הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתי בתוכנית.

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
אני על התוכנית הלינארית של ביל סטארר
ובזמן האחרון אני מרגיש שאני נחלש. בעיקרון לא שיניתי כלום בתזונה, הכל סבבה כרגיל גם השינה בסדר גמור.
הכל התחיל מזה שנתקעתי בבנץ' 107.5 (יש סירטון בפורום כבר XP!) עשיתי רסט וחזרתי למשקל 110 לפני שבוע, ושוב נתקעתי.. רק 3 חזרות כבר ניסיון שלישי וזה לא השתנה.
נתקעתי גם בסקוואט, גם עשיתי רסט, וביום שני היה לי אימון עם סקוואט, עדיין לא חזרתי למשקל הקודם שלי ובכל זאת לא הצלחתי לסיים 5 חזרות.. רק 4..
וכבר פעם שנייה שאני לא מצליח לסיים דדליפט עם 182.5 קילו.. פעם ראשונה עשיתי רק 4 חזרות, והיום (פעם שנייה) רק 3..
גם בפרס נתקעתי... בקיצור אני תקוע בכללי, רק התרגיל שהכי פחות איכפת לי ממנו ,החתירה, עוד איכשהו בסדר, למרות שבאימון האחרון בשביל לסיים 5 חזרות הייתי צריך ממש להרים תגב ב2 החזרות האחרונות.

אכשיו לא ממש יודע מה לעשות, מצד אחד אני יכול פשוט לעשות רסט על כל התוכנית להתחיל מ80% אחוז.
או לנוח שבוע ואז להתחיל תוכנית אחרת, אולי לנסות טקסס, או אולי אפילו HST (משהו ממש מושך אותי לנסות אותה)
כך או כך אני דיי בטוח שבלחיצות להתקדם שבועית אני כבר לא הצליח. לא יודע מה עם הסקוואט והדד, אולי ביכלל לעבור לתוכנית חודשית? למרות שלא ממש רואים את זה על המספרים.

מה אתם הייתם עושים?

לפני שאתה עובר תוכנית, בדוק שאתה אוכל כנדרש ונח כנדרש.
אם תצליח להתקדם עוד קצת בסקוואט ובדדליפט, אז תעבור ללחוץ לפי TM.

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה עובר תוכנית, בדוק שאתה אוכל כנדרש ונח כנדרש.
אם תצליח להתקדם עוד קצת בסקוואט ובדדליפט, אז תעבור ללחוץ לפי TM.

כמו שכתבתי, לא היו שום שינויים אנורקסיים בשבועות האחרנות, זה לא שהכל נתקע באותו שבוע בידיוק, זה השבועיים וחצי האחרונים שהכל נתקע לי לאט לאט. בטח הייתי שם לב לשינויים במנוחה ותזונה תוך שבועיים.

אולי אתה צריך להוסיף/לשנות בתזונה (עוד חלבונים ושומנים).
אתה גם יכול לקחת שבוע של מנוחה ולראות איך זה ישפיע עליך. יש סיכוי לא רע שתחזור ותעיף את המשקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית