הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה כולם פה אומרים לא לגעת בחומרים?

• פותח/ת השרשור Gecko
  • פורסם בתאריך

Gecko

משתמש מתחיל
25
7
נק' מוניטין:
14
25
7
למה כל אחד שפותח פה נושא על חומרים כולם כותבים לו לא לגעת בזה ולעשות דיאטה ולהתאמן ?
זה פורום סטירואידים והכי מצחיק שכל מי שכותב את זה בעצמו על חומרים.
מה אתם לא רוצים שאנשים יהיו גדולים כמוכם ואז לא תהיו מיוחדים יותר?
או שרק אתם מספיק מבינים בתחום בשביל לגעת בהורמונים?
אני גם חושב שזה לא בריא ואני בעצמי לא משתמש בחומרים אבל זה פורום סטירואידים אז מה הקטע?

רק רוצה לציין שהרבה מאוד מהאנשים שבאו ושאלו כאן שאלות עם אפס ידע בתחום רובם היו נמנעים מלשאול בכלל אם הם היו לומדים קצת ורואים אילו השלכות יש לדבר הזה שנקרא "חומרים", רוב אלו שבאים ושאולים הם בדרך כלל חסרי ידע וניסיון ואני מדבר אפס ידע לגבי ההשלכות, קודם תבדקו למה זה גורם ואם זה שווה את זה, אם אחרי כל זה אתם עדיין מעוניינים, תתחילו ללמוד, לקרוא ולחקור, אם אחרי כל זה עוד יהיו לכם שאלות החבר'ה כאן ישמחו לתת מענה ולעזור.

• פותח/ת השרשור
יופי, אז אתה מוזמן לעזור לכל האנשים עם שאלות בלי מענה! 👏
בסטרואידים יש פה אנשים שיותר מבינים מימני ושיש להם נסיון שלי אין.
מה שאני יודע אני תמיד עוזר
האמת שאני בעצמי רציתי להתייעץ לגבי הורמון גדילה אבל ידעתי מה יענו לי אז ויתרתי

בסטרואידים יש פה אנשים שיותר מבינים מימני ושיש להם נסיון שלי אין.
מה שאני יודע אני תמיד עוזר
האמת שאני בעצמי רציתי להתייעץ לגבי הורמון גדילה אבל ידעתי מה יענו לי אז ויתרתי
יש פה פוסט עם חפירה על הורמון גדילה פה למטה (ועוד מאה בעמודים הבאים), אתה תמיד מוזמן לשאול אחי.

• פותח/ת השרשור
יש פה פוסט עם חפירה על הורמון גדילה פה למטה (ועוד מאה בעמודים הבאים), אתה תמיד מוזמן לשאול אחי.
אני בן 24 ואני מתלבט אם להשתמש בהורמון גדילה חצי שנה בלי חומרים אחרים (לא רוצה להשתמש בטסט, אני יודע שזה פי 10 יותר אפקטיבי), השאלה אם זה ישתק לי את היצור הטבעי של igf1 או שאחרי שאני יפסיק זה יחזור לאותו מצב כמו שאני עכשיו? ואותו שאלה לגבי בלוטת התריס?
ושאלה נוספת אם זה יכול להעלים סימני מתיחה בעור?

סימני מתיחה ישנים, שהם לבנים כאלה, רוב הסיכויים כבר ששום דבר לא יעלים.
הורמון גדילה לא מדכא את ייצור הטבעי, במיוחד אם מדובר במינונים רגילים (עד 20 יחידות ביום).
טירוקסין יכול לדכא פעילות של הבלוטה, במיוחד בשימוש ממושך, אך אם הסלוטה בריאה היא תחזור לתפקד מהר מאוד.
הורמון גדילה במינון נמוך לא תרגיש הבדל גדול ביומיום, התאוששות יותר מהירה, קצת תאבון מוגבר ואולי ויפה שריפת שומן יותר מהירה.
זה בקצרה, רק ממה שאני הרגשתי

כן אין ספק ש19 iu ביום זה רגיל ונורמטיבי לכל מתאמן ממוצע:s29:
הלוואי, יש לי איזה מכר מרוסיה עם חברה של gh בתור ספונסר. אז לכל הכנה של תחרות הוא מקבל ארגז של gh שלהם ו19 יחידות בשבילו זה כמו כוס קפה בשבילי 😭

חחח גבר פה זה פורום לא תחרות מר ישראל אנחנו לא עושים תחרות מי גדול יותר, כל אחד והמטרה שלו זה לא מעניין אותנו. לרוב אנשים שלוקחים חומרים לא יודעים לאן הם נכנסים וברגע שהדילר/מאמן שלהם דוחף להם חומרים כמו ווינסטרול ודיבול טסט ביחד כדי למלא את הכיס יש כאלה שמגעים לפה ושואלים, כאלה שמבינים עם שכל ויש כאלה ראש בקיר.
למה אנחנו לוקחים? פשוט טבעי מבחינת ניראות זה לא אותו אפקט, תוצאה, כוח, טבעי זה משעמם כן מצטער להגיד את זה. עם חומרים זה עולם אחר כמו רכב משופר למשל. יש כאלה שלוקחים חומרים ונראים על הפנים, ולפעמים זה גם גנטיקה בכל מקרה יש אנשים שאוהבים את זה ולכל יתרון יש גם חיסרון.

• פותח/ת השרשור
סימני מתיחה ישנים, שהם לבנים כאלה, רוב הסיכויים כבר ששום דבר לא יעלים.
הורמון גדילה לא מדכא את ייצור הטבעי, במיוחד אם מדובר במינונים רגילים (עד 20 יחידות ביום).
טירוקסין יכול לדכא פעילות של הבלוטה, במיוחד בשימוש ממושך, אך אם הסלוטה בריאה היא תחזור לתפקד מהר מאוד.
הורמון גדילה במינון נמוך לא תרגיש הבדל גדול ביומיום, התאוששות יותר מהירה, קצת תאבון מוגבר ואולי ויפה שריפת שומן יותר מהירה.
זה בקצרה, רק ממה שאני הרגשתי
מעולה תודה
זה לא אירוני שאתה יכול ללמוד ולעזור לכל אלה שעונים להם "זה לא בשבילך"?
אני בטוח גם שאתה שחיף עד שתוכיח לי אחרת

על הדרך כי זה כיף
אפקט דאנינג-קרוגר – ויקיפדיה
מתי ראיתה אותי מדבר על עצמי שאתה חושב שיש לי את האפקט הזה חחחח

אפשר להמליץ על מינונים להתחלה ולהזהיר מהנזקים.
ממש לא אחי.
אין פה אף אנדוקרינולוג שימליץ על מינונים.. זה כבר עבירה פלילית.
הכי קרוב שיש לנו זה סטודנט לרפואה,וגם הוא לא באמת לומד משהו על הורמונים.

להזהיר מנזקים? למה לי? אני ביטוח לאומי?
שיקרא וילמד בעצמו , ושיפשל בעצמו.

מי שלא על חומרים כבר אז אומרים לו לא להתחיל גם,
מי שלוחץ 90 בנץ פרס ושוקל 70,ברור שלא יתחיל.. הוא מבזבז כסף ומסתכן בפגיעה וורידית,החדרת אוויר,אבצס,אלח דם לשווא.
מי שבאמת מקבל בוסט רציני מסטרואידים זה מתאמן שיודע מה הוא עושה. ולא חובבן שחושב שהוא יודע.
אבל בן אדם שאתה אומר לו אל תיגע בזה, לא יקשיב לך..
כל מי שאמרתי לו לא לגעת,לקח את הזמן ללמידה ושמר איתי על קשר בהודעות פרטיות ובאמת סייעתי למי שמצאתי לנכון שהוא התבגר ומודע לעצמו.
כמובן שתמיד הדגשתי שאני לא ממליץ כלום ואני לא רופא
לדוגמה ראיתי מישהו ששואל על קלן אז אמרו לו תעשה דיאטה ואתה תרזה בלי קלן..
בשביל שיבין את העקרונות של ירידה במשקל. ואז התיסוף של קלן יהיה יותר משמעותי

אני שם לב שכל מי שלא על חומרים כבר אז אומרים לו לא להתחיל גם
זה פשוט לא ככה ממה שראיתי, כלומר לא שממליצים למישהו "תתחיל לקחת", אבל כן היה לא מעט שאנשים באו עם שאלות שראו שהם מתאמנים ואוכלים כמו שצריך ועשות שיעורי בית בנושא חומרים, לא שאלות של "מה לקחת" אלא פירטו סייקל ראשון וביקשו דעות, וקיבלו דעות.
לדוגמה ראיתי מישהו ששואל על קלן אז אמרו לו תעשה דיאטה ואתה תרזה בלי קלן
כי לא חסר כאלה שחושבים שזה איזה כדור קסם, היה לי מישהו בעבודה הקודמת שחשב שהוא יקח קלן ויתחטב בלי לשנות את התזונה שלו, זה לא עבד ואחרי איזה שבוע הוא הפסיק כי הוא אמר שהוא לא רואה שהוא מתחטב רק מרגיש את התופעות לוואי

אני בן 24 ואני מתלבט אם להשתמש בהורמון גדילה חצי שנה בלי חומרים אחרים (לא רוצה להשתמש בטסט, אני יודע שזה פי 10 יותר אפקטיבי), השאלה אם זה ישתק לי את היצור הטבעי של igf1 או שאחרי שאני יפסיק זה יחזור לאותו מצב כמו שאני עכשיו? ואותו שאלה לגבי בלוטת התריס?
ושאלה נוספת אם זה יכול להעלים סימני מתיחה בעור?
פתחת נושא שלם שכתבת שאנשים פה משכנעים את כולם לא להתחיל עם חומרים רק בגלל שרצית להתחיל איתם ולקבל תמיכה.
אז כדי שלא יצא בזבוז שרשור, אני אהיה אותו אחד שדובר עליו שיוצא נגד חומרים בצורה גורפת (חוץ מלאנשים זקנים שחולים קלינית. ואם אתה כזה, אני מתנצל, רוץ על זה 😛).
חומרים זה השטן, תתרחק מהם, אתה תמות בגיל צעיר, כל זריקה מורידה יומיים מהחיים שלך. 😆

עכשיו בנימה יותר רצינית, מה אתה מחפש להשיג מGH שלא תצליח להשיג בלעדיו?
מה הנתונים שלך (משקל גובה, מסת שריר, וותק, תוכנית, תזונה, מטרות)?
אני לא מבין בשקל כיצד להשתמש בחומרים או מה להמליץ לך, אבל אני די סבור שאת רוב המטרות שלך תוכל להשיג בלעדיהם, ואפילו במהירות גדולה יותר אם תשקיע את הכסף שהיית משקיע בחומרים במקומות הנכונים כמו תזונאי או מאמן טוב.

• פותח/ת השרשור
פתחת נושא שלם שכתבת שאנשים פה משכנעים את כולם לא להתחיל עם חומרים רק בגלל שרצית להתחיל איתם ולקבל תמיכה.
אז כדי שלא יצא בזבוז שרשור, אני אהיה אותו אחד שדובר עליו שיוצא נגד חומרים בצורה גורפת (חוץ מלאנשים זקנים שחולים קלינית. ואם אתה כזה, אני מתנצל, רוץ על זה 😛).
חומרים זה השטן, תתרחק מהם, אתה תמות בגיל צעיר, כל זריקה מורידה יומיים מהחיים שלך. 😆

עכשיו בנימה יותר רצינית, מה אתה מחפש להשיג מGH שלא תצליח להשיג בלעדיו?
מה הנתונים שלך (משקל גובה, מסת שריר, וותק, תוכנית, תזונה, מטרות)?
אני לא מבין בשקל כיצד להשתמש בחומרים או מה להמליץ לך, אבל אני די סבור שאת רוב המטרות שלך תוכל להשיג בלעדיהם, ואפילו במהירות גדולה יותר אם תשקיע את הכסף שהיית משקיע בחומרים במקומות הנכונים כמו תזונאי או מאמן טוב.
פתחתי את הנושא כי רציתי לשאול על הורמון גדילה, כבר כתבתי את זה לא הכחשתי אבל אתה יודע למה לא שאלתי כי עשיתי חיפוש בפורום וראיתי מה ענו לכל מי ששאל אז במקום זה פתחתי את הנושא הזה כי כבר ידעתי מה יענו לי.
אם הייתי רוצה להשתמש בחומרים הייתי עושה את זה מזמן אני לא צריך תמיכה אחי.
תראה מה אנשים פה ענו לי בא מישהו קורא לי שחיף, חשבתי שהרמה פה יותר גבוה מפורומים של ילדים קטנים.
אני לא במקום הזה של להתווכח עם אנשים פה למי יש יותר גדול.

פתחתי את הנושא כי רציתי לשאול על הורמון גדילה, כבר כתבתי את זה לא הכחשתי אבל אתה יודע למה לא שאלתי כי עשיתי חיפוש בפורום וראיתי מה ענו לכל מי ששאל אז במקום זה פתחתי את הנושא הזה כי כבר ידעתי מה יענו לי.
אם הייתי רוצה להשתמש בחומרים הייתי עושה את זה מזמן אני לא צריך תמיכה אחי.
תראה מה אנשים פה ענו לי בא מישהו קורא לי שחיף, חשבתי שהרמה פה יותר גבוה מפורומים של ילדים קטנים.
אני לא במקום הזה של להתווכח עם אנשים פה למי יש יותר גדול.
אז מה אתה באמת מנסה להשיג עם GH? מה המטרה?

• פותח/ת השרשור
שכחתי כבר לענות על השאלה,
מה שאני רוצה להשיג מgh זה שיפור עור הפנים (יוצא לי פצעים לפעמים ויש לי כמה צלקות קטנות שאני מטפל בהם בלייזר)
שיפור בסימני מתיחה קלים שיש לי.
ובוסט קטן באימונים ובדיאטה.
והכי חשוב לי יותר מהכל זה לא לשתק שום פעילות טבעית של הגוף ושאחרי שאני יפסיק הכל יחזור לקדמותו.
אם הgh יענה לי לכל הדרישות האלה אז אני מוכן להשקיע את הכסף בזה למרות שאני יודע שזה תועלת קטנה בלי חומרים נוספים.
בכל מקרה אני לא מעוניין לגדול יותר מדי אני לא מתחבר לזה.

שכחתי כבר לענות על השאלה,
מה שאני רוצה להשיג מgh זה שיפור עור הפנים (יוצא לי פצעים לפעמים ויש לי כמה צלקות קטנות שאני מטפל בהם בלייזר)
שיפור בסימני מתיחה קלים שיש לי.
ובוסט קטן באימונים ובדיאטה.
והכי חשוב לי יותר מהכל זה לא לשתק שום פעילות טבעית של הגוף ושאחרי שאני יפסיק הכל יחזור לקדמותו.
אם הgh יענה לי לכל הדרישות האלה אז אני מוכן להשקיע את הכסף בזה למרות שאני יודע שזה תועלת קטנה בלי חומרים נוספים.
בכל מקרה אני לא מעוניין לגדול יותר מדי אני לא מתחבר לזה.
לגבי בוסט באימונים, זה לא נשמע כמו עיקר הסיבה שלך, ואני חושב שתקבל בוסט הרבה יותר רציני מללכת למאמן מוצלח (כן, יש לי הצעות למי בדיוק). גם יותר בטוח, וגם כנראה יותר זול.
לגבי מתיחות עור, לא ידוע לי על שום דבר שבאמת עובד, לא GH ולא אלוורה. עוד לא ראיתי משהו מוכח שבאמת עובד.
אבל לי מאוד עזר להשתזף. אחרי כמה השתזפויות בשמש, כמעט ואין לי מתיחות עור. לעניות דעתי זה הכי אפקטיבי.

לגבי האסתטיקה של הפנים, אני באמת לא מבין בזה, אבל לא כדאי להתיעץ עם רופא על התועלת של GH או האם יש טיפול אחר?
אני בטוח שיש טיפולים אחרים לזה, וקשה לי להאמין GH יכול באמת לעזור לזה.
מה גרם לך לחשוב שGH יכול לתת לך מענה?

• פותח/ת השרשור
לגבי בוסט באימונים, זה לא נשמע כמו עיקר הסיבה שלך, ואני חושב שתקבל בוסט הרבה יותר רציני מללכת למאמן מוצלח (כן, יש לי הצעות למי בדיוק). גם יותר בטוח, וגם כנראה יותר זול.
לגבי מתיחות עור, לא ידוע לי על שום דבר שבאמת עובד, לא GH ולא אלוורה. עוד לא ראיתי משהו מוכח שבאמת עובד.
אבל לי מאוד עזר להשתזף. אחרי כמה השתזפויות בשמש, כמעט ואין לי מתיחות עור. לעניות דעתי זה הכי אפקטיבי.

לגבי האסתטיקה של הפנים, אני באמת לא מבין בזה, אבל לא כדאי להתיעץ עם רופא על התועלת של GH או האם יש טיפול אחר?
אני בטוח שיש טיפולים אחרים לזה, וקשה לי להאמין GH יכול באמת לעזור לזה.
מה גרם לך לחשוב שGH יכול לתת לך מענה?
אני לא גר בארץ ולא צריך מאמן אני יודע להתאמן לבד ויודע לאכול.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית