עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣אוטו קורנט
אולי פוליגמי? 😁
פולימר – ויקיפדיה
או אולי פולי-מרים, כלומר מרים עם פולי? ואז זה לא מתאין כי אלחנן מרים רק מוטות אולימפיים בלי שום פולי 😄
הדיסלקציה שלי זאת פשוט המתנה שפשוט ממשיכה להביא:sarcastic:
על המצבה של הממציא של האוטו קורקט יכתבו "נוח על משכנתא בשלושים"הדיסלקציה שלי זאת פשוט המתנה שפשוט ממשיכה להביא:sarcastic:
כל הכבוד לך שהתמדת בכושר בגיל צעיר ושזה עזר לך להימנע ולהתמודד עם דברים אחרים.לגבי הילדים במכון,
גם אני נכנסתי למכון בגיל 14 ולא היה לי מושג מה אני עושה. הייתי די ליצן וזה הפריע לכמה מבוגרים בעין וחלקם חשבו שזה בסדר לבטא את זה בקול ותוך כדי לנעוץ בי מבט בשביל להוציא ממני תגובה. או אחד ממפתחי הגוף המוכרים בארץ שאל אותי "כמה נשאר לך לשחק פה" כשעשיתי סקוואט ובכל העבודה שלי הוא ירד על הסקוואט שלי עם חבר שלו ברוסית (אופס אני גם יודע רוסית). 130 קילו גבר על ילד בן 15, איזה יופי.
עם כל הליצנות שלי, האימונים היוו עבורי עוגן חשוב שמנע ממני להיכנס לחברה לא טובה או להתחיל עם הרגלים לא טובים. ועל הדרך למדתי כמה ערכים כמו עבודה קשה, מחקר ולמידה, לעולם לא לוותר ועוד.
אז כן הם מעצבנים אבל מה לעשות אף אחד לא נולד בוגר ואני בטוח שגם אתם לא הייתם יותר טובים בגילאים האלה. ועם כמה שהם מעצבנים אני מעדיף שהם יבזבזו את הזמן על ליצנות בחדר כושר במקום לעשן נרגילה ולשתות עם המאגניבים מהשכבה.
לגבי הילדים במכון,
גם אני נכנסתי למכון בגיל 14 ולא היה לי מושג מה אני עושה. הייתי די ליצן וזה הפריע לכמה מבוגרים בעין וחלקם חשבו שזה בסדר לבטא את זה בקול ותוך כדי לנעוץ בי מבט בשביל להוציא ממני תגובה. או אחד ממפתחי הגוף המוכרים בארץ שאל אותי "כמה נשאר לך לשחק פה" כשעשיתי סקוואט ובכל העבודה שלי הוא ירד על הסקוואט שלי עם חבר שלו ברוסית (אופס אני גם יודע רוסית). 130 קילו גבר על ילד בן 15, איזה יופי.
עם כל הליצנות שלי, האימונים היוו עבורי עוגן חשוב שמנע ממני להיכנס לחברה לא טובה או להתחיל עם הרגלים לא טובים. ועל הדרך למדתי כמה ערכים כמו עבודה קשה, מחקר ולמידה, לעולם לא לוותר ועוד.
אז כן הם מעצבנים אבל מה לעשות אף אחד לא נולד בוגר ואני בטוח שגם אתם לא הייתם יותר טובים בגילאים האלה. ועם כמה שהם מעצבנים אני מעדיף שהם יבזבזו את הזמן על ליצנות בחדר כושר במקום לעשן נרגילה ולשתות עם המאגניבים מהשכבה.
כל הכבוד לך שהתמדת בכושר בגיל צעיר ושזה עזר לך להימנע ולהתמודד עם דברים אחרים.
המטרה של הדיון זה לא להעיף את הילדים מהמכון. ההיפך, הלואי ויותר ילדים יתאמנו.
הנה כמה "ילדים" שיכולים להיות המוטבציה של כולם בחדר כושר
הנקודה החשובה זה ללמוד כיצד להתמודד עם ילדים בלי גבולות שפוגעים באיכות האימון שלך.
ילד שנכנס למכון להתאמן, מגיע לא כבוד על כך. אבל מנגד אין לו את הזכות לפגוע או להפריע לאף אחד אחר.
עדיף ללמוד מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יפריע לי בלי להתיחס למה הוא צריך לעשות.
אבל יש מצבים שצריך בלב כבד לערב מבוגרים בעלי השפעה על הילדים כמו מנהלי המכון או ההורים שלהם, אין מה לעשות..
אני מסכים עם השורה התחתונה שלך אבל אתה נשמע כמו אחד שהיה ילד בוגר באופן יוצא דופן לגילו.
הבחור שתיארת הוא חתיכת פוץ דוחה ומסוג האנשים הכי שנואים עליי בעולם הזה, אפילו יצא לי להיות עד למקרה כזה במכון שלי בזמן שנחתי בין סט לסט וממש רבתי עם אותו בנאדם. זלזול במאמץ של בנאדם אחר שבאמת בא לעבוד ולא לשחק לא משנה בן כמה הוא זה דוחה אותי.
אבל המקרה שאתה מתאר שונה לגמרי מהמקרים שבגללם האשכול הזה נפתח, יש ילדים שמתנהגים בצורה מגעילה בחדרי כושר, צועקים בקול כדי למשוך תשומת לב, אצלי אפילו ראיתי כמה ילדים זורקים כדורי פילאטיס אחד על השני באמצע המכון, מפריעים לאנשים באמצע סט, מציקים לבחורות כמו שליאם מתארת, זאת התנהגות לא מכובדת וילדותית ומגיע להם לקבל על זה בראש. אין לזה קשר למה שאתה עברת שזאת התנהגות דוחה של האיש.
לגבי מבטים - אחלוק איתך את דרך המחשבה שלי:האם רק אצלי במכון יש את תופעת החברות ילדים/אנשים המושפעים שפשוט בוהים/ניגשים עם שאלות
שגורמים לי לא להרגיש בנוח מרוב המבטים?
או אלו שמנסים לעזור לי באינטנסיביות גם כשאני אומרת תודה,אבל לא. ומנסים ליצור איתי אינטרקציה?
זה לא שאני סנובית או מהחיות בסרט שחושבים שכל שיחה מנסים להתחיל איתן,אבל אני באמצע סט ומישהו בוהה בי ושואל מאיפה אני ואם הוא יכול להזמין אותי למסעדה (קודם כל, לא קלטת שאני בחורה פשוטה של לאפה שווארמה? איזה מסעדה בראש שלך? קח אותי לנגב חומוס באיזור תעשייה)
זה סתם מוציא מריכוז
לפעמים אני אומרת אוקיי אולי אני עושה משהו לא בסדר, עכשיו ברור שאני לא שמה על אף אחד. אבל אולי אני מתלבשת חשוף מידי וזה מושך תשומת לב?
אני לא הולכת עם גוזיות ספורט דקיקות. אבל כן חשוף יחסית בהשוואה לשאר הבנות,לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 53168
(יש לי ביטחון עצמי,אבל זה לא שאני חושבת שאני איזו יפה שאי אפשר לא להביט או מסיחה את הדעת,ממש לא. רחוק שנות אור) עד עכשיו הייתי הולכת ממש מוקדם עם המבוגרים (אלו של ההליכון של שש בבוקר) כדי להתחמק מהעומס אבל זה כבר לא מסתדר לי ואני מרגישה לא בנוח:🤦♂️:
לגבי הילדים במכון,
חחח תודה רבה:37mv:למה אי אפשר לתת מוניטין בפורום כללי ? ☠️
בכל אופן, מעורר השראה!!!🤯
הבעיה מתחילה שלפעמים אלו אותם אנשים שחוזרים שוב ושוב על ההצעה למרות שאמרתי בבירור שאני לא בעיניין.שמישהו ניגש ומנסה להזמין אותך לצאת סה״כ.
אני מאבדת את זה שהם אומרים - את לא עושה טוב אבל תראי. עכשיו יש 3 אימונים סככה וככה מחיר אם תרצי אעזור לך בשמחה 🤦♂️המאמנים הפרטיים
אני הבנתי מה הבעיה,אני עם אירפודס ויש לי שיער ארוך. כנראה אנשים לא קולטים שאני איתם....ממליץ על אוזניות
אם זה היה קורה חד פעמי לא הייתי טורחת לכתוב כלום. אבל שזה כבר מביך אותי ללכת ואני נמנעת ומשהו שקורה על בסיס יום יומי ברור שיפריע לי. ובתור פורם שרובו הולך למכון כושר רציתי לשמוע דעותעל זה נושא בפורום רנדומלי אמרתי לא מתאים והמשכתי בחיי הנורמלים
אני כל כך ביקורתית כלפי עצמי ויש לי טענות מפה עד לחלל,לא חושבת שזו הבעיה שלישאת אוכלת סרטים חיה בסרט אז תבחני תאופציה
להביא להוריםקח אותי לנגב חומוס באיזור תעשייה