עד מתי להמשיך עם זה

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
הייתי מתאמן FBW כמה חודשים בלי להפקיד בלי כלום והתחלתי מסה בחודש וחצי האחרון.
התחלתי משקל 68 ועכשיו 71-72 והתחלתי עם משקלים
בנץ 60
סקוואט 50
דד 50
אוברהד 30

עכשיו
בנץ 67.5 3X5
סקוואט 85 3X5
דד 70 (התחלתי עם התרגיל הזה מלפני כמה אימונים רק)
אוברהד 37.5 3X5

עכשיו אני מתקדם בFBW אבל מרגיש שאני מתחיל להיתקע... לעבור אולי ל AB או להמשיך?

קבצים מצורפים

• F6EB32E7-6A91-475C-A62A-49340AA9D237.jpeg
    F6EB32E7-6A91-475C-A62A-49340AA9D237.jpeg
    KB 165.6 · צפיות: 55
בשמחה.
בדילואד אכן המלצה מקובלת היא 70 על 70. כוונתי כשחוזר מהדילואד ההמלצה היא לא לחזור מייד למשקלים שלפני, אלא להתחיל שוב מ-90%.

כי וואלה אני אגיע לאימון בדיוק ל-20 דק ואסיים אותו.
מצוין, בשאר הזמן תראה נטפליקס או תקרא משהו. יצאה עונה חדשה של ויקינגים 😉

לאזור סכנה של פציעה וחבל. זה לא שווה את זה.
נכון מאוד, אני מסכים איתך. כתבתי לו לנסות לסיים את השבוע מבלי ללכת יותר מדי ראש בקיר, אם לפי התכנית הוא צריך לעשות 8 חזרות אבל בחזרה ה5 הוא כבר מרגיש עייף שיפסיק שם.
הוא גם התאמן ביום ראשון אז הגיוני שהוא הרגיש אתמול כפי שהוא הרגיש וציפיתי שהיום הוא כבר ירגיש יותר מוכן לאימון.
אבל ראיתי שטעיתי לאחר שקראתי את העדכון שלו מהיום, אז גם אני תומך בזה שיתחיל מהיום.

באתי ללכת היום לחדר כושר, אבל כולי פשוט תפוס. פשוט כל הגוף. החזה, היד אחורית, הכתפיים, ומרגיש פשוט חולשה בכל הגוף ומרגיש עייף

• פותח/ת השרשור
בשמחה.
בדילואד אכן המלצה מקובלת היא 70 על 70. כוונתי כשחוזר מהדילואד ההמלצה היא לא לחזור מייד למשקלים שלפני, אלא להתחיל שוב מ-90%.
תודהההה!
מצוין, בשאר הזמן תראה נטפליקס או תקרא משהו. יצאה עונה חדשה של ויקינגים 😉

נכון מאוד, אני מסכים איתך. כתבתי לו לנסות לסיים את השבוע מבלי ללכת יותר מדי ראש בקיר, אם לפי התכנית הוא צריך לעשות 8 חזרות אבל בחזרה ה5 הוא כבר מרגיש עייף שיפסיק שם.
הוא גם התאמן ביום ראשון אז הגיוני שהוא הרגיש אתמול כפי שהוא הרגיש וציפיתי שהיום הוא כבר ירגיש יותר מוכן לאימון.
אבל ראיתי שטעיתי לאחר שקראתי את העדכון שלו מהיום, אז גם אני תומך בזה שיתחיל מהיום.
חחחח
תודה רבה לשניכםם!
יום טוב 😃

• פותח/ת השרשור
בכיף, בהצלחה!
ותעדכן, מעניין לראות שזה באמת עבד כמו שזה אמור לעבוד.
אם אני כבר מרגיש מעולההה
אני יכול ללכת להתאמן?
לא כבד עד כדי כך, אבל 90-95% מהמשקלים
יהיה לי עכשיו חמישי שישי שבת חופש ואני מאמין שאני כבר אתאושש לגמרי.
אבל למדתי כבר להכיר את הגוף ואני מרגיש שהתאוששתי ב200 אחוז. מרגיש מעולה
בשמחה.
תוכלי בבקשה לענות על השאלה גם? ^

יש כזה דבר אימון דילואד. עקרונית זה לא חייב להיות שבוע. מציעה שתחכה לתשובות מאנשים שמבינים יותר ממני,

אבל אני אזרוק את הפני שלי:
אם אתה באמת מרגיש מאושש הייתי מנסה לבדוק במהלך החימום הספציפי איך זה מרגיש, ובהנחה שבסדר גמור הולכת על 90% ולא יותר.
ולהיות מספיק כנה עם עצמי, כדי שאם זה עוד לא זה, אז ממשיכה בדילואד (אני יודעת מעצמי שלפעמים כל כך רציתי להתאמן כסדר, שהתעלמתי מחריקות פה ושם, וסתם חבל. זה ממש לא מומלץ)

• פותח/ת השרשור
יש כזה דבר אימון דילואד. עקרונית זה לא חייב להיות שבוע. מציעה שתחכה לתשובות מאנשים שמבינים יותר ממני,

אבל אני אזרוק את הפני שלי:
אם אתה באמת מרגיש מאושש הייתי מנסה לבדוק במהלך החימום הספציפי איך זה מרגיש, ובהנחה שבסדר גמור הולכת על 90% ולא יותר.
ולהיות מספיק כנה עם עצמי, כדי שאם זה עוד לא זה, אז ממשיכה בדילואד (אני יודעת מעצמי שלפעמים כל כך רציתי להתאמן כסדר, שהתעלמתי מחריקות פה ושם, וסתם חבל. זה ממש לא מומלץ)
תודה רבה לך על הכללל! האמת שאני מרגיש מאושש לגמרי ואני אחרי אימון כבר והיה מעולה. עשיתי 90% והיה קליל אימון-2 אני כבר אחזור למשקלים שלי. תודה רבהה!

אם אני כבר מרגיש מעולההה
זה כל הקטע של הדילאוד, ככה אתה אמור להרגיש.
אבל,
אני יכול ללכת להתאמן?
לפי דעתי, תעשה את זה כמו שצריך. כמו שאמרתי מקודם, אתה לא מעמיס רק על המערכת השרירית אלא על עוד מערכות שלוקח להן יותר זמן להתאושש. בגדול מה שעשית זה לא deload אלא שימוש בlight session, כלומר אימון קל.
אם זה עזר לך ואתה מרגיש כל כך טוב אז תחזור להתקדם. תן 3-4 שבועות של התקדמות ואז תצא לשבוע דילאוד שלם כמו שצריך. להבא תעשה את זה מתוכנן וכמו שצריך.
שמח לשמוע שזה עזר.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית