הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורונה, מה שמעתם ומה דעתכם

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
לפי דבריו וטון הדיבור שלו מנכל משרד הבריאות
הולכים להקשחה בשבוע הקרוב

אותי מפחיד שאנשים ימשיכו ללכת לחדר כושר כי יש שם "רק" 90 אנשים או שחילקו את חדר הכושר למחיצות כשכולם מתנשפים מזיעים וסגורים בחלל אחד במשך שעה-שעתיים וחצי.

אני לא חושב שכולם הבינו הבינו לגמרי מול מה אנחנו מתמודדים, אין צורך בפאניקה כי פאניקה לא עוזרת בכלום אבל כן צריך לדעת מול מה אנחנו עומדים ושזה לא סתם "רק שפעת". לא ללכת שבועיים לחדר כושר כרגע בשביל לראות איך הארץ מתמודדת עם המגיפה ולהימנע ממקומות הומי אדם לא יהרוג אף אחד.

קצת מזכיר לי את הסטודנטים בטכניון שהיו מגיעים לחדר כושר מעולפים עם חום בשביל להתאוורר קצת.
שמע מבין אותך אבל זה קשה נפשית צריך את הניקוי ראש הזה ולצערי אין לי מכון בבית

לא יודע מה אעשה מעכשיו והלאה בלי מכון

לא יודע מה אעשה מעכשיו והלאה בלי מכון

מה שיש בבית או שאפשר לקנות ולארגן בקלות, טי אר אקס, טבעות, משקל גוף, גומיות התנגדות, סטנד מתח/מקבילים
שמע מבין אותך אבל זה קשה נפשית צריך את הניקוי ראש הזה ולצערי אין לי מכון בבית

אני מקווה שכולם שהתחמשו עם חלבונים,קריאטין,ושאר תוספים.
גומיות התנגדות וסט משקולות מתברגות
כושר בעוצר

למי שיש חד"כ ביתי/פרטי זאת הקלה:sweatingbullets:
יש שמועות שאיזה מדענים סינים ניסו לשלב את כל סוגי השפעת בעטלף ואז שחררו אותו לחופשי..
זה כנראה פייק ניוז

אני רק שאלה, הקורונה הורגת בעיקר בני 70+, למה שלא פשוט יורו על כל בני ה70+ ובעלי מחלות כרוניות וכו' להיות בבידוד, יתמכו בהם כלכלית ובקניית מזון וכו' וכל השאר המדינה יתנהלו כרגיל, מי שידבק בקורונה הסיכויים שיקרה לו משהו הוא קטן ביותר, מי שכן טאף לאק אבל אין מה לעשות זה מלחמה וכדי לנצח צריך לחטוף קצת אבדות, זה עדיף בהרבה על זה שפשוט כל המשק יקרוס כלכלית

אני רק שאלה, הקורונה הורגת בעיקר בני 70+, למה שלא פשוט יורו על כל בני ה70+ ובעלי מחלות כרוניות וכו' להיות בבידוד, יתמכו בהם כלכלית ובקניית מזון וכו' וכל השאר המדינה יתנהלו כרגיל, מי שידבק בקורונה הסיכויים שיקרה לו משהו הוא קטן ביותר, מי שכן טאף לאק אבל אין מה לעשות זה מלחמה וכדי לנצח צריך לחטוף קצת אבדות, זה עדיף בהרבה על זה שפשוט כל המשק יקרוס כלכלית

תכלס!!!! 🤯

הפחד שיהיו 2000 חולים קשה שיצטרכו מכונת הנשמה ולא יהיה מקום לכולם + לא יהיה מקום לחולים אחרים כמו חולי סרטן ומחלות נוספות בגלל תפוסה מלאה של חולי קורונה. דבר כזה יוביל לכאוס קשה יותר ממה שעכשיו. ואם לא יגיבו בהתאם זה יקרה ולכן מגיבים כך.
ערך חיי אדם יקר מכסף

הפחד שיהיו 2000 חולים קשה שיצטרכו מכונת הנשמה ולא יהיה מקום לכולם + לא יהיה מקום לחולים אחרים כמו חולי סרטן ומחלות נוספות בגלל תפוסה מלאה של חולי קורונה. דבר כזה יוביל לכאוס קשה יותר ממה שעכשיו. ואם לא יגיבו בהתאם זה יקרה ולכן מגיבים כך.
ערך חיי אדם יקר מכסף
אפשר אבל אולי להגזים ולהגיד שהמשבר הכלכלי יגרום בטווח הארוך ליותר מתים,לא?

אפשר אבל אולי להגזים ולהגיד שהמשבר הכלכלי יגרום בטווח הארוך ליותר מתים,לא?
המשבר הכלכלי יהיה בכל מצב. צריך לעשות את הצעדים החכמים ביותר כדי לשמור כמה שיותר על הכלכלה תוך כדי על חיי אדם. יש פה שאלה של מאזניים כי אתה תיפגע כלכלית מכל סיטואציה

מה לגבי כל אלו שנדבקו כבר? הרעיון נחמד, התזמון מאוחר מידי.
המטרה לגדוע את הוירוס מהשורש..

היא לא הורגת רק קשישים, זו סתם שמועה כי מרבית הגברים המבוגרים שמתו עד עכשיו עישנו, הנשים הקשישות שלא עישנו לא מתו באותה מידה.‏

קלטתם את הבהלה בסופרים??
עם ישראל מתכונן למצוא של שנתיים חחחחח
אני אישית בביתי הקט אבל ראיתי תמונות ושמעתי מחברות.... טירוף!

תארו לכם מקרה כזה:
חס וחלילה באיזשהי משפחה יש מישהו שהוא נשא של הנגיף, הולך לבית אבות, כל מקום שיש בו התקהלות של אנשים מבוגרים(מסעדות למינהם כמו ארומה) ומתחילה שרשרת הידבקות מטורפת.
יכול להיות שזה כבר קורה אבל עשו את זה מאוחר מידי.. היו צריכים לעשות את זה כשהתגלה שקבוצת הצליינים הקוריאנית טיילה בארץ:beautiful62nj6ht:

תארו לכם מקרה כזה:
חס וחלילה באיזשהי משפחה יש מישהו שהוא נשא של הנגיף, הולך לבית אבות, כל מקום שיש בו התקהלות של אנשים מבוגרים(מסעדות למינהם כמו ארומה) ומתחילה שרשרת הידבקות מטורפת.
יכול להיות שזה כבר קורה אבל עשו את זה מאוחר מידי.. היו צריכים לעשות את זה כשהתגלה שקבוצת הצליינים הקוריאנית טיילה בארץ:beautiful62nj6ht:
בלתי אפשרי כבר לבקר בבית אבות לא ראיתי את סבתא שלי כבר איזה חודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית