עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רואה צורך, אולי קפאין לפני האימון בשביל אנרגיה.תודה,
אתה יודע איך זה... חיים קורים (נסיון מנומס לתרגם shit happens)
בקצרה, נפצעתי בגב, אז הייתי מושבת מאימונים לחודשיים/שלושה שתורגם לשנה וחצי והשמנה עד 120 קילו...
עכשיו אני משלם על זה (טוב, לקראת סוף התשלומים)
אני מתכוון לרדת עוד איזה 7-8 קילו לכיוון 13-14 אחוז... אתה חושב שאני צריך לתסף איכשהו?
מטי.
באזור ה 16-17% שומן.
קשה להסביר, זה בעיקר על פי ניסיון והשוואות של אנשים שנמדדו בתנאי מעבדה (כדוגמה DEXA).הי Moshe ,
הייתי בטוח שפחות, אתה יכול
בבקשה לנמק טיפה איך
אתה קובע את ההערכה.
קשה להסביר, זה בעיקר על פי ניסיון והשוואות של אנשים שנמדדו בתנאי מעבדה (כדוגמה DEXA).
מסתכלים בעיקר על אזור החזה-בטן-ירכיים וקובעים לפי כך.
ירדת סה"כ 2 ק"ג מפעם קודמת, בשביל לראות הבדל משמעותי ב% השומן תצטרך לרדת לפחות 5-7 ק"ג.
אתה צריך להתחיל לעלות במסת השריר, לא עלית במסת השריר בחיטוב כי זה בלתי אפשרי/לא משהו משמעותי ויזואלי.אני עושה משקולות בצורה סדירה,
המסה של השרירים שלי בטוח עלת
נראה לי כדא להכניס את זה לחישוב.
מה דעתך ?
www.romanwasfat.com
כמה בערך? 😃
צפה בקובץ המצורף 9076
תודה רבה! 😃אתה צריך להתחיל לעלות במסת השריר, לא עלית במסת השריר בחיטוב כי זה בלתי אפשרי/לא משהו משמעותי ויזואלי.
אם ימין זה בכיווץ, אתה 10% שומן.
10-11%בטן מכווץ, כמה א.ש ?
צפה בקובץ המצורף 9084
12%http://imageshack.us/photo/my-images...zjy3yyy2j.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images...tn5myhjwn.jpg/
1.84 משקל 76 בערך יש שיגידו שאני שחיף וזה דיי נכון אבל הייתי לפני כשנתיים בערך 50 קילו ככה שהכל יחסי
מה הא.ש בערך?
😛
10-11%
רחב גבי סבבה, זה רפוי חוץ מבטן...חיטוב יפה!
מה עם עבודה על רחב גבי?
באמת ?.. אני יודע שאתה מבין בנושא, ויודע להעריך גם לא רק לפי הבטן... אבל איך 10-11 ? יש עוד די הרבה שומן עיקש בבטן תחתונה, ולא רואים עצמות של החזה ליד הצוואר (או שלא אמורים לראות ?)
רחב גבי סבבה, זה רפוי חוץ מבטן...
פשש כל הכבוד !! ניראה 9-10צולמו השבוע. עבודה קשה של כמעט שנה מאיזה 25 אחוז. מה דעתכם?
2 רפוי 1 מכווץ
כי אני כבר די קרוב למצב שלך מרחק של 1-2 אחוזים, וניראה לי שאני חי סרט שבאחוז כזה אמור להישאר רק עור... כי אני יורד ויורד ובמראה זה ניראה שיש ממש פסים בין הקוביות, אבל כוס עמק עדיין יש שומן לתפוס P:תודה רבה:) יש מה לתפוס, למרות שאני כבר מרגיש ורידים בצדדים ככה... אחת הבעיות שלי זה שיש לי קצת עור רפוי מהתקופה שהוא היה קצת יותר מתוח:)