הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם הטכניקה טובה

SuzukiGsxr

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
נפצעתי בכתף דלקת כתף וכעת לאחר כשנה שנתיים חזרתי להתאמן ,
האם אני דוחק נכון?

סרטון אורגינל:

סרטון בהילוך איטי:

תודה

חוץ מההוצאה מהראק וההחזרה נראה בסדר גמור, תראה שאתה שומר על זה במשקלים מאתגרים יותר.
קצת קשה לראות כשהוא זז ככה כל רגע אבל נראה שאין מתח ברגליים, אתה רוצה לדחוף איתם חזק אחורה ולנצל את המומנט הזה בדרך למעלה, חפש ביוטיוב מדריכים ללג דרייב.

הטכניקה נראית בסדר, וכמו שאמרו ההוצאה לא טובה ובמשקלים כבדים זה ממש לא טוב.
וגם אתה שוהה הרבה זמן עם המוט למעלה בנעילה, אין סיבה, למטה זה בסדר, אבל למעלה לא צריך.
חוץ מזה ללחוץ עם הרגליים זה קשה מאוד כשאין לך משקל על המוט, אז בשלב הזה זה לא כל כך רלוונטי

הטכניקה נראית בסדר, וכמו שאמרו ההוצאה לא טובה ובמשקלים כבדים זה ממש לא טוב.
וגם אתה שוהה הרבה זמן עם המוט למעלה בנעילה, אין סיבה, למטה זה בסדר, אבל למעלה לא צריך.
חוץ מזה ללחוץ עם הרגליים זה קשה מאוד כשאין לך משקל על המוט, אז בשלב הזה זה לא כל כך רלוונטי

איך מוציאים את המוט בצורה הטובה ביותר?

שאלתי אותך כי אתה הערת לו על זה, אז מה אתה שולח אותי למקומות אחרים? אתה מעיר על משהו ואתה לא מסוגל לתת הסבר פשוט?
חשבתי שאתה פותח הפוסט, לכן אמרתי לך.
ולא הבנתי, אני חבר שלך? מה זה הזלזול הזה? יש דברים שהרבה יותר קל לראות מאשר לקרוא

חשבתי שאתה פותח הפוסט, לכן אמרתי לך.
ולא הבנתי, אני חבר שלך? מה זה הזלזול הזה? יש דברים שהרבה יותר קל לראות מאשר לקרוא

אם כבר נראה שאתה זלזלת בשאלה שלי.
רציתי תשובה פשוטה מילולית לשאלה לגיטימית.
אבל לא משנה אני אסתדר לבד, תודה לך.

@Johnny_i
מה הכוונה להוצאה מהראק הטובה ביותר?
אם הכוונה היא לא לאבד את הכיווץ בשכמות תוך כדי ההוצאה מהראק, שיטה טובה היא להעלות את הישבן מהספסל תוך כדי ההוצאה על מנת לשמור על זווית קבועה בין הידיים לגב העליון. לאחר ההוצאה ממקמים את הישבן בחזרה על הבנץ'.
לרוב האנשים זה יספיק אם כי ישנן טכניקות בהן בלתי אפשרי לבצע את זה.

@Johnny_i
אם הכוונה היא לא לאבד את הכיווץ בשכמות תוך כדי ההוצאה מהראק, שיטה טובה היא להעלות את הישבן מהספסל תוך כדי ההוצאה על מנת לשמור על זווית קבועה בין הידיים לגב העליון. לאחר ההוצאה ממקמים את הישבן בחזרה על הבנץ'.

זאת בדיוק התשובה שחיפשתי. תודה!

@Johnny_i
יש לך סרטון לקשר לפה על מנת שנוכל להבין איך זה מתבטא כי מילולית לא הבנתי תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית