הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לא רואה שינוי

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה במסה כבר חודש וחצי בערך .... אני במאזן חיובי של 700 +\- קלוריות שותה בסביבות הליטר חלב ביום ועליתי כבר בערך 4 או 5 קילו בחודש וחצי האחרונים אבל אני לא רואה שינוי
לא במשקלי עבודה ולא במראה... מה לעשות ? לאכול יותר ?

חשוב לציין שאני לא עושה SS עדיין אני בAB,מתחיל SS בזמן הקרוב.

אם אתה לא מתקדם זה רק אוכל
גם עם תוכנית מחורבנת והרבה אוכל אתה תתקדם

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתקדם זה רק אוכל
גם עם תוכנית מחורבנת והרבה אוכל אתה תתקדם
אני אוכל הרבה... ... אני פשוט אוכל הרבה,עברתי למאזן של בסביבות ה800-900 קלוריות ביום לפני יומיים בערך ... הבעיה היא שבחודש וחצי האחרונים אכלתי בערך אותו דבר (מאזן חיובי של 700 קלוריות) ובקושי עליתי במשקלי עבודה ובכלל במשקל גוף ... עליתי 4 קילו אבל אני מאמין שהרוב זה סתם נוזלים כי אני פשוט לא מצליח לעלות יותר מזה ... מה אפשר לעשות ?

נערך לאחרונה:
תאכל עוד
תתאמן SS
התוכנית שלך עם יותר מדי תרגילים שמפריעים לך לעבוד עצים ודופקים לך את ההתאוששות

• פותח/ת השרשור
מה הקטע עם השומנים?
מה זאת אומרת? אם אתה מתכוון לאשכול הקודם זה היה בגלל שעברתי 5 ימים מלאים בשומן רווי אבל ממש הרבה ולא דאגתי לגבי השומן הבלתי רווי אבל השכלתי מהאשכול והתחלתי כבר היום להוסיף טחינה לתזונה שלי ומתכוון גם להוסיף חלווה מדי פעם (גם בשביל הקלוריות 😃)

אבל יש קשר בין זה לבין פער שכזה בהתקדמות שלי ?

ולmoo כן כמו שאמרתי אני אמור להתחיל SS בשבוע הבא.רק רציתי לדאוג שאני לא ימשיך להתקע גם בSS ויגרום לעליה רק בשומן כמו שחלק אמרו לי שהיה לי עד עכשיו (או שזה באמת רק נוזלים ? מה אתה חושב ?).

מה זאת אומרת? אם אתה מתכוון לאשכול הקודם זה היה בגלל שעברתי 5 ימים מלאים בשומן רווי אבל ממש הרבה ולא דאגתי לגבי השומן הבלתי רווי אבל השכלתי מהאשכול והתחלתי כבר היום להוסיף טחינה לתזונה שלי ומתכוון גם להוסיף חלווה מדי פעם (גם בשביל הקלוריות 😃)

ולmoo כן כמו שאמרתי אני אמור להתחיל SS בשבוע הבא.רק רציתי לדאוג שאני לא ימשיך להתקע גם בSS ויגרום לעליה רק בשומן כמו שחלק אמרו לי שהיה לי עד עכשיו (או שזה באמת רק נוזלים ? מה אתה חושב ?).
אני מתכוון למה שנאמר פה על החמאה / שומנים "לא בריאים" וכו'...

אם תתקע מהר בSS (מה שלא נשמע סביר במיוחד) תמיד תוכל לעבור לתוכניות מתקדמות יותר, ואני לא רואה דרך שבה תעבוד לפי הספר ו"תעלה רק בשומן".

• פותח/ת השרשור
אם תתקע מהר בSS (מה שלא נשמע סביר במיוחד) תמיד תוכל לעבור לתוכניות מתקדמות יותר, ואני לא רואה דרך שבה תעבוד לפי הספר ו"תעלה רק בשומן".
לפי איך שזה ניראה עכשיו אני בטוח ב100% שאני לא יגיע רחוק בSS לכן אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת לפני שאני מתחיל את התוכנית בשביל למצות עד הסוף את היכולת שלי.

ובקשר לmoo...אין לי אימון היום ואין לי סירטונים קודמים.ביום ראשון אני יצלם את הסקוואט והדדליפט,רק לפני זה אני כבר אומר יש לי קצת בעיה בטכניקה של הסקוואט(ברכיים גולשות טיפה והגב די מתעגל לי כשאני יורד אפילו טיפונת מתחת למקביל.) דדליפט עוד משתפשף בטכניקה אבל אני מאמין שהיא דיי בסדר. בקיצור אני יעלה סירטונים אחרי האימון ביום ראשון.

תעשה SS...
שנ לא משו..
ואם עליתה במשקל ולא במשקלי עבודה מצטער להגיד לך זה הרוב עלייה בשומן..
תבדוק שוב את התוכנית שלך.. אבל הכי טוב SS אני עשיתי AB חמש חודשים ולא היה כימעט שינוי אני חודש וחצי בSS ויש שינוי פי 200 יותר גדול ממה שהיה.....
אחי בוא אני יסביר לך משו קטן וזה יסדר לך הרבה דברים
עלייה במשקל-רק ורק תזונה אתה לא תעלה גרם אחד משום תוכנית אימונים
עלייה בשומן או בשריר-תלוי בתוכנית אם אתה אם חרא תוכנית ואוכל כמו חמור תעלה בשומן
אם אתה אם תוכנית טובה כמו SS סביר להניח שהרוב ילך לשריר תזכור שומן או שריר זה תלוי בתוכנית אימונים שלך!
שבת שלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית