הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - דדליפט 115 ק"ג

משועמם

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
36
34
0
הנה אני מבצע (בקושי) דדליפט 115 ק"ג.
הארות / הערות / ירידות יתקבלו בברכה.​

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הערות - זווית מעצבנת למדי בחרת לצלם בה (קשה להבין מה הולך עם המוט ביחס לרגל כשאתה מתחיל למשוך), וגם איכות הצילום מחורבנת למדי - אבל זה עכשיו סתם התבכיינות.

כמה דברים ששמתי לב למרות שצילום המעצבן. שים לב שבכמה חזרות המוט מתגלגל לך קדימה, כנראה בגלל שכשאתה יורד אתה מוריד את התחת והשוקיים שלך דוחפים אותו יותר מדי קדימה, מה שקורה שבמקום למשוך בו ישר אתה מושך במעגליות כזאת, כמו סימן שאלה.
חוצמזה קצת קשה לראות אבל נדמה לי שבחלק מהחזרות אתה לא מקרב את המוט כלפי הגוף במשיכה עצמה.

אני חושב שהוא דיי בסדר,אתה נכנס עם הרגליים קצת מוזר מתחת למוט
מה שעוד קצת מוזר,זה נראה שלא כל כך קשה לך (אולי אני טועה) ואתה מחכה איזה 15-20 שניות בין חזרה לחזרה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות. כמה דברים:
- מה זווית הצילום האופטימלית?
- האם יש הבדל גדול אם אני דוחף עם העקבים או האצבעות? בסקווט אני יודע שיש הבדל (למרות שגם שם אני לפעמים דוחף עם האצבעות) אבל בדדליפט זה נראה זניח.
- המשקל דווקא לא קל לי בכלל. למעשה בחזרה השלישית לא הצלחתי להרים אותו אז התחלתי לעשות הפסקות קפה בין חזרה לחזרה.

תודה על התגובות. כמה דברים:
- מה זווית הצילום האופטימלית?
- האם יש הבדל גדול אם אני דוחף עם העקבים או האצבעות? בסקווט אני יודע שיש הבדל (למרות שגם שם אני לפעמים דוחף עם האצבעות) אבל בדדליפט זה נראה זניח.
- המשקל דווקא לא קל לי בכלל. למעשה בחזרה השלישית לא הצלחתי להרים אותו אז התחלתי לעשות הפסקות קפה בין חזרה לחזרה.

שאתה דוחף עם האצבעות אתה פחות יציב מאשר שאתה דוחף עם העקב. שאתה פחות יציב אתה יכול להשקיע פחות כוח במשיכה עצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית