הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ███ הערכת אחוז (%) שומן מתמונות ███

מצב
השרשור נעול
כמה לדעתכם?
אני שוקל 80, מטר 82 בערך. ירדתי מ88 בערך ל80 בזמן יחסית קצר, לא יודע אם יש לי עצבים להמשיך חיטוב 😛 נראה לי נכנס לאימונים כבר כמה חודשים שאני לא מתאמן לצערי
14-15%

כמה אחוז שומן אני? אני עכשיו על אפדרין.... מתי כדאי להחליף ליהומבין... בישביל להוריד שומן עיקש...??
תודה מראש.. :}

12% שומן. אתה יכול להתחיל יוהימבין. לא לכולם יש שומן עיקש. זה שאתה ב 12% ורוצה לרדת ל 8% או משהו בסיגנון, לא אומר שיש לך שומן עיקש. שומן עיקש מצטבר במקום מסויים (נגיד בבטן) ולא יורד משם כשאתה בגירעון קלורי, עושה אירובי וכל דבר אפשרי כזה או אחר. אז מתחילים פרוטוקולים ויוהימבין.

בן 15 1.82 משקל לא ידוע ממש (עכשיו נשקלתי אחרי ארוחת ערב ואני 79, אתמול בצהריים 76, אני ישקל מחר בבוקר) חודש בSS
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...2238_100000259663392_1129026_1248022977_n.jpg

התמונה לא עובדת.

באזור ה 16-17%

בן 21 1.76 כרגע בחיטוב, נשקלתי יום ראשון - 79.4
הייתי במסה עד עכשיו עליתי מ-70 ל-83 והנקודת מוצא שלי לא הייתה כזו טובה מבחינת א.ש(גם שריר היה 0) ככה שהכרס גדלה כבר יותר מדי
http://img14.imageshack.us/img14/2994/fat2g.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/8171/fat1d.jpg

19-20%

2 תמונות ראשונות רפוי 2 אחרונות לא.
גיל 16.5 גובה 175 משקל 70 המתחלתי מסה לפני כמה שבועות...
ואיך הגנטיקה פחות או יותר אפשר חוות דעת? 😃

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 42 · צפיות: 189
  • 3.png
    3.png
    KB 35.4 · צפיות: 195
  • 2.png
    2.png
    KB 44 · צפיות: 214
  • 4.png
    4.png
    KB 30.4 · צפיות: 201
סביב ה11-12 א.ש

היי...

רציתי לשאול האם אתה יודעים להעריך אחוז שומן אצל נשים?

אוקיי,

אז כמה אחוזי שומן להערכתכם יש ב"דבר" הזה?

תודה

נערך לאחרונה:
הממ, מספיק בשביל לעשות חיטוב רציני.

וחיטוב רציני פירושו לקחת תפריט מהאתר של 2000 קלוריות+ תוכנית לחיטוב מהאתר שכוללת לפחות 4 פעמים בשבוע אירובי??

שאלה קטנה:
בהנחה ואני פועל כמו שעון שוויצרי מבחינת תפריט+ אימונים לחיטוב. מהו זמן ריאלי לרדת מהמצב בתמונה לאיזור ה-20%?

במצב הזה.. שיש לך מלא מה להוריד... הייתי ממליץ חוץ מהתפריט והתוכנית אימון.. כדאי שתיכח אפדרין+קפאין+אספירין...ככה תסיים את זה קצת יותר מהר.. שתגיע ל20% תוריד את האספירין.. ותמשיך עם אפדרין+קפאין בהצלחה..

וחיטוב רציני פירושו לקחת תפריט מהאתר של 2000 קלוריות+ תוכנית לחיטוב מהאתר שכוללת לפחות 4 פעמים בשבוע אירובי??

שאלה קטנה:
בהנחה ואני פועל כמו שעון שוויצרי מבחינת תפריט+ אימונים לחיטוב. מהו זמן ריאלי לרדת מהמצב בתמונה לאיזור ה-20%?

חיטוב רציני אומר לגלות את ה-RMR שלך, להוריד ממנו בסביבות ה-800 קלוריות ליום (במצב שלך זה אפשרי) ולקחת תוכנית חיטוב של שלוש פעמים בשבוע עם אירובי. יש לך את כל המידע הנחוץ בפורטל. קשה לדעת כמה זמן יקח עד שתרד ל-20 אחוז כי אתה מלא בנוזלים. אחרי שבועיים אפשר יהיה להעריך יותר טוב.

במצב הזה.. שיש לך מלא מה להוריד... הייתי ממליץ חוץ מהתפריט והתוכנית אימון.. כדאי שתיכח אפדרין+קפאין+אספירין...ככה תסיים את זה קצת יותר מהר.. שתגיע ל20% תוריד את האספירין.. ותמשיך עם אפדרין+קפאין בהצלחה..

לא צריך לקחת כלום, ובטח שלא קוקטייל כזה.

חיטוב רציני = PSMF.

אוקיי. אולי אני אנסה את דיאטת הכסאח לחודש חודשיים. אבל אני לא מבין דבר אחד. השמן שלי שוקל 93 עם 30 אחוז שומן. אז הרזה שלי הוא 63!!!??? (אני 184 סמ. זה נשמע לא הגיוני)

למה שמישהו יעשה את זה לעצמו? ההבדל בין זה לבין דיאטה רגילה כל כך משמעותי?

כי הרבה אנשים יעדיפו לסבול ולרדת מהר מאשר להתעסק עם זה כל הזמן.

פרונט רפוי/מכווץ

סייד רפוי/מכווץ

באק דאבל בייספס אם זה עוזר

תודה לעוזרים

סביב 15-16 א.ש. בהנחה שאתה נוזלי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית