הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה כולם פה אומרים לא לגעת בחומרים?

• פותח/ת השרשור Gecko
  • פורסם בתאריך

Gecko

משתמש מתחיל
25
7
נק' מוניטין:
14
25
7
למה כל אחד שפותח פה נושא על חומרים כולם כותבים לו לא לגעת בזה ולעשות דיאטה ולהתאמן ?
זה פורום סטירואידים והכי מצחיק שכל מי שכותב את זה בעצמו על חומרים.
מה אתם לא רוצים שאנשים יהיו גדולים כמוכם ואז לא תהיו מיוחדים יותר?
או שרק אתם מספיק מבינים בתחום בשביל לגעת בהורמונים?
אני גם חושב שזה לא בריא ואני בעצמי לא משתמש בחומרים אבל זה פורום סטירואידים אז מה הקטע?

מעולה תודה

מתי ראיתה אותי מדבר על עצמי שאתה חושב שיש לי את האפקט הזה חחחח
אתה אומר שאתה מבין בחומרים, ולא השתמשת
במקרים כאלה רוב גדול מהאנשים לא באמת יבינו הרבה מבלי ניסיון וחרישה כן יש נדירים ואולי אתה נכלל שם

וגם כי אני ממש אוהב תאפקט הזה הדבר הכי גאוני שנכתב איי פעם נראה לי

מאיפה אתה יודע אם זה יענה או לא אמרתה שאתה לא מבין בזה
כתבתי שאני לא בטוח אם זה יענה, לא אמרתי שזה לא יענה.
אני לא מבין למה שלא תחפש רופא עור טוב ותשאל אותו, אם אכן GH הוא הטיפול הכי אפקטיבי ובטוח, הוא יתן לך מרשם וזב יחסוך לך המון כסף.
אחרת יש סיכוי שאתה שורף זמן וכסף על תרופה שלא רק שלא תעזור לך אלא עלולה להזיק.
לא דרוש דוקטורט כדי להבין שמה שמתחשק לך לא בהכרח יעזור לך, לא עדיף ללכת לרופא עם המלצות ולשאול אותו פשוט?
אני לא חושב שיש לו עניין לשקר לך.
🤩
פה טמון הכלב.
ועל כן אנשים כמוני יכתבו לאנשים כמוהו לא להשתמש, כי זה די דבילי.

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שאתה מבין בחומרים, ולא השתמשת
במקרים כאלה רוב גדול מהאנשים לא באמת יבינו הרבה מבלי ניסיון וחרישה כן יש נדירים ואולי אתה נכלל שם

איפה אמרתי שאני מבין בחומרים?
כתבתי שאני לא בטוח אם זה יענה, לא אמרתי שזה לא יענה.
אני לא מבין למה שלא תחפש רופא עור טוב ותשאל אותו, אם אכן GH הוא הטיפול הכי אפקטיבי ובטוח, הוא יתן לך מרשם וזב יחסוך לך המון כסף.
אחרת יש סיכוי שאתה שורף זמן וכסף על תרופה שלא רק שלא תעזור לך אלא עלולה להזיק.
לא דרוש דוקטורט כדי להבין שמה שמתחשק לך לא בהכרח יעזור לך, לא עדיף ללכת לרופא עם המלצות ולשאול אותו פשוט?
אני לא חושב שיש לו עניין לשקר לך.

🤩
פה טמון הכלב.
ועל כן אנשים כמוני יכתבו לאנשים כמוהו לא להשתמש, כי זה די דבילי.
זה כמו שתגיד למישהו שמזריק טסט למה שפשוט לא ילך לרופא ויגיד לו שהוא רוצה שרירים?

חשבתי הרבה על השאלה. בעיניי צריך להסתכל על שימוש בחומרים כמו אל פעילות אקסטרים כמו רכיבה על אופנועים מהירים / צניחה חופשית וכד׳ כלומר זה מאוד ״כיף״ אבל גם מסוכן. ולכן צריך לפעול מתוך בשלות פיזית ונפשית ועם הידע והליווי המתאימים.
בהתאמה נקודת הפתיחה צריכה להיות שאפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד הן בתחום האסטתי והן בתחום הכוח ללא חומרים ולכן מטרת השימוש בחומרים תהיה או להגיע לתוצאות חריגות או לקצר תהליכים ואז שכל אחד יעשה את השיקולים האם זה שווה לו או לא.

נקודות למחשבה עבור האדם הממוצע ממה שקראתי במהלך השנים בפורום
1. קשה מאוד לקבל ליווי רפואי מסודר ואובייקטיבי לתהליך .
2. אין ממש ידע מסודר בנושא שנחקר ונבדק ועוד פחות בהקשר למתאמנים חובבים שהם לא ספורטאים מקצועניים או באדיבילדרס ש״מתעלמים״ מהסיכון לטובת הקריירה.
3. קשה לסמוך על מי שתקנה ממנו ומה בפועל תקבל
4. תופעות הלוואי קיימות ואינן לגמרי צפויות , כל אחד מגיב שונה ובהמשך לסעיף 1 קשה לקבל טיפול/תשובות. לדוגמא לך תסביר לרופא המשפחה למה יש לך hct בשמיים ומה הוא יעשה עם זה?
5. זה לא חוקי. עלול להיות בעייתי במקומות עבודה או בהתנהלות מול חברות ביטוח
6. עלויות לא מבוטלות בנוסף להוצאות נלוות על אוכל

בקיצור התועלות בשימוש בחומרים קיימות אבל זאת צריכה להיות בחירה מושכלת ובוגרת.
לכן ששאלה מנוסחת בסגנון ״כדאי לי....״ ברור שזה לא בא ממקום כזה

חשבתי הרבה על השאלה. בעיניי צריך להסתכל על שימוש בחומרים כמו אל פעילות אקסטרים כמו רכיבה על אופנועים מהירים / צניחה חופשית וכד׳ כלומר זה מאוד ״כיף״ אבל גם מסוכן. ולכן צריך לפעול מתוך בשלות פיזית ונפשית ועם הידע והליווי המתאימים.
בהתאמה נקודת הפתיחה צריכה להיות שאפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד הן בתחום האסטתי והן בתחום הכוח ללא חומרים ולכן מטרת השימוש בחומרים תהיה או להגיע לתוצאות חריגות או לקצר תהליכים ואז שכל אחד יעשה את השיקולים האם זה שווה לו או לא.

נקודות למחשבה עבור האדם הממוצע ממה שקראתי במהלך השנים בפורום
1. קשה מאוד לקבל ליווי רפואי מסודר ואובייקטיבי לתהליך .
2. אין ממש ידע מסודר בנושא שנחקר ונבדק ועוד פחות בהקשר למתאמנים חובבים שהם לא ספורטאים מקצועניים או באדיבילדרס ש״מתעלמים״ מהסיכון לטובת הקריירה.
3. קשה לסמוך על מי שתקנה ממנו ומה בפועל תקבל
4. תופעות הלוואי קיימות ואינן לגמרי צפויות , כל אחד מגיב שונה ובהמשך לסעיף 1 קשה לקבל טיפול/תשובות. לדוגמא לך תסביר לרופא המשפחה למה יש לך hct בשמיים ומה הוא יעשה עם זה?
5. זה לא חוקי. עלול להיות בעייתי במקומות עבודה או בהתנהלות מול חברות ביטוח
6. עלויות לא מבוטלות בנוסף להוצאות נלוות על אוכל

בקיצור התועלות בשימוש בחומרים קיימות אבל זאת צריכה להיות בחירה מושכלת ובוגרת.
לכן ששאלה מנוסחת בסגנון ״כדאי לי....״ ברור שזה לא בא ממקום כזה
נראה לי סיכמת די יפה. בנוסף הייתי מוסיף עוד סיכון לחבר'ה צעירים שיכול להיות וירצו ילדים בהמשך, מה שאין אצל בני 40 עם כמה ילדים לצורך העניין.

נראה לי סיכמת די יפה. בנוסף הייתי מוסיף עוד סיכון לחבר'ה צעירים שיכול להיות וירצו ילדים בהמשך, מה שאין אצל בני 40 עם כמה ילדים לצורך העניין.
לזה התכוונתי בתופעות לוואי לא צפויות. יש מי שהציר שלו יתאושש ויש כאלה שלו.
גם אדם בן 40 שיקבל התקף עצבנות בעבודה/משפחה זאת לא ממש תופעה רצויה.

אני לאט לאט מתחיל להבין למה חומרים הם לא חוקיים.
לא בגלל שהם מסוכנים יותר מדברים חוקיים, אלא פשוט כי אחרת כל אידיוט מהמכון יתחיל סייקל כי אמרו לו שזה גיינז, וידפוק לעצמו את החיים

אני לאט לאט מתחיל להבין למה חומרים הם לא חוקיים.
לא בגלל שהם מסוכנים יותר מדברים חוקיים, אלא פשוט כי אחרת כל אידיוט מהמכון יתחיל סייקל כי אמרו לו שזה גיינז, וידפוק לעצמו את החיים
בגלל זה צריך לאשר אותם ובכלל את כל סוגי הסמים ולהוביל פיקוח על השימוש. מי שירצה להשתמש יעשה את זה במקום מסודר וסטרילי, וכדי להשתמש הוא יצטרך להוציא רישיון על ידי ביצוע מבחן תיאורטי עם ציון גבוהה. אבל אנחנו במדינה לא נאורה אז דבר כזה לא יקרה בחיים.

בגלל זה צריך לאשר אותם ובכלל את כל סוגי הסמים ולהוביל פיקוח על השימוש. מי שירצה להשתמש יעשה את זה במקום מסודר וסטרילי, וכדי להשתמש הוא יצטרך להוציא רישיון על ידי ביצוע מבחן תיאורטי עם ציון גבוהה. אבל אנחנו במדינה לא נאורה אז דבר כזה לא יקרה בחיים.
זה לא פרקטי. מה העילות לרישיון? גיינז? אין שום סיבה הגיונית.
ומה תהיה רמת המבחן? רמת משתמש ממוצע? אנדוקרינולוג? מעל? הורמונים זה נושא מורכב, אי אפשר לחייב אנשים לדעת הכל, אבל צריך לדעת הכל כדי שזה באמת יהיה פרקטי לשלוח אנשים לעשות את זה לבד.

1. אתה בטוח שברוסיה זה מה שקורה?
לאשר אותם ובכלל את כל סוגי הסמים ולהוביל פיקוח על השימוש. מי שירצה להשתמש יעשה את זה במקום מסודר וסטרילי, וכדי להשתמש הוא יצטרך להוציא רישיון על ידי ביצוע מבחן תיאורטי עם ציון גבוהה.
אני משום מה בספק

ו 2). רוסיה זה דוגמה למדינה נאורה? באמת?

(קוראים לי יבגני, לפני שיבואו הערות על גזענות או משהו)

בארה"ב יש מרפאות hrt שיתנו לך כל מה שנפשך תחשוק בו.
גרג דוסט מספר שאחד הלקוחות שלו קיבל לא פחות מטרן .

לא הבנתי את הפואנטה של הפוסט, אתה מבקש עזרה, ואז טוען שאתה מבין בנושא, ואז כשעונים לך אתה דוחה את העזרה וטוען שאתה יודע מה אתה עושה.
אז למה לפתוח פוסט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית