למה כולם פה אומרים לא לגעת בחומרים?

• פותח/ת השרשור Gecko
  • פורסם בתאריך

Gecko

משתמש מתחיל
25
7
נק' מוניטין:
14
25
7
למה כל אחד שפותח פה נושא על חומרים כולם כותבים לו לא לגעת בזה ולעשות דיאטה ולהתאמן ?
זה פורום סטירואידים והכי מצחיק שכל מי שכותב את זה בעצמו על חומרים.
מה אתם לא רוצים שאנשים יהיו גדולים כמוכם ואז לא תהיו מיוחדים יותר?
או שרק אתם מספיק מבינים בתחום בשביל לגעת בהורמונים?
אני גם חושב שזה לא בריא ואני בעצמי לא משתמש בחומרים אבל זה פורום סטירואידים אז מה הקטע?

אנחנו לא רוצים שכל טמבל בן 14 יעלה על חומרים כדי לקבל את גוף החלומות ובדרך יהרוג את עצמו או יהרוס לעצמו צירים כי הוא לא הבין איך ומה.. ואם אתה לא יודע לעבוד בלי חומרים ואתה רוצה לעלות על חומרים וחושב שחומרים הם קסם אז אתה חמור

• פותח/ת השרשור
אנחנו לא רוצים שכל טמבל בן 14 יעלה על חומרים כדי לקבל את גוף החלומות ובדרך יהרוג את עצמו או יהרוס לעצמו צירים כי הוא לא הבין איך ומה.. ואם אתה לא יודע לעבוד בלי חומרים ואתה רוצה לעלות על חומרים וחושב שחומרים הם קסם אז אתה חמור
מסכים איתך בגלל זה הפורום הזה צריך לעזור למי שרוצה להשתמש איך לעשות את זה נכון ולמעזר נזקים. כי מי שבאמת רוצה להשתמש יעשה את זה גם אם תכתבו לו לא לעשות..

מסכים איתך בגלל זה הפורום הזה צריך לעזור למי שרוצה להשתמש איך לעשות את זה נכון ולמעזר נזקים. כי מי שבאמת רוצה להשתמש יעשה את זה גם אם תכתבו לו לא לעשות..
אחי, שבא לפה מישהו ואומר אני 25 אחוז שומן רוצה תוצאות מהירות ולא מוכן לעבוד קשה, אחר כך הוא יבכה לנו למה יש לו גינו, הפורום הזה לא צריך לאסור למי שרוצה להשתמש
מי שרוצה להשתמש קונה הכל כבר ועושה את הש.ב שלו ואז השאלות שלו יש עם מי לדבר וזה לא יוסי יד 50

• פותח/ת השרשור
אחי, שבא לפה מישהו ואומר אני 25 אחוז שומן רוצה תוצאות מהירות ולא מוכן לעבוד קשה, אחר כך הוא יבכה לנו למה יש לו גינו, הפורום הזה לא צריך לאסור למי שרוצה להשתמש
מי שרוצה להשתמש קונה הכל כבר ועושה את הש.ב שלו ואז השאלות שלו יש עם מי לדבר וזה לא יוסי יד 50
אתה מביא דוגמה קיצונית, ראיתי שכותבים פה לאנשים לא להשתמש בחומרים אם לא התאמנתה כבר 7 שנים טבעי וכל מיני כאלה.
ותכלס אותו בן אדם לא יחכה כמה שנים הוא פשוט ישאל מישהו אחר בחדר כןשר שיכול להיות שלא מבין כלום וסתם ידחוף לו דברים.
לדעתי אם פה שזה פורום סטירואידים לא יענו לך מה כדאי לקחת וכמה אז איפה כן??
זה כמו שתיכנס לפורום שיפורי מכוניות וכולם יגידו לך אל תשפר את האוטו זה מזיק למנוע...
זה הכוונה שלי

ממש לא כולם אומרים פה באופן גורף לא לגעת בחומרים, אולי רק @elchonon כן 😃 לא נגעתי בחומרים, לא מבין בזה ולא מתכוון לקחת, אבל קורא כאן לא מעט וראיתי דווקא הרבה שכן מקבלים תשובות ענייניות, הקטע הוא שזה אלה שבאים עם שאלות ענייניות ורואים שהם יודעים דבר או שניים באימונים ותזונה.
מישהו שבא ואומר "אני מתאמן כבר שנה ולא רואה תוצאות, איזה חומר כדאי לי לקחת" (מקרה אמיתי) אז ברור שלא יגידו לו מה לקחת, אין כאן באמת עזרה לאחד כזה אם אומרים לו מה לקחת.
זה כמו שתיכנס לפורום שיפורי מכוניות וכולם יגידו לך אל תשפר את האוטו זה מזיק למנוע...
אם השוות לזה אז זה כמו שיבוא לפורום שיפורי מכוניות מישהו שלמד לנהוג לפני חודשיים ורוצה לשפר את האוטו 900 סמ"ק שלו כי הוא לא נוסע מספיק מהר, עדיף שיגידו לו שילמד לנהוג לפני שהוא חושב על שיפורים

נו ו? הפורום נועד בשביל לשתף חוויות,לדבר על תופעות לוואי,לעלות תמונות ולעזור אחד לשני.
הוא ממש לא נועד בשביל להכווין אנשים לגעת במחטים.

אתה כנראה לא מביו בזה,אז זה מוזר לך שאנחנו מתנפלים פה על אנשים,אבל יש פה פוסטים הזויים ונוראים.
אני אתן לך דוגמה יותר פשוטה.

אם אני פותח פוסט כזה :
"בן 15,רוצה להתחיל לשתות כדי להיות כמו החברים שלי, חשבתי על ליטר וודקה כפעם ראשונה."

איך תתייחס אלי? תתעלם לגמרי מזה שאני בן 15?
תגיד לי לשתות רק בירה?

ממש לא שולחים פה את כולם לעשות ספורט ודיאטה, רק את אלה שאין להם מה לגעת בחומרים.
גם אם נעזור למישהו לבנות את הסייקל המושלם, בלי לדעת איך לאכול או להתאמן הוא סתם גורם לעצמו יותר נזק מתועלת

• פותח/ת השרשור
נו ו? הפורום נועד בשביל לשתף חוויות,לדבר על תופעות לוואי,לעלות תמונות ולעזור אחד לשני.
הוא ממש לא נועד בשביל להכווין אנשים לגעת במחטים.

אתה כנראה לא מביו בזה,אז זה מוזר לך שאנחנו מתנפלים פה על אנשים,אבל יש פה פוסטים הזויים ונוראים.
אני אתן לך דוגמה יותר פשוטה.

אם אני פותח פוסט כזה :
"בן 15,רוצה להתחיל לשתות כדי להיות כמו החברים שלי, חשבתי על ליטר וודקה כפעם ראשונה."

איך תתייחס אלי? תתעלם לגמרי מזה שאני בן 15?
תגיד לי לשתות רק בירה?
אחי אתם מביאים דוגמאות קיצוניות אבל אני שם לב שכל מי שלא על חומרים כבר אז אומרים לו לא להתחיל גם, אפשר להמליץ על מינונים להתחלה ולהזהיר מהנזקים.
אני יודע שזה לא משחק ויש הרבה נזקים ותופעות לוואי אם לא הייתי יודע את זה הייתי מזריק מזמן..
אבל בן אדם שאתה אומר לו אל תיגע בזה, לא יקשיב לך.. אני לא משתמש בחומרים כי אני מודע לנזקים לא כי מישהו בפורום אמר לי לא לגעת.
לדוגמה ראיתי מישהו ששואל על קלן אז אמרו לו תעשה דיאטה ואתה תרזה בלי קלן.. ברור שאם אני יעשה דיאטה טובה אני ירזה בלי קלן אבל עם קלן אני ירזה יותר מהר. אם הייתי רוצה תשובה כזאת הייתי שואל דיאטנית ולא בפורום סטרואידים.
ממש לא שולחים פה את כולם לעשות ספורט ודיאטה, רק את אלה שאין להם מה לגעת בחומרים.
גם אם נעזור למישהו לבנות את הסייקל המושלם, בלי לדעת איך לאכול או להתאמן הוא סתם גורם לעצמו יותר נזק מתועלת
אחי אני יודע להתאמן ומה לאכול ואם אני יפתח עכשיו נושא עם כל המידע עלי וישאל איזה סייקל לעשות כולם יגידו לי לא לגעת בזה כי אני לא מתאמן 7 שנים ולא הגעתי לשיא של הגנטיקה שלי..
שמתי לב שרק מי שאומר שהוא כבר על חומרים אז עונים לו עניינית וכל מי שרוצה להתחיל אומרים לו אל תתחיל.
והקטע שכל מי שכותב את זה בעצמו על חומרים זה מה שמצחיק אותי.
סבבה שאתם דואגים לאנשים לבריאות אבל תדאגו לעצמכם קודם אם זה כל כך גרוע

למה כל אחד שפותח פה נושא על חומרים כולם כותבים לו לא לגעת בזה ולעשות דיאטה ולהתאמן ?
מה אתם לא רוצים שאנשים יהיו גדולים כמוכם ואז לא תהיו מיוחדים יותר?
או שרק אתם מספיק מבינים בתחום בשביל לגעת בהורמונים?
אני גם חושב שזה לא בריא ואני בעצמי לא משתמש בחומרים אבל זה פורום סטירואידים אז מה הקטע?
כי זה רע 😁

כל שבועיים פוסט כזה מופיעה, מישהו שלא בא מהתחום מנסה להטיף איזשהו מוסר לאנשים אנונימיים שמשקיעים קצת מזמנם ונסיונם בפורום.
מה אתה מצפה לשמוע?
מי שלא מסוגל להשקיע רבע שעה לקריאה של פוסט נעוץ ״סייקל ראשון״ לא שווה תשובה עניינית, מבחינתי שיזריק טרן לעמוד השדרה. מי שכן עבר על הדברים הבסיסיים לא ישאל שאלות מפגרות ורוב הסיכויים יקבל אחלה תשובה.

• פותח/ת השרשור
כל שבועיים פוסט כזה מופיעה, מישהו שלא בא מהתחום מנסה להטיף איזשהו מוסר לאנשים אנונימיים שמשקיעים קצת מזמנם ונסיונם בפורום.
מה אתה מצפה לשמוע?
מי שלא מסוגל להשקיע רבע שעה לקריאה של פוסט נעוץ ״סייקל ראשון״ לא שווה תשובה עניינית, מבחינתי שיזריק טרן לעמוד השדרה. מי שכן עבר על הדברים הבסיסיים לא ישאל שאלות מפגרות ורוב הסיכויים יקבל אחלה תשובה.
מה הקריטריונים להיות מהתחום?

מה הקריטריונים להיות מהתחום?
להשקיע טיפה בלקרוא קצת ממה שנעוץ פה בפורום, יש המון פוסטים איכותיים. לדעת מה זה אגזוז ומיכל דלק, לפי ההשוואה שנתת לפני.
ברגע שתרכוש ידע מינימלי תבין בעצמך למה חלק מאנשים לא מקבלים תשובות רציניות לשאלות שלהם פה.

• פותח/ת השרשור
להשקיע טיפה בלקרוא קצת ממה שנעוץ פה בפורום, יש המון פוסטים איכותיים. לדעת מה זה אגזוז ומיכל דלק, לפי ההשוואה שנתת לפני.
ברגע שתרכוש ידע מינימלי תבין בעצמך למה חלק מאנשים לא מקבלים תשובות רציניות לשאלות שלהם פה.
יש לי הרבה מעבר לידע מינימלי בתחום אני מבטיח לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית