הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה בסקוואט

freazyyyy

משתמש מתחיל
197
105
נק' מוניטין:
176
197
105
טוב אני קצת חופר פה לגבי הטכניקה של הסקוואט שלי, הבעיה שלי זה גלישה של הברכיים קדימה. עכשיו לפי דעתי זה נראה דיי טוב, אשמח לשמוע את דעתכם.

בהחלט יש שיפור.
עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה לעבוד על לשלוט בהתקדמות הברכיים. בכל הסרטונים הקודמים, וגם פה נראה שהברכיים הולכות קדימה לפי כמה אתה מרשה להן להתקדם, ולא מתקדמות כמה שאתה רוצה ובמהירות שאתה רוצה.
הכוונה שלי היא שנראה שהברכיים רוצות לגלוש קדימה ואתה רק מגביל אותן, במקום שאתה תחליט מראש כמה ומתי לשלוח אותן.

ניסית לעשות סקוואט בנעליים שטוחות? גלישת ברכיים זו בעיה ידועה עם נעלי סקוואט

יכול להיות שאני טועה אבל אני חושב שנעליים כאלה מתאימות יותר להיי באר ולא ללואו באר, אבל שוב יכול להיות שאני לא צודק.

יכול להיות שאני טועה אבל אני חושב שנעליים כאלה מתאימות יותר להיי באר ולא ללואו באר, אבל שוב יכול להיות שאני לא צודק.
אין נעל מתאימה יותר או פחות לסוגי סקוואט שונים, זה נטו העדפה אישית

• פותח/ת השרשור
בהחלט יש שיפור.
עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה לעבוד על לשלוט בהתקדמות הברכיים. בכל הסרטונים הקודמים, וגם פה נראה שהברכיים הולכות קדימה לפי כמה אתה מרשה להן להתקדם, ולא מתקדמות כמה שאתה רוצה ובמהירות שאתה רוצה.
הכוונה שלי היא שנראה שהברכיים רוצות לגלוש קדימה ואתה רק מגביל אותן, במקום שאתה תחליט מראש כמה ומתי לשלוח אותן.

ניסית לעשות סקוואט בנעליים שטוחות? גלישת ברכיים זו בעיה ידועה עם נעלי סקוואט
אני אכן מנסה להגביל אותם מלגלוש קדימה, איך אני יכול להחליט עליהם מראש? אני פחות מרגיש שאני יכול ב100 אחוז לשלוט בהם. אשמח שתרחיב על הנקודה הזאת.
לגבי הנעליים השטוחות הייתי עובד עם אולסטאר/יחף והייתה לי קריסה של הכף רגל פנימה ועדיין הברכיים גלשו קדימה. אז עכשיו הקריסה הסתדרה ורק הברכיים גולשות טיפה קדימה.

איך אני יכול להחליט עליהם מראש?
במהלך החימום תמצא מסלול ברכיים טוב שנוח לך איתו, ותנסה לחקות אותו לכל אורך החימום והעבודה

לגבי הנעליים השטוחות הייתי עובד עם אולסטאר/יחף והייתה לי קריסה של הכף רגל פנימה ועדיין הברכיים גלשו קדימה. אז עכשיו הקריסה הסתדרה ורק הברכיים גולשות טיפה קדימה.
זה כנראה מסביר את זה, אתה מסתמך על נעליים שיעשו את העבודה של השרירים.
אתה צריך לעבוד על כף רגל חזקה, לדאוג להחזיק בכוח את הקשת, וללחוץ את כולה כנגד הרצפה. זה ייתן לך הרבה יותר שליטה על כל תנועת הרגל

• פותח/ת השרשור
במהלך החימום תמצא מסלול ברכיים טוב שנוח לך איתו, ותנסה לחקות אותו לכל אורך החימום והעבודה

זה כנראה מסביר את זה, אתה מסתמך על נעליים שיעשו את העבודה של השרירים.
אתה צריך לעבוד על כף רגל חזקה, לדאוג להחזיק בכוח את הקשת, וללחוץ את כולה כנגד הרצפה. זה ייתן לך הרבה יותר שליטה על כל תנועת הרגל
תודה רבה, אמשיך לעבוד על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית