כן, לא היה לי אף סימפטום של קורונהבטוח ששפעת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, לא היה לי אף סימפטום של קורונהבטוח ששפעת?
שמע מבין אותך אבל זה קשה נפשית צריך את הניקוי ראש הזה ולצערי אין לי מכון בביתאותי מפחיד שאנשים ימשיכו ללכת לחדר כושר כי יש שם "רק" 90 אנשים או שחילקו את חדר הכושר למחיצות כשכולם מתנשפים מזיעים וסגורים בחלל אחד במשך שעה-שעתיים וחצי.
אני לא חושב שכולם הבינו הבינו לגמרי מול מה אנחנו מתמודדים, אין צורך בפאניקה כי פאניקה לא עוזרת בכלום אבל כן צריך לדעת מול מה אנחנו עומדים ושזה לא סתם "רק שפעת". לא ללכת שבועיים לחדר כושר כרגע בשביל לראות איך הארץ מתמודדת עם המגיפה ולהימנע ממקומות הומי אדם לא יהרוג אף אחד.
קצת מזכיר לי את הסטודנטים בטכניון שהיו מגיעים לחדר כושר מעולפים עם חום בשביל להתאוורר קצת.
לא יודע מה אעשה מעכשיו והלאה בלי מכון
שמע מבין אותך אבל זה קשה נפשית צריך את הניקוי ראש הזה ולצערי אין לי מכון בבית
תמצא תחביבים חדשים? 😆לא יודע מה אעשה מעכשיו והלאה בלי מכון
אני רק שאלה, הקורונה הורגת בעיקר בני 70+, למה שלא פשוט יורו על כל בני ה70+ ובעלי מחלות כרוניות וכו' להיות בבידוד, יתמכו בהם כלכלית ובקניית מזון וכו' וכל השאר המדינה יתנהלו כרגיל, מי שידבק בקורונה הסיכויים שיקרה לו משהו הוא קטן ביותר, מי שכן טאף לאק אבל אין מה לעשות זה מלחמה וכדי לנצח צריך לחטוף קצת אבדות, זה עדיף בהרבה על זה שפשוט כל המשק יקרוס כלכלית
הפחד שיהיו 2000 חולים קשה שיצטרכו מכונת הנשמה ולא יהיה מקום לכולם + לא יהיה מקום לחולים אחרים כמו חולי סרטן ומחלות נוספות בגלל תפוסה מלאה של חולי קורונה. דבר כזה יוביל לכאוס קשה יותר ממה שעכשיו. ואם לא יגיבו בהתאם זה יקרה ולכן מגיבים כך.אני רק שאלה, הקורונה הורגת בעיקר בני 70+, למה שלא פשוט יורו על כל בני ה70+ ובעלי מחלות כרוניות וכו' להיות בבידוד, יתמכו בהם כלכלית ובקניית מזון וכו' וכל השאר המדינה יתנהלו כרגיל, מי שידבק בקורונה הסיכויים שיקרה לו משהו הוא קטן ביותר, מי שכן טאף לאק אבל אין מה לעשות זה מלחמה וכדי לנצח צריך לחטוף קצת אבדות, זה עדיף בהרבה על זה שפשוט כל המשק יקרוס כלכלית
אפשר אבל אולי להגזים ולהגיד שהמשבר הכלכלי יגרום בטווח הארוך ליותר מתים,לא?הפחד שיהיו 2000 חולים קשה שיצטרכו מכונת הנשמה ולא יהיה מקום לכולם + לא יהיה מקום לחולים אחרים כמו חולי סרטן ומחלות נוספות בגלל תפוסה מלאה של חולי קורונה. דבר כזה יוביל לכאוס קשה יותר ממה שעכשיו. ואם לא יגיבו בהתאם זה יקרה ולכן מגיבים כך.
ערך חיי אדם יקר מכסף
המשבר הכלכלי יהיה בכל מצב. צריך לעשות את הצעדים החכמים ביותר כדי לשמור כמה שיותר על הכלכלה תוך כדי על חיי אדם. יש פה שאלה של מאזניים כי אתה תיפגע כלכלית מכל סיטואציהאפשר אבל אולי להגזים ולהגיד שהמשבר הכלכלי יגרום בטווח הארוך ליותר מתים,לא?
מה לגבי כל אלו שנדבקו כבר? הרעיון נחמד, התזמון מאוחר מידי.אני רק שאלה, הקורונה הורגת בעיקר בני 70+, למה שלא פשוט יורו על כל בני ה70+ ובעלי מחלות כרוניות וכו' להיות בבידוד, יתמכו בהם כלכלית ובקניית מזון וכו' וכל השאר המדינה יתנהלו כרגיל, מי שידבק בקורונה הסיכויים שיקרה לו משהו הוא קטן ביותר, מי שכן טאף לאק אבל אין מה לעשות זה מלחמה וכדי לנצח צריך לחטוף קצת אבדות, זה עדיף בהרבה על זה שפשוט כל המשק יקרוס כלכלית
תכלס!!!! 🤯
אני רק שאלה, הקורונה הורגת בעיקר בני 70+, למה שלא פשוט יורו על כל בני ה70+ ובעלי מחלות כרוניות וכו' להיות בבידוד, יתמכו בהם כלכלית ובקניית מזון וכו' וכל השאר המדינה יתנהלו כרגיל, מי שידבק בקורונה הסיכויים שיקרה לו משהו הוא קטן ביותר, מי שכן טאף לאק אבל אין מה לעשות זה מלחמה וכדי לנצח צריך לחטוף קצת אבדות, זה עדיף בהרבה על זה שפשוט כל המשק יקרוס כלכלית
בלתי אפשרי כבר לבקר בבית אבות לא ראיתי את סבתא שלי כבר איזה חודשתארו לכם מקרה כזה:
חס וחלילה באיזשהי משפחה יש מישהו שהוא נשא של הנגיף, הולך לבית אבות, כל מקום שיש בו התקהלות של אנשים מבוגרים(מסעדות למינהם כמו ארומה) ומתחילה שרשרת הידבקות מטורפת.
יכול להיות שזה כבר קורה אבל עשו את זה מאוחר מידי.. היו צריכים לעשות את זה כשהתגלה שקבוצת הצליינים הקוריאנית טיילה בארץ:beautiful62nj6ht: