הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג׳ינו (עזרה)

David brazi88

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
שלום
בן 30 סייקל ראשון 250 טסט אנטט פעם בשבוע

התחילה נפיחות בפיטמות ועקצוצים בפיטמה אחת ניראה כמו התחלה של ג׳ינו.
מה אפשר לקחת בשביל לעצור את זה ?

קלן
פרווירון
קברגולין
מה עובר עליך ?
בן 30 סייקל ראשון 250 טסט אנטט פעם בשבוע
וואלה די מוזר מה שאתה מתאר..
אתה באחוז שומן די גבוה במקרה? אתה על קצת יותר מהכמות הטבעית שאמורה להיות לך בגוף. ממש לא אמור להתחיל ג'ינו מדבר כזה אלא אם יש נטייה גנטית מוגברת או אחוז שומן גבוה מאוד
מה החריגות ההורמונליות לצורך העניין או ממה זה נובע
זה יכול לנבוע רק מדבר אחד בלבד במקרה הזה,וזה אסטרוגן. תפסיק להמליץ לאנשים על תרופות שאין לך מושג בהם ולדחוף סתם מושגים.

מה אפשר לקחת בשביל לעצור את זה ?
ארימידקס או לטרוזול, חצי כדור פעם-פעמיים בשבוע ותראה איך אתה מתקדם משם.

ארימידקס יקר יותר,לטרווזל חזק יותר

במקרה הכי גרוע להפסיק סייקל ולקחת טמוקסיפן, זה בטוח יעלים גינו.
בכל מקרה בסייקל של טסט תמיד מומלץ להוסיף לטרוזול או אנסטרוזול

ארימדקס
לטרזול
קלן
פרווירון
קברגולין
תלוי בכמה מאפיינים מה כדאי או אפשר..

אתה יודע שמה שאתה כותב זה בגדר המסוכן? יש אנשים שאשכרה ירוצו להתארגן על זה עכשיו.

לשאלתך ארימקדס יעשה את העבודה. כמו שפרוזן כתב.

במידה ויש רמות גבוהות של אסטרדיול בדם תצטרך ארימידקס מינון של 1 מג ליום כל 3 ימים למשך 10 ימים (3 כדורים סך הכל) ואז לעבור באופן קבוע לפרווירון במינון של 25 מ״ג ליום עד סוף הסייקל, יש מצב מאוד גדול שטמוקסיפן(נולבדקס) לא ממש יהיה אפקטיבי במצבך, רק ארימידקס ישמיד כל זכר לאסטרוגן ויגרום לנסיגה בפטמה שהתנפחה לך
אני באותה סיטואציה כמוך, גוף ארומאטי מדי ברמות קיצוניות, אני רק רואה בקבוק של דקה/טרן הפרולקטין שלי עולה 😃

במקרה הכי גרוע להפסיק סייקל ולקחת טמוקסיפן, זה בטוח יעלים גינו.
בכל מקרה בסייקל של טסט תמיד מומלץ להוסיף לטרוזול או אנסטרוזול
סתם שאלה פה אנשים אומרים לו לקחת דברים מסוימים או להפסיק את הסייקל אם יש לו כבר גינו אז בעצם אפשר להעלים גינו? אם יש לי גינו באופן טבעי תרופות יכולות איכשהו להעלים אותו ולא חייב ניתוח? הרי אם כבר יש רקמת שד גם אם הוא יפסיק את הסייקל איך היא תעלם פתאום

סתם שאלה פה אנשים אומרים לו לקחת דברים מסוימים או להפסיק את הסייקל אם יש לו כבר גינו אז בעצם אפשר להעלים גינו? אם יש לי גינו באופן טבעי תרופות יכולות איכשהו להעלים אותו ולא חייב ניתוח? הרי אם כבר יש רקמת שד גם אם הוא יפסיק את הסייקל איך היא תעלם פתאום
ג׳ינו שהתחיל לבצבץ ארימידקס בהחלט מעלים אבל אם תופסים את זה מוקדם, אם קיים כבר ג׳ינו בדרגה א׳ זה רק ניתוח להסרת הרקמה.

ארימידקס יכול לעכב התקדמות של גינו , טמוקסיפן יכול להעלים במצבים התחלתיים, שניהם לא יעשו כלום במצב של גינו פרולקטיני. לכן צריך לעשות בדיקות דם כדי להבין למה יש לך את הגינו שלך.

תלוי כמה זמן זה קיים .. מעבר לכמה חודשים כבר די אבוד

אם מישהו עושה ניתוח גינו אז יכול לצמוח לו גינו חדש אחר כך?
אם זה רק שאיבת שומן בהחלט יכול לחזור אבל בניתוח להסרת הרקמה אין סיכוי כי אין פשוט רקמת שד, זה עדיין לא מונע ממך לקחת אנטי אסטרוגנים במידת הצורך.

אם עשו את הניתוח טוב, זה לא יחזור
אך אם הוא על אחוז שומן גבוה ושוב מבצע סייקל, זה שמישהו עבר ניתוח לא אומר שלא יתפתח לו יותר ריקמות בחזה,
אם בחור לקח חומרים, חטף גינו, עשה ניתוח, חוזר לקחת חומרים הסיכוי עדיין נשאר(תורשתי או אחוז שומן גבוה,)
אגב כשמישהו מתייעץ איתי על סייקל השאלה הראשונה שאני שואל זה
יש לך מחלות? אתה סובל ממשהו גנטי/תורשתי?
אם התשובה חיובית אני ממליץ לא לגעת גם אם הבחור 30 שנה מתאמן
אני לא רוצה בן אדם בגללי יטוס להשתלת שיער בטורקיה, יעשה ניתוח גינו,יצטרך לייזר בכל הגוף או חס ושלום יותר מזה אם יש לו היסטוריה רפואית....

אך אם הוא על אחוז שומן גבוה ושוב מבצע סייקל, זה שמישהו עבר ניתוח לא אומר שלא יתפתח לו יותר ריקמות בחזה,
אם בחור לקח חומרים, חטף גינו, עשה ניתוח, חוזר לקחת חומרים הסיכוי עדיין נשאר(תורשתי או אחוז שומן גבוה,)

אחי, זה לא נכון. אם הוציאו לו את הרקמה (בצורה טובה ), גם עם אסטרדיול 2500 לא יהיה לו גינו. כמובן אפשר לחטוף תופעות לוואי אחרות מרמות אסטרדיול גבוהות, אבל גינו כבר לא יחזור. אתה יכול לראות את זה אצל כל החברה המקצועיים בתחום (גם בתעשיה הישראלית).
ואחוז שומן בכלל לא רלוונטי, פשוט יצטרך טיפה יותר AI בשביל לאזן את האסטרדיול.

יש לך מחלות?
כמובן שבן אדם חולה לא צריך להעמיס על עצמו עוד חומרים שמזיקים לבריאות.

אחי, זה לא נכון. אם הוציאו לו את הרקמה (בצורה טובה ), גם עם אסטרדיול 2500 לא יהיה לו גינו. כמובן אפשר לחטוף תופעות לוואי אחרות מרמות אסטרדיול גבוהות, אבל גינו כבר לא יחזור. אתה יכול לראות את זה אצל כל החברה המקצועיים בתחום (גם בתעשיה הישראלית).
ואחוז שומן בכלל לא רלוונטי, פשוט יצטרך טיפה יותר AI בשביל לאזן את האסטרדיול.

כמובן שבן אדם חולה לא צריך להעמיס על עצמו עוד חומרים שמזיקים לבריאות.
אם אתה אומר מי אני שאחלוק עליך
לי לא יצא לחקור מספיק על שדזכ"ים
😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית