הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ילדים במכון?

אני לא מאמין שאנשים מעל גיל 15 באמת "נופלים" בפוסט שבו מישהי פותחת נושא ו"מתלוננת" שמתחילים אותה במכון כשהיא לבושה בטייטס צמוד גיזרה גבוה עם 70% מהבטן חשופה, כאילו שזה לא איזושהי שיגרה גם בלי הביגוד היחסית חשוף, וכמובן חייבת להוסיף תמונה.
בקיצור, עושה כאן במודע מה שהיא עושה שם - במודע - והכל בשביל תשומת לב וזה באמת בסדר, אני לא בא בטענות אליה ואין שום חטא בלמשוך תשומת לב, אבל כולם פה ילדים ולא מבינים מה הולך ?
לדעתי תגובה מזלזלת קצת גבר.. זכותה להתלבש איך שנוח לה ואפשר לחשוב, זה פורום פחות או יותר אנונימי כמו שאתה מבין

זכותה להתלבש איך שנוח לה ואפשר לחשוב
ברור שזכותה, אני אפילו מעודד להמשיך להתלבש איך שכיף לה, אני בא בטענות אליכם שאתם לא מבינים מה היא עושה בפוסט ומתנהגים כמו אבירים לבנים בני 13

ברור שזכותה, אני אפילו מעודד להמשיך להתלבש איך שכיף לה, אני בא בטענות אליכם שאתם לא מבינים מה היא עושה בפוסט ומתנהגים כמו אבירים לבנים בני 13
מה היא כבר עושה בפוסט? נגיד ואני זורם איתך, אז היא מחפשת תשומת לב מאנשים רנדומליים ברשת? שיהיה לה בכיף מה אפשר לעשות

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שאנשים מעל גיל 15 באמת "נופלים" בפוסט שבו מישהי פותחת נושא ו"מתלוננת" שמתחילים אותה במכון כשהיא לבושה בטייטס צמוד גיזרה גבוה עם 70% מהבטן חשופה, כאילו שזה לא איזושהי שיגרה גם בלי הביגוד היחסית חשוף, וכמובן חייבת להוסיף תמונה.
בקיצור, עושה כאן במודע מה שהיא עושה שם - במודע - והכל בשביל תשומת לב וזה באמת בסדר, אני לא בא בטענות אליה ואין שום חטא בלמשוך תשומת לב, אבל כולם פה ילדים ולא מבינים מה הולך ?

זא - לו זה באמת היה משהו שמפריע לה (ולא אחת הסיבות שהיא נהנת ללכת עבורן לחדכ ולרכוש בגדי ספורט חדשים כל הזמן במאות שקלים) היא הייתה מתלבשת עם מכנס קצר/טריינינג/טייטס וחולצה קצרה - לא היה פוגע לה באימון
תתעוררו

נופלים? מה אני מוליכה אותם שולל?
פותחת כת וגורמת להם להצטרף אליי?
מעבר לשיתוף של תפריט תזונה או תוכנית אימונים אפשר גם לשתף מעבר...שיתפתי את הסיטואציה שאני חווה. אם אני מנתחת את הסיטואציה לא נכון וסתם חושבת אחרת? יכול להיות. באתי ואמרתי את הצד שלי ורציתי לשמוע קצת דעות אחרות. לא שאכפת לי מה חושבים על הלבוש שלי. אבל יש בנות שבאות פי אלף יותר חשוף ממני ובטוחה שגם הן מקבלות מבטים והצעות. בלי שום קשר שאקנה בגדי ספורט במאות אלפי שקלים. אחרת למה אני מתאמנת/עובדת?😃 והעלתי לפה את התמונה כי אולי הלבוש שלי חריג ולא משהו שרואים כל יום. לכן רציתי לחוות גם דעות שונות ממני. ולא כי אני מחפשת תשומת לב - אני מקבלת מספיק בבית ולא מחפשת שיעבירו לי דרך מסך

זא - לו זה באמת היה משהו שמפריע לה (ולא אחת הסיבות שהיא נהנת ללכת עבורן לחדכ ולרכוש בגדי ספורט חדשים כל הזמן במאות שקלים) היא הייתה מתלבשת עם מכנס קצר/טריינינג/טייטס וחולצה קצרה - לא היה פוגע לה באימון
תתעוררו
קיצר טיעון הנגד שלך מסתכם בזה לא?-

תתעוררו
חבר אני כתבתי את זה פשוט יותר בקצרה

dj_khaled.jpg

לגבי הילדים במכון,
גם אני נכנסתי למכון בגיל 14 ולא היה לי מושג מה אני עושה. הייתי די ליצן וזה הפריע לכמה מבוגרים בעין וחלקם חשבו שזה בסדר לבטא את זה בקול ותוך כדי לנעוץ בי מבט בשביל להוציא ממני תגובה. או אחד ממפתחי הגוף המוכרים בארץ שאל אותי "כמה נשאר לך לשחק פה" כשעשיתי סקוואט ובכל העבודה שלי הוא ירד על הסקוואט שלי עם חבר שלו ברוסית (אופס אני גם יודע רוסית). 130 קילו גבר על ילד בן 15, איזה יופי.

עם כל הליצנות שלי, האימונים היוו עבורי עוגן חשוב שמנע ממני להיכנס לחברה לא טובה או להתחיל עם הרגלים לא טובים. ועל הדרך למדתי כמה ערכים כמו עבודה קשה, מחקר ולמידה, לעולם לא לוותר ועוד.

אז כן הם מעצבנים אבל מה לעשות אף אחד לא נולד בוגר ואני בטוח שגם אתם לא הייתם יותר טובים בגילאים האלה. ועם כמה שהם מעצבנים אני מעדיף שהם יבזבזו את הזמן על ליצנות בחדר כושר במקום לעשן נרגילה ולשתות עם המאגניבים מהשכבה.
אשמח לדעת מי זה

מה זה משנה?
לא מתכוון לעשות שיימיניג לאף אחד ולא להתעסק בזה. בן אדם כולה זרק לי עקיצה וגם כבר עברו חמש שנים.
התקדמנו ושכחנו מזמן.
אני לא הלכתי לכיוון הזה בכלל של שיימינג או להרוס לבן אדם תדמית או כל דבר כזה או אחר, פשוט סיקרנת אותי ומעניין מי זה, אתה יכול לשלוח לי בפרטי אפילו אם אתה לא רוצה שיצא לו שם רע

אני לא הלכתי לכיוון הזה בכלל של שיימינג או להרוס לבן אדם תדמית או כל דבר כזה או אחר, פשוט סיקרנת אותי ומעניין מי זה, אתה יכול לשלוח לי בפרטי אפילו אם אתה לא רוצה שיצא לו שם רע
אני יודע שלא התכוונת בקטע כזה אבל זה מה שהיה יוצא מזה אם הייתי עונה לך.
מעדיף לא להתעסק בזה, כפי שאמרתי עברו כ-5 שנים והוא לא עשה משהו ממש ממש חמור. סתם שיתפתי מהחוויה שלי בהקשר של הדיון.

ברור אחי שניה הוא שולח פרטים על מישהו לבן אדם רנדומלי בפורום, הגיוני סך הכל..

תתעוררו
מסכים עם כל מילה, ולפני שיקומו עלי בצעקות "חשוך" חשוך" אני רק רוצה לציין עובדה קטנה:
"גברים נמשכים לנשים", ככל שתקציני את עצמך כך יותר יתמקדו בך יותר, אין מה לעשות זאת המציאות

הפוסט מזכיר לי כמו פוסט של מישהו בפורום של רכבים.

הוא צובע אותו בצבע יפה ( ים ושיזוף לגוף)
הוא דואג שהרכב יקבל את הדלק הכי איכותי (תזונה)

הוא מטפל ברכב 3 פעמים בשבוע, דואג שהרכב לא "יתלכלך" בתקופה שדורשת מהרכב ביצועים ברמה גבוהה.
בעל הרכב מתייעץ שואל שאלות אוסף מידע... עושה הקרבות כדי לשמור על הרכב במצב תקין.

אבל בסוף אם מישהו יסתכל לו על הרכב הוא יכעס.

אפשר להרחיב יותר. מי שלא תפס הרכב זה כמו הגוף

הפוסט מזכיר לי כמו פוסט של מישהו בפורום של רכבים.

הוא צובע אותו בצבע יפה ( ים ושיזוף לגוף)
הוא דואג שהרכב יקבל את הדלק הכי איכותי (תזונה)

הוא מטפל ברכב 3 פעמים בשבוע, דואג שהרכב לא "יתלכלך" בתקופה שדורשת מהרכב ביצועים ברמה גבוהה.
בעל הרכב מתייעץ שואל שאלות אוסף מידע... עושה הקרבות כדי לשמור על הרכב במצב תקין.

אבל בסוף אם מישהו יסתכל לו על הרכב הוא יכעס.

אפשר להרחיב יותר. מי שלא תפס הרכב זה כמו הגוף
איזו מטאפורה יפה. חשבת עליה לבד?

• פותח/ת השרשור
אתם לוקחים את הפוסט למקום כל כך שונה ממה שהתכוונתי אליו, אני לא מחפשת לקבל מחמאות מאנשים רנדומליים פה בפורום, זו ממש לא המטרה שלי.
עברתי תהליך ארוך כדי להתחיל להיות שלמה עם עצמי.
יש לי כל כך הרבה וויתורים ובתור מישהו שנורא אוהבת לאכול. להיצמד למטרות וליעדים שלי זה קשה.
לפתח שיגרה ולהיכנס לספורט מאפס זה קשה.
זה לא שאני באה ואומרת היי תראו את הגוף שלי ותחמיאו לי. אני לא שם. ובלי שום קשר לזה שיש לי עוד כל כך הרבה דרך כדי להתחיל להיות שלמה עם עצמי.
אני פותחת את הפוסט ממקום של ״אני לא רגילה לזה.״
אני לא רגילה לכל המבטים. אני לא רגילה שמתחילים איתי. זה בא ממקום כל כך תמים שאני אפילו מאשימה את עצמי שאולי הלבוש שלי לא בסדר. בא ממקום של אולי אני עושה משהו לא בסדר שאני מושכת תשומת לב, ואגב זה לא רק אני. זה קורה להמון בנות.
פתחתי את הפוסט כדי להבין איך אתם רואים את המכון כושר. איך זה נתפס בעיניכם. מקום אידיאלי להכיר בחורות?
מה אתם ילדים בני 4? מה זו הגישה הזו לשאלה ששאלתי? פתחו את הראש ותנסו להבין את המעבר ולא
״היא מחפשת תשומת לב״

אני לא רגילה לכל המבטים. אני לא רגילה שמתחילים איתי
דיי מספיק, גברים מסתכלים ונועצים מבטים בכל אישה, ומתחילים עם כל אישה לא משנה איך היא נראת מ2/10 ועד 10/10, פשוט המטרות של ההתחלה שונות, אם להגיד בעדינות.

את מחפשת תשומת לב, את מחפשת לחשוף תמונות שלך ולקבל נהמות של נערים מתבגרים הורמונלים ומלא מלא יחס מפורום שהוא מסיבת נקניקיות עם נוכחות גברית מובהקת
עכשיו שוב, לא בא אליך בטענות אלא לגברים פה שלא ברור לי איך זה לא שקוף להם

"אוי אני לא מבינה למה מתחילים איתי ):
הנה תמונה שלי רזה עם בגדי ספורט צמודים ובטן חשופה, אני לא מבינה ]:
מה דעתכם?"

• פותח/ת השרשור
דיי מספיק, גברים מסתכלים ונועצים מבטים בכל אישה, ומתחילים עם כל אישה לא משנה איך היא נראת מ2/10 ועד 10/10, פשוט המטרות של ההתחלה שונות, אם להגיד בעדינות.

את מחפשת תשומת לב, את מחפשת לחשוף תמונות שלך ולקבל נהמות של נערים מתבגרים הורמונלים ומלא מלא יחס מפורום שהוא מסיבת נקניקיות עם נוכחות גברית מובהקת
עכשיו שוב, לא בא אליך בטענות אלא לגברים פה שלא ברור לי איך זה לא שקוף להם

"אוי אני לא מבינה למה מתחילים איתי ):
הנה תמונה שלי רזה עם בגדי ספורט צמודים ובטן חשופה, אני לא מבינה ]:
מה דעתכם?"
אה אוקיי, זה בטוח יגרום לי להרגיש ממש טוב ושלמה עם עצמי. לגמרי צודק.

תודה על התשובה המעולה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית