הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ילדים במכון?

לגבי הילדים במכון,
גם אני נכנסתי למכון בגיל 14 ולא היה לי מושג מה אני עושה. הייתי די ליצן וזה הפריע לכמה מבוגרים בעין וחלקם חשבו שזה בסדר לבטא את זה בקול ותוך כדי לנעוץ בי מבט בשביל להוציא ממני תגובה. או אחד ממפתחי הגוף המוכרים בארץ שאל אותי "כמה נשאר לך לשחק פה" כשעשיתי סקוואט ובכל העבודה שלי הוא ירד על הסקוואט שלי עם חבר שלו ברוסית (אופס אני גם יודע רוסית). 130 קילו גבר על ילד בן 15, איזה יופי.

עם כל הליצנות שלי, האימונים היוו עבורי עוגן חשוב שמנע ממני להיכנס לחברה לא טובה או להתחיל עם הרגלים לא טובים. ועל הדרך למדתי כמה ערכים כמו עבודה קשה, מחקר ולמידה, לעולם לא לוותר ועוד.

אז כן הם מעצבנים אבל מה לעשות אף אחד לא נולד בוגר ואני בטוח שגם אתם לא הייתם יותר טובים בגילאים האלה. ועם כמה שהם מעצבנים אני מעדיף שהם יבזבזו את הזמן על ליצנות בחדר כושר במקום לעשן נרגילה ולשתות עם המאגניבים מהשכבה.

לגבי הילדים במכון,
גם אני נכנסתי למכון בגיל 14 ולא היה לי מושג מה אני עושה. הייתי די ליצן וזה הפריע לכמה מבוגרים בעין וחלקם חשבו שזה בסדר לבטא את זה בקול ותוך כדי לנעוץ בי מבט בשביל להוציא ממני תגובה. או אחד ממפתחי הגוף המוכרים בארץ שאל אותי "כמה נשאר לך לשחק פה" כשעשיתי סקוואט ובכל העבודה שלי הוא ירד על הסקוואט שלי עם חבר שלו ברוסית (אופס אני גם יודע רוסית). 130 קילו גבר על ילד בן 15, איזה יופי.

עם כל הליצנות שלי, האימונים היוו עבורי עוגן חשוב שמנע ממני להיכנס לחברה לא טובה או להתחיל עם הרגלים לא טובים. ועל הדרך למדתי כמה ערכים כמו עבודה קשה, מחקר ולמידה, לעולם לא לוותר ועוד.

אז כן הם מעצבנים אבל מה לעשות אף אחד לא נולד בוגר ואני בטוח שגם אתם לא הייתם יותר טובים בגילאים האלה. ועם כמה שהם מעצבנים אני מעדיף שהם יבזבזו את הזמן על ליצנות בחדר כושר במקום לעשן נרגילה ולשתות עם המאגניבים מהשכבה.
כל הכבוד לך שהתמדת בכושר בגיל צעיר ושזה עזר לך להימנע ולהתמודד עם דברים אחרים.
המטרה של הדיון זה לא להעיף את הילדים מהמכון. ההיפך, הלואי ויותר ילדים יתאמנו.
הנה כמה "ילדים" שיכולים להיות המוטבציה של כולם בחדר כושר

הנקודה החשובה זה ללמוד כיצד להתמודד עם ילדים בלי גבולות שפוגעים באיכות האימון שלך.
ילד שנכנס למכון להתאמן, מגיע לו כבוד על כך. אבל מנגד אין לו את הזכות לפגוע או להפריע לאף אחד אחר.
עדיף ללמוד מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יפריע לי בלי להתיחס למה הוא צריך לעשות.
אבל יש מצבים שצריך בלב כבד לערב מבוגרים בעלי השפעה על הילדים כמו מנהלי המכון או ההורים שלהם, אין מה לעשות.

אבל חשוב להבהיר שמטרת הדיון זה לא להשניא ילדים במכון, אלא ללמוד ולנתח יחד מה אפשר לעשות במקרים לא נעימים.

נערך לאחרונה:
לגבי הילדים במכון,

אני מסכים עם השורה התחתונה שלך אבל אתה נשמע כמו אחד שהיה ילד בוגר באופן יוצא דופן לגילו.
הבחור שתיארת הוא חתיכת פוץ דוחה ומסוג האנשים הכי שנואים עליי בעולם הזה, אפילו יצא לי להיות עד למקרה כזה במכון שלי בזמן שנחתי בין סט לסט וממש רבתי עם אותו בנאדם. זלזול במאמץ של בנאדם אחר שבאמת בא לעבוד ולא לשחק לא משנה בן כמה הוא זה דוחה אותי.
אבל המקרה שאתה מתאר שונה לגמרי מהמקרים שבגללם האשכול הזה נפתח, יש ילדים שמתנהגים בצורה מגעילה בחדרי כושר, צועקים בקול כדי למשוך תשומת לב, אצלי אפילו ראיתי כמה ילדים זורקים כדורי פילאטיס אחד על השני באמצע המכון, מפריעים לאנשים באמצע סט, מציקים לבחורות כמו שליאם מתארת, זאת התנהגות לא מכובדת וילדותית ומגיע להם לקבל על זה בראש. אין לזה קשר למה שאתה עברת שזאת התנהגות דוחה של האיש.

כל הכבוד לך שהתמדת בכושר בגיל צעיר ושזה עזר לך להימנע ולהתמודד עם דברים אחרים.
המטרה של הדיון זה לא להעיף את הילדים מהמכון. ההיפך, הלואי ויותר ילדים יתאמנו.
הנה כמה "ילדים" שיכולים להיות המוטבציה של כולם בחדר כושר

הנקודה החשובה זה ללמוד כיצד להתמודד עם ילדים בלי גבולות שפוגעים באיכות האימון שלך.
ילד שנכנס למכון להתאמן, מגיע לא כבוד על כך. אבל מנגד אין לו את הזכות לפגוע או להפריע לאף אחד אחר.
עדיף ללמוד מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יפריע לי בלי להתיחס למה הוא צריך לעשות.
אבל יש מצבים שצריך בלב כבד לערב מבוגרים בעלי השפעה על הילדים כמו מנהלי המכון או ההורים שלהם, אין מה לעשות..

אני מסכים עם השורה התחתונה שלך אבל אתה נשמע כמו אחד שהיה ילד בוגר באופן יוצא דופן לגילו.
הבחור שתיארת הוא חתיכת פוץ דוחה ומסוג האנשים הכי שנואים עליי בעולם הזה, אפילו יצא לי להיות עד למקרה כזה במכון שלי בזמן שנחתי בין סט לסט וממש רבתי עם אותו בנאדם. זלזול במאמץ של בנאדם אחר שבאמת בא לעבוד ולא לשחק לא משנה בן כמה הוא זה דוחה אותי.
אבל המקרה שאתה מתאר שונה לגמרי מהמקרים שבגללם האשכול הזה נפתח, יש ילדים שמתנהגים בצורה מגעילה בחדרי כושר, צועקים בקול כדי למשוך תשומת לב, אצלי אפילו ראיתי כמה ילדים זורקים כדורי פילאטיס אחד על השני באמצע המכון, מפריעים לאנשים באמצע סט, מציקים לבחורות כמו שליאם מתארת, זאת התנהגות לא מכובדת וילדותית ומגיע להם לקבל על זה בראש. אין לזה קשר למה שאתה עברת שזאת התנהגות דוחה של האיש.

אני מסכים עם שניכם. לגמרי יש ילדים שצריכים לקבל כמה כאפות התבגרות כמו שלכולנו יצא לקבל פה ושם וזה למה אנחנו היום זה מי שאנחנו היום. ואנחנו עוד ממשיכים ללמוד ולהתבגר.
הכוונה בתגובה שלי הייתה שזה עוד הרע במיעוטו ועדיף שיהיו במכון מאשר ברחובות אבל כמו שאלחנן אמר לגמרי צריך לחפש לזה פתרונות. אם הייתה לתחום יותר מודעות אז אפשר היה לעשות חוגים ייעודיים כמו שבהנפת משקולות למשל בחלק מהמועדונים מאמנים גם ילדים מגיל 10.
אבל אנחנו עוד רחוקים משם אז במקרים מסוימים באמת צריך לערב את המנהל של המכון, מאמנ/ת סמכותיים שיצאו עליהם וכו'.
פשוט מצד שני, יש נערים שהם באמת אחלה אבל הם מקבלים חרא יחס בגלל הסטיגמה או שבחלק מהמכונים לא מכניסים ילדים משעה מסוימת, 16:00 או 18:00 אני לא בדיוק זוכר. ויש נערים שרק מסיימים ללמוד במינימום 15:00 ואם מגבירים מתמטיקה אז גם אפשר לסיים ללמוד ב17:00-18:00. איך זה הגיוני להספיק אימון ככה?

וכל הכבוד שהתערבת. אני לא לעולם לא אבין אנשים כאלה. מבחינתי הפעם היחידה שאתה מסתכל על מישהו מלמעלה זה רק בשביל לתת לו יד לעלות. אני לא מבין אנשים שכבר נמצאים בטופ ועדיין מרגישים את הצורך להעלות לעצמם את האגו על ידי רמיסת אנשים שנמצאים מתחתיהם.

האם רק אצלי במכון יש את תופעת החברות ילדים/אנשים המושפעים שפשוט בוהים/ניגשים עם שאלות
שגורמים לי לא להרגיש בנוח מרוב המבטים?

או אלו שמנסים לעזור לי באינטנסיביות גם כשאני אומרת תודה,אבל לא. ומנסים ליצור איתי אינטרקציה?
זה לא שאני סנובית או מהחיות בסרט שחושבים שכל שיחה מנסים להתחיל איתן,אבל אני באמצע סט ומישהו בוהה בי ושואל מאיפה אני ואם הוא יכול להזמין אותי למסעדה (קודם כל, לא קלטת שאני בחורה פשוטה של לאפה שווארמה? איזה מסעדה בראש שלך? קח אותי לנגב חומוס באיזור תעשייה)
זה סתם מוציא מריכוז
לפעמים אני אומרת אוקיי אולי אני עושה משהו לא בסדר, עכשיו ברור שאני לא שמה על אף אחד. אבל אולי אני מתלבשת חשוף מידי וזה מושך תשומת לב?
אני לא הולכת עם גוזיות ספורט דקיקות. אבל כן חשוף יחסית בהשוואה לשאר הבנות,לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 53168
(יש לי ביטחון עצמי,אבל זה לא שאני חושבת שאני איזו יפה שאי אפשר לא להביט או מסיחה את הדעת,ממש לא. רחוק שנות אור) עד עכשיו הייתי הולכת ממש מוקדם עם המבוגרים (אלו של ההליכון של שש בבוקר) כדי להתחמק מהעומס אבל זה כבר לא מסתדר לי ואני מרגישה לא בנוח:🤦‍♂️:
לגבי מבטים - אחלוק איתך את דרך המחשבה שלי:
אנשים במכון בוהים. זהו. חחח
וזה לא קשור אלייך בהכרח. אני לצערי גם נופלת בזה, או בצורה לא מכוונת, כשאני צונחת לנוח אחרי סט קשה ובאיזשהו שלב קולטת שבוהה במי שלידי או משהו כזה בלי כוונה.
או שלפעמים בכוונה (ואז פחות בקטע בוהה, ומשתדלת בטקט, אבל עדיין מסתכלת) בדר"כ כשיש לי עניין לנתח או ללמוד טכניקה.
לעיתים נדירות אני יכולה גם להחמיא למישהו על טכניקה או עבודה יפה, ותאמיני לי שאין בזה שום דבר חוץ מ-וואלה, היה פה מישהו שנתן אחלה עבודה ולמה לא לפרגן. לרוב זה באמת לא קורה כי אני די אנטיסוציאלית במכון, אבל לעיתים רחוקות כן ואני לא רואה בזה פסול אמיתי. בסוף אנחנו אנשים, ולא חובה לקדש ניכור 😃

גברים בוהים בגברים אחרים, נשים בוהות בגברים, נשים בוהות בנשים. זה לא נעים אבל אני ממש לא לוקחת את זה אישית ומציעה גם לך לשחרר. מה עוד הם יעשו בזמן המנוחה? 🤣🤣

אנשים שמפריעים באמצע סט - באמת שצריך להוציא אותם מחוץ לחוק, אבל אני בטוחה שזה מקרה יחסית נדיר שלא שווה תשומת לב אמיתית ;)

באמת לא נעים אבל זה גם חלק מלהתאמן במרחב הציבורי לעומת הפרטי. אפשר להמשיך להגיב כמו שאת מגיבה אפילו עם יותר תקיפות. אולי אחרי כמה פעמים כבר לא יתקרבו אלייך ויעזבו אותך לנפשך.

אנשים שפעם ניגשו אליי פעם באמצע סט של סקווט בולגרי כשאני עם אוזניות ו111 קילו על רגל אחת ושאלו משהו כבר לא עושים את זה. אמרתי להם כשסיימתי את הסט :"סליחה, אתה לא רואה שאני באמצע הסט? בבקשה אל תדבר איתי יותר כשאני באמצע הסט, תודה."
אני משתדל גם לשדר את הוייב של: get the fuck away from me please וזה עובד.

בסופו של דבר, אי אפשר לשלוט בהתנהגות של אחרים אבל אפשר להחליט מה את עושה הלאה. תמיד אפשר גם לפנות להנהלה ולמדריכים/מדריכות.

לגבי הילדים במכון,

למה אי אפשר לתת מוניטין בפורום כללי ? ☠️
בכל אופן, מעורר השראה!!!🤯

יש לך בטחון עצמי אמרת, אז תני להם לבהות ובטח אחרי לבוש כזה שפשוט זועק תבהו בי.
לא בקטע רע, יצא לי לא פעם לקום מספסל ולקבל ישבן בטייץ של GYMSHARK לפנים, אז בסדר לא משהו שהייתי יכול לפספס גם אם הייתי חסיד גדול. באמת לא מבין על מה התלונות, כמו שאמרה פה מישהי למעלה כולם בוהים בכולם, כולנו בני אדם וזכותנו לבהות. נ.ב שימי אוזניות כמו שכולם אמרו ככה זה מסנן 80% מהניגשים, כי ברגע שאתה מוציא את האוזניה מהאוזן זה כבר מתבטא כמו ״למה אתה מציק לי באמצע״
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שמישהו ניגש ומנסה להזמין אותך לצאת סה״כ.
הבעיה מתחילה שלפעמים אלו אותם אנשים שחוזרים שוב ושוב על ההצעה למרות שאמרתי בבירור שאני לא בעיניין.

המאמנים הפרטיים
אני מאבדת את זה שהם אומרים - את לא עושה טוב אבל תראי. עכשיו יש 3 אימונים סככה וככה מחיר אם תרצי אעזור לך בשמחה 🤦‍♂️

ממליץ על אוזניות
אני הבנתי מה הבעיה,אני עם אירפודס ויש לי שיער ארוך. כנראה אנשים לא קולטים שאני איתם....

על זה נושא בפורום רנדומלי אמרתי לא מתאים והמשכתי בחיי הנורמלים
אם זה היה קורה חד פעמי לא הייתי טורחת לכתוב כלום. אבל שזה כבר מביך אותי ללכת ואני נמנעת ומשהו שקורה על בסיס יום יומי ברור שיפריע לי. ובתור פורם שרובו הולך למכון כושר רציתי לשמוע דעות

שאת אוכלת סרטים חיה בסרט אז תבחני תאופציה
אני כל כך ביקורתית כלפי עצמי ויש לי טענות מפה עד לחלל,לא חושבת שזו הבעיה שלי
גם סתם כדי להבהיר, אני לא איזו חיה בסרט ומתלהבת ממבטים. סתם מנסה להבין אם מכון כושר זה המקום האידאלי? וזה גם לא בא להחמיא כי היום כל עוד יש לך דופק את בסטנדרטים של מישהו

וואלה בדיוק בגלל זה לא זורם לי הקונספט הזה של חדר הכושר ולא החזקתי שם יותר משבוע
אין כמו להתאמן בבית \ בחוץ או מה שזה לא יהיה
או להתאמן בשעות מתות אבל זה לא מסתדר לרוב האנשים

אצלנו הבעיה דווקא זה הזקנים אני מתאמן במכון בקאנטרי והזקנים פשוט עושים טרור
באים בחבורות ותופסים מכשירים לפעמים ל40 דק והם יושבים ומדברים כאילו הם בים גונבים לאנשים מכשירים למרות שיש מגבת.
או הכי נורא הזקנות שבוהות בך כשאתה מרים ברררררררר על הפנים חחחחחחח

מבין אותך גם לי יש את הבעיה הזאת שבנות לא מפסיקות לשלוח לי מבטים בחדר כושר ולהתחיל איתי
הכי מעצבן שזה באמצע סט, קשה להתאמן ככה 🤯

@ליאמוש
נתחיל בזה שמכון כושר זה מקום עם הרבה הורמונים וטסט גבוה, לא תקבלי את אותם מבטים בלימודים או במסעדה,זה המקום וזו המציאות

דבר שני אי אפשר לחנך אנשים שלמכון באים בשביל להתאמן ולא בשביל להביא בחורות או לבהות להן בתחת, זה חלק מהחסרונות של מכון כושר, אני בקיץ סובל מעשרות ילדים שחושבים שמכון כושר זה משחקייה ורצים לי בין הרגליים,

תבואי עם טבעת למכון זה עוד יכול להרחיק מטרידים למינהם:sarcastic:

אג הייתי שמח לשפר כמה דברים במכוני כושר כשאחד מהם זה להוציא את המראות משם, יוריד 90% מהליצנים שמגיעים

אני לא מאמין שאנשים מעל גיל 15 באמת "נופלים" בפוסט שבו מישהי פותחת נושא ו"מתלוננת" שמתחילים אותה במכון כשהיא לבושה בטייטס צמוד גיזרה גבוה עם 70% מהבטן חשופה, כאילו שזה לא איזושהי שיגרה גם בלי הביגוד היחסית חשוף, וכמובן חייבת להוסיף תמונה.
בקיצור, עושה כאן במודע מה שהיא עושה שם - במודע - והכל בשביל תשומת לב וזה באמת בסדר, אני לא בא בטענות אליה ואין שום חטא בלמשוך תשומת לב, אבל כולם פה ילדים ולא מבינים מה הולך ?

זא - לו זה באמת היה משהו שמפריע לה (ולא אחת הסיבות שהיא נהנת ללכת עבורן לחדכ ולרכוש בגדי ספורט חדשים כל הזמן במאות שקלים) היא הייתה מתלבשת עם מכנס קצר/טריינינג/טייטס וחולצה קצרה - לא היה פוגע לה באימון
תתעוררו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית