם ככה אתה שומר על בריאות הברכיים , גב ורגליים בזמן הריצה.
לפעם בשבוע ריצה לא הייתי נותן 800 שקל ולא 1200 שקל...חפש משהוא עם בולמי קצף או גיל , לפעמים הם יותר זולים מהבולמים האחרים (חוץ מהגיל שקצת יותר יקר)

היו לי סייקוני,עברתי לברוקס-יותר מתאימות לריצת שטח,נעל הכי נוכה שהייתה לי אי פעם,אבל גם הכי יקרה.
לי ידוע שאין כזה דבר-בולמי זעזועים ואני די מאמין לזה. נעל ריצה יוצאת מכלל שימוש מבחינת המערכות שנקראים בולמי זעזועים אחרי חצי שנה בערך.
סו,בשביל לשמור את הבירכיים לסקווטים אני מקפיד לא לרוץ בהלכון ועל אספלט. ולבצע סקווטים בנעלי איגרוף.
ועוד דבר-האוטומיקס מיוחדות לסקווטים בדרך אלי,תוך שבוע אני אפרסם חוות דעת על נעל שהיא חלום של כל בילדר שעושה סקווטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית