הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא רואה שינוי

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה במסה כבר חודש וחצי בערך .... אני במאזן חיובי של 700 +\- קלוריות שותה בסביבות הליטר חלב ביום ועליתי כבר בערך 4 או 5 קילו בחודש וחצי האחרונים אבל אני לא רואה שינוי
לא במשקלי עבודה ולא במראה... מה לעשות ? לאכול יותר ?

חשוב לציין שאני לא עושה SS עדיין אני בAB,מתחיל SS בזמן הקרוב.

• פותח/ת השרשור
בקיצור תיקח מולטיויטמין טוב
תוסיף שמן לתפריט
תתאמן טוב וחזק
תישן 8 שעות
אמור לעשות תעבודה
לא יודע אם זה מותר,אבל האם תוכל להמליץ לי על מולטי ויטמין שיעשה את העבודה?
ועוד היום אני מוסיף שמן זית לתפריט שלי 😃.

תודה רבה על העזרה !

בשמן סויה אין שום פיטואסטרוגנים, אלה נמצאים רק בסויה עצמה.
גם לא בטוח שהם מורידים רמות טסטוסטרון, ההשפעה שלהם לא ברורה כרגע,
מה שבטוח שמבחינה כימית הם לא אסטרוגן אנושי רגיל.

אם הוא באמת במאזן קלורי חיובי של 700 קלוריות, מה יעזור לו להוסיף שמן?
כנראה שהתוכנית לא משהו, וגם בחודש לא רואים כזה שנוי (במראה, במשקלי עבודה אמור להיות, אבל כנראה הבעיה בתוכנית)...

לידיעתך הורמונים ובינהם טסטוסטרון עשויים משמן וכולסטרול ועוד מלא דברים
אבל זה הדבר העיקרי
וצריך למסור פרטים + תוכנית לאיתור הביעה בפרט

אתה צודק - אבל תלוי איך מאחסנים אותם
ומה עם שומן טראנס - שומן מחומצן
אבל משומנים לא מתועשים יש יותר תרומה לבריאות וללב
הורדה של LDL כולסטרול טריגליצירידים ...

ממתי השומן בחמאה מתועש? זה שומן רווי, לא שומן טראנס.

• פותח/ת השרשור
עובד AB פירסמתי את התוכנית שלי באימונים כללי לפני שבוע בערך כששאלתי שאלה...
לא משהו מסובך עובד AB אם כל התרגילים המורכבים חוץ מPC (התנאים במכון כושר לא מאפשרים כרגע אז אני עושה BOR או מתח) מבודד ידיים ופעם ב- גם בטן.תראו זה לא שלא עליתי במשקלי עבודה בכלל עליתי קילו פה קילו שם אבל לא ראיתי עליה משמעותית במשקלי העבודה בחודש וחצי האחרונים.כמו שאמרתי אני מתחיל SS בחודש או החודשיים הקרובים אבל לפני זה אני רוצה לברר למה אני ניתקע בעליה ככה,כי אני לא יוכל להתחיל SS ולהתקע במשקלי עבודה כל פעם.למישהו יש עוד רעיונות לפתרונות?

תודה למי שעזר עד כה 😃

איך אתה מתאמן ?
משקלי שיא ל RM5 או משקלים קלים ?
ושמן סויה מכיל אסטרוגן או שרק סויה ?
אם מישהו יכול להבהיר
כי אני תמיד אוכל טונה אחרי אימון עם שמן :\

נערך לאחרונה:
צריך כמות אסטרונומית של סויה למשך תקופה מאוד ארוכה כדי באמת להשפיע על היחס בין הטסט לאסטרוגן בדם.

• פותח/ת השרשור
פותח האשכול תפרט את הנתונים שלך + תוכנית האימונים + תפריט התזונה
אין תפריט מסודר אוכל לפי ערכים ולפי סדר מסוים (יענו אני אוכל אותו דבר כמעט כל יום מדי פעם מגוון אבל מוסיף חלב או דברים ערכים בשביל להשלים את הערכים הסופיים)
נתונים-
משקל-55-56
גובה-161
א.ש\היקף יד\קוואדס אני לא ממש יודע צריך לבדוק 😛

תוכנית אימונים-
אימון A
חזה-
בנץ' (5 חזרות 3סטים אם משקל של RM5 זאת אומרת הכי הרבה שאני יכול להרים והצליח לסגור 5 חזרות)
לחיצת חזה בשיפוע חיובי אם משקולות(8 חזרות 3 סטים)

יד קדמית-
כפיפת מרפקים אם מוט W בפיצ'ר(לא בטוח בשם של זה) 8X3

רגליים-
סקוואט 5X3 (כנ"ל לגבי הסקוואט,כמו בבנץ')

לאנצ'ים(או איך שלא קוראים לזה,לתיאומים) 8X3

אימון B
גב-
דדליפט 5X3
BOR 5X3

יד אחורית-
לחיצה צרפתית אם מוט W 8X3

כתפיים-
מילטרי פרס 5X3

מדי פעם מבודד בטן.

אין תפריט מסודר אוכל לפי ערכים ולפי סדר מסוים (יענו אני אוכל אותו דבר כמעט כל יום מדי פעם מגוון אבל מוסיף חלב או דברים ערכים בשביל להשלים את הערכים הסופיים)
נתונים-
משקל-55-56
גובה-161
א.ש\היקף יד\קוואדס אני לא ממש יודע צריך לבדוק 😛

תוכנית אימונים-
אימון A
חזה-
בנץ' (5 חזרות 3סטים אם משקל של RM5 זאת אומרת הכי הרבה שאני יכול להרים והצליח לסגור 5 חזרות)
לחיצת חזה בשיפוע חיובי אם משקולות(8 חזרות 3 סטים)

יד קדמית-
כפיפת מרפקים אם מוט W בפיצ'ר(לא בטוח בשם של זה) 8X3

רגליים-
סקוואט 5X3 (כנ"ל לגבי הסקוואט,כמו בבנץ')

לאנצ'ים(או איך שלא קוראים לזה,לתיאומים) 8X3

אימון B
גב-
דדליפט 5X3
BOR 5X3

יד אחורית-
לחיצה צרפתית אם מוט W 8X3

כתפיים-
מילטרי פרס 5X3

מדי פעם מבודד בטן.

סתם שאלה.. למה לא SS?? אתה בכל מקרה עושה את אותם תרגילים שבSS

אם אתה לא מתקדם זה כנראה בעיה או באימונים או בתזונה או בשינה.
אם אתה ישן מספיק אז כבר סעיף אחד ירד.
אם אתה אוכל במאזן קלורי חיובי שמספיק ואוכל מספיק מכל אבות המזון אז עוד סעיף ירד.
אז נשאר הקטע של האימונים, אולי תנסה להחליף תוכנית, תנסה לכמה זמן SS אין לך ממש מה להפסיד אם אתה טוען שאתה לא מתקדם.
אני במקומך הייתי אולי גם מגדיל את המאזן הקלורי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתקדם זה כנראה בעיה או באימונים או בתזונה או בשינה.
אם אתה ישן מספיק אז כבר סעיף אחד ירד.
אם אתה אוכל במאזן קלורי חיובי שמספיק ואוכל מספיק מכל אבות המזון אז עוד סעיף ירד.
אז נשאר הקטע של האימונים, אולי תנסה להחליף תוכנית, תנסה לכמה זמן SS אין לך ממש מה להפסיד אם אתה טוען שאתה לא מתקדם.
אני במקומך הייתי אולי גם מגדיל את המאזן הקלורי.
לגבי שינה אני לא בטוח יש קצת בעיות שינה מדי פעם אבל אני מצליח לישון לפחות 6 וחצי 7 שעות בלילה ולפעמים גם יותר.לגבי אוכל כמו שאמרתי במאזן חיובי של 700 קלוריות,אני בקרוב בונה תפריט אז אני יבנה כבר על 3000 קלוריות (זה יהיה מאזן חיובי שך 1100 קלוריות בשבילי מקווה שיעשה את העבודה). ולכל אלה ששאלו למה אני לא עושה SS כי יש לי טיפה בעיה אם זה (אמא,מאמן) בעזרת השם ביום שני הקרוב אני כבר אמור להתחיל את התוכנית,אני יתחיל שבוע ראשון ככה טכניקה על משקלים נמוכים בשביל לראות איך אני מסתדר ובע"ה בשבוע הבא אני כבר מתחיל SS+תפריט מסודר ואולי גם מוסיף מולטיויטמין ואולי ואולי גם קריאטין וקפאין (או שאתם לא ממליצים להשתמש בקפאין בגיל הזה(15) פשוט אני אוכל מספיק פחמימות והכל ומקפיד לאכול לפני אימון פחמימה פשוטה כמו תמרים אבל אני עדיין לא מרגיש שאני עושה את מה שאני יכול באימון אז חשבתי שאולי קפאין יתן לי טיפה את ההתעוררות הזאת).

רק שאלה אחרונה,למקרה שכל העניין של הSS יתעכב מה אני אמור לעשות? להמשיך אם אותה תוכנית ופשוט להגדיל את המאזן ואת שעות השינה ?

עריכה: יש לי עוד שאלה קטנה לגבי התזונה שלי,יוצא שאני אוכל הרבה שומן וחלבון ופחות פחמימות (בעיקר בגלל שאני שותה חלב ) יוצא שאני אוכל בסביבות ה110-130 גרם חלבון
70-85 גרם שומן ובדרך כלל כמות הפחמימות שלי לא עוברת את ה350 ... אם בכלל אני מגיע ל350
אז רציתי לשאול האם זה בסדר או שזה תזונה לקויה ? בעוד כמה ימים אני מתחיל תפריט מסודר אבל עד אז אני רוצה לבדוק אם זה תקין או לא... ואם לא יש רעיונות איך להשלים את הפחמימות האלה ? אני פשוט לא מוצא מזונות אם פחמימות (לא סוכרים פחמימות מורכבות)

נערך לאחרונה:
תעשה SS...
שנ לא משו..
ואם עליתה במשקל ולא במשקלי עבודה מצטער להגיד לך זה הרוב עלייה בשומן..
תבדוק שוב את התוכנית שלך.. אבל הכי טוב SS אני עשיתי AB חמש חודשים ולא היה כימעט שינוי אני חודש וחצי בSS ויש שינוי פי 200 יותר גדול ממה שהיה.....

• פותח/ת השרשור
תעשה SS...
שנ לא משו..
ואם עליתה במשקל ולא במשקלי עבודה מצטער להגיד לך זה הרוב עלייה בשומן..
תבדוק שוב את התוכנית שלך.. אבל הכי טוב SS אני עשיתי AB חמש חודשים ולא היה כימעט שינוי אני חודש וחצי בSS ויש שינוי פי 200 יותר גדול ממה שהיה.....
אבל אם במאזן של 700-800 אני לא מצליח לעלות במשקל (ניתקעתי גם במשקל גוף) אני לא חושב שאני יצליח להחזיק בSS ... אני מנסה להבין מה הבעיה לפני שאני מתחיל SS.

ודרך אגב אני לא יודע מה לעשות בשביל למנוע את העליה בשומן הזאת ... אני אוכל כמה שצריך מתאמן הכי חזק שאני יכול ... יכול להיות שזה נוזלים ולא שומן ? כי עליתי די מהר את ה4 קילו האלה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית