הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עצות לשפר את התוכנית

menahem_bozaglo

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
14
50
0
בינתיים התוכנית שעשיתי היא ככה

FBW

בנץ' - 3X6 35 KG
פרס - 3X8 20 KG
HB סקוואט - 3X6 15 KG
כפיפת מרפקים - 3X10 8 KG
כפיפות בטן - 3X12 7.5 KG
דדליפט (פעם אחת עשיתי עם טכניקה גרועה, ראיתי מאז את הDVD של ריפטו) - 1X5 15 KG

עכשיו.. נראה לי שזה יותר מדי לתוכנית FBW. אני לא יודע מה לעשות עם זה.. או להישאר עם FBW, או לעבור לAB או משהו.. SS בגלל שאני בפנימיה אז מבחינת תנאים אני יוכל רק בחופש הגדול לצערי.

וגם בגלל שאני בפנימיה המאמן חופר לי שאני יעשה HB סקוואט במקום LB.
בגלל זה גם יש לי רק 2 אימונים בשבוע, (יום שני ורביעי) ובסופ"שים אני בבית ואני לא יודע מה לעשות.. כי זה רק 2 אימונים בשבוע.

תודה מראש למי שיעזור.
אגב, אני מעלה משקלים כל 2-3 אימונים, זה בסדר? (כשאני מעלה אז זה בעליות של 5 בגלל שאין פלטות של 1.25 במכון, אלא רק של 2.5 ומעלה)

כפיפות מרפקים תוריד לסט אחד
כפיפות בטן ל2 סטים או בכלל לא, פעמיים בשבוע.
דדליפט וסקוואט באותו אימון אני לא אוהב, הייתי עושה רוטציות פעם ככה פעם ככה.
אתה יכול גם לעשות סוג של AB לדוגמה אימון פרס, אימון חזה עליון, אימון סקוואט ואימון דדליפט.

אתה יכול גם לעשות סוג של AB לדוגמה אימון פרס, אימון חזה עליון, אימון סקוואט ואימון דדליפט.

חזה עליון? ממ מעניין.

אכן
"חזה בשיפוע עליון", בשפת העם למבינים = "חזה עליון", ירדתי לעם. ויש דבר כזה חזה עליון אבל זה לא מה שאנשים בד"כ מתכוונים אליו, קוראים לזה clavicular head ואפשר לראות זאת כאן:
http://www.uoregon.edu/~esorens1/hphy362.pbwiki.com/f/PectoralisMajorClavicle.gif

(גם נקרא Upper Pectoralis )

אני חושב שבאנטומיה יהיה "קצת" קשה להתקיל אותי 😃

• פותח/ת השרשור

אימון AB לא נראה לי שאני יעשה.. יהיה קצר מדי, במיוחד שעכשיו האימון לא נמשך יותר משעה ו20 דקות.

כפיפות מרפקים אני יוריד לסט אחד ובטן ל2 סטים. בטן אני מבין בגלל הסקוואט והדדליפט, אבל למה הכפיפות מרפקים להוריד? כאילו אם כבר אז להוריד לגמרי מהתוכנית, אבל למה סט אחד?
וגם בשביל מה לעשות רוטציות עם הדדליפט והסקוואט?
אה וזה שיש לי בנץ' ופרס באותו אימון 2-3 פעמים בשבוע, זה לא יותר מדי עבודה לכתפיים או משהו?

תודה רבה על התשובה:)

נערך לאחרונה:
אכן
"חזה בשיפוע עליון", בשפת העם למבינים = "חזה עליון", ירדתי לעם. ויש דבר כזה חזה עליון אבל זה לא מה שאנשים בד"כ מתכוונים אליו, קוראים לזה clavicular head ואפשר לראות זאת כאן:
http://www.uoregon.edu/~esorens1/hphy362.pbwiki.com/f/PectoralisMajorClavicle.gif

לאיזה תנועה גורם superior oblique muscle? 😈

אכן

אף אחד לא מנסה להתקיל אותך. שמישהו אחר רושם חזה עליון אתה קופץ ואומר שאין כזה דבר או שזה לא מה שהוא חושב באמת.
אז תסביר לי מה בד"כ אנשים כן מתכוונים שהם אומרים חזה עליון אם לא לclavicular head. ?
וגם זכור לי שטענת שאינקליין בנץ' זה תרגיל גרוע לכתפיים? מתי השתנתה דעתך?

לא השתנתה דעתי, אמרתי למעלה בהודעה לעשות רוטציה עם פרס ואינקליין בנץ אני עדיין באותה דעה.
כשאומרים חזה עליון אני מתכוונים לסיבים העליונים של ה Lower Pectoralis (או ה Sternocostal Head)
בגבול העליון של הראש.

לאיזה תנועה גורם superior oblique muscle? 😈

למה אתם לומדים את זה?

איך הגעת למסקנה שזה מה שאנשים מתכוונים אליו? באמת שזה פעם ראשונה שאני שומע את הדבר הזה.
השתנתה דעתך מהפעם הקודמת (לא בשרשור הזה) שראיתי שכתבת בנושא. הייתי מצטט אם הייתי זוכר מאיפה.

לא השתנתה דעתי, אמרתי למעלה בהודעה לעשות רוטציה עם פרס ואינקליין בנץ אני עדיין באותה דעה.
כשאומרים חזה עליון אני מתכוונים לסיבים העליונים של ה Lower Pectoralis (או ה Sternocostal Head)
בגבול העליון של הראש.

למה אתם לומדים את זה?
לצערי אנחנו לומדים כל אנטומיה אפשרית :bad:. שאני אתחיל לדבר על העצבים ולחלק אותם למוטורים,סנסוריים,סימפטטים,פפראסימפטיים ומה כל אחד מהם מעצבב? או דיאנצפלון, היפוקמפוס, גרעינים בזליים וחבריהם? או שמא המערכת הלימפית היא מה שמעניין אותך?😵
זה משעמם מוות. חוץ מהדיסקציות. אחד הדברים היותר כיפים שעשיתי בחיים. בחמישי הייתה לי אחת על מערכת העיכול. קצת קשה להמשיך במאסה אחרי דבר כזה

לצערי אנחנו לומדים כל אנטומיה אפשרית :bad:. שאני אתחיל לדבר על העצבים ולחלק אותם למוטורים,סנסוריים,סימפטטים,פפראסימפטיים ומה כל אחד מהם מעצבב? או דיאנצפלון, היפוקמפוס, גרעינים בזליים וחבריהם? או שמא המערכת הלימפית היא מה שמעניין אותך?😵
זה משעמם מוות. חוץ מהדיסקציות. אחד הדברים היותר כיפים שעשיתי בחיים. בחמישי הייתה לי אחת על מערכת העיכול. קצת קשה להמשיך במאסה אחרי דבר כזה

מה אתה לומד? ואיפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית