עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם מעניין אותך גם טיפה הנושא של הכח, הייתי ממליץ לך להחליף את הסקוואט, בנץ וחתירה ל5×5 ומתקדם 2.5 קילו (כל אימון, כל שבוע, כל חודש, תלוי ברמה שלך).
אם לא מעניין אותך כל כך כח וחשוב לך יותר היפטרופיה ופיתוח שריר אז גם מה שאמרת בסדר.
למרות שב5×5 עדיין תגיע לכמעט אותו נפח, ועדיין תפתח יותר כח, אבל אז תצטרך יותר להקפיד על טכניקה טובה ולשמור יותר על עצמך כי הסיכויים שתיפצע יותר גבוהים.
בקיצור שיקולים שלך
ודרך אגב מה שאמרת לא כל כך הגיוני ואתה תיתקע מהר מאוד, אתה לא יכול לצפות לעלות 2.5 קילו כל אימון שני על 8 חזרות לאורך זמן, אתה תיתקע מהר מאוד, אולי להעלות חזרה לסט אחד כל אימון ורק אחרי זה 2.5 קילו.
בכל מקרה הייתי מעדיף 5 חזרות. שוב, זה שיקולים שלך
תעלה 2.5 קילו במורכבים כל אימון אתה פאק*נג מתאמן מתחיל.
זה רעיון טוב לעבור ל-5×5 בסקוואט, בבנץ' ובחתירה. כל אימון תעלה 2.5 קילו (בסקוואט אתה תתקדם הכי הרבה זמן).
עצה: תבצע רוטציה בין הבנץ' ללחיצת כתפיים.
אימון אחד בנץ' פרס 5×5 ולחיצות כתפיים 3×8 בעצימות נמוכה (משקלים קלים) ובאימון הבא לחיצות כתפיים 5×5 ובנץ' פרס 3×8 בעצימות נמוכה (משקלים קלים).
לעבוד ב-2 הלחיצות כבד באותו אימון עלול להיות בעייתי.
במבודדים אתה יכול לבצע מיקרו סייקל של טווח חזרות 8-12. הכוונה היא שתתחיל ממשקל שאתה בוודאות יכול לבצע איתו 8 חזרות וכל אימון תעלה חזרה עד שתגיע ל-12 חזרות עם אותו משקל. ברגע שהגעת ל-12 חזרות, תוריד ל-8 חזרות ותעלה 2.5 קילו.
טווח חזרות מסויים לא אומר אוטומטית=כוח. לעבוד חמישיות כבדות בחתירות זה רעיון רע מאוד כי אי אפשר להמנע מציטינג.אם מעניין אותך גם טיפה הנושא של הכח, הייתי ממליץ לך להחליף את הסקוואט, בנץ וחתירה ל5×5 ומתקדם 2.5 קילו (כל אימון, כל שבוע, כל חודש, תלוי ברמה שלך).
אם לא מעניין אותך כל כך כח וחשוב לך יותר היפטרופיה ופיתוח שריר אז גם מה שאמרת בסדר.
למרות שב5×5 עדיין תגיע לכמעט אותו נפח, ועדיין תפתח יותר כח, אבל אז תצטרך יותר להקפיד על טכניקה טובה ולשמור יותר על עצמך כי הסיכויים שתיפצע יותר גבוהים.
בקיצור שיקולים שלך
ודרך אגב מה שאמרת לא כל כך הגיוני ואתה תיתקע מהר מאוד, אתה לא יכול לצפות לעלות 2.5 קילו כל אימון שני על 8 חזרות לאורך זמן, אתה תיתקע מהר מאוד, אולי להעלות חזרה לסט אחד כל אימון ורק אחרי זה 2.5 קילו.
בכל מקרה הייתי מעדיף 5 חזרות. שוב, זה שיקולים שלך
תעלה 2.5 קילו במורכבים כל אימון אתה פאק*נג מתאמן מתחיל.
מה זה הסיסמה הזאת? באמת שלא הבנתי מה שה היציאה הזאת..טווח חזרות מסויים לא אומר אוטומטית=כוח.
אפשר להתחזק גם מ15 חזרות, מה הקשר?הכוונה שלי שמתחזקים גם ב8 חזרות. חד משמעית. בחתירה בגלל אופי התנועה, אי אפשר לעבוד באמת כבד מבלי לקחת תנופה מהטורסו. אפשר לעשות נקי עם תמיכה לחזה אבל כמובן שתרים הרבה פחות. בסקוואט פשוט יורדים לעומק תקין בדדליפט לא מקפיצים מהרצפה והופה... אין ציטינג.
חתירות ספציפית זה אחת התנועות שהכי קל לעשות בה צ'יטינג ולקצר את טווח התנועה איכשהוא.ומה רע בחתירות לחמישיה, אז אל תעשה דדליפט וסקוואט לחמישיה, כי בקלות אתה תעשה צ'יטינג.
אני? להפסיק? ממתי אני מניח שכולם יכולים להתקדם 2.5 קילו מאימון לאימון?תפסיק להניח שכולם יכולים להעלות 2.5 קילו כל אימון. זה עובדתית לא נכון. גם אנשים שנכנסו בזה הרגע למכון.
בחתירה הכי קל לעשות ציטינג? בוא אני אראה לך כמה קל לעשות ציטימג בבנץ פרסחתירות ספציפית זה אחת התנועות שהכי קל לעשות בה צ'יטינג ולקצר את טווח התנועה איכשהוא.
לא ראיתי עדיין חתירה במשקל כבד שהיא לא "צ'יט רואו".
אני? להפסיק? ממתי אני מניח שכולם יכולים להתקדם 2.5 קילו מאימון לאימון?
וכן, לדעתי מתאמן מתחיל שהרגע נכנס למכון, למד היטב את הטכניקה של כל התרגילים ושומר על התאוששות טובה אמור באימונים הראשונים לעלות באופן ליניארי מאימון לאימון (בהנחה שאין לו מגבלות בריאותיות כמו זקנה או מצבים מיוחדים כלשהם שמצריכים יותר זהירות וגמישות עם ההתקדמות).
זה עד כדי כך לא נכון?
כתבתי את ההודעה הזאת משום שנמאס לי שמשתמשים חדשים מתקשים להבין שהכלי הטוב ביותר לבניית מסת השריר הוא התקדמות ואחרי חצי שנה של דריכה במקום לא מבינים מדוע הם סתם השמינו.
איך?בחתירה הכי קל לעשות ציטינג? בוא אני אראה לך כמה קל לעשות ציטימג בבנץ פרס
מה זה אין טעם? גם ללכת כבד בבנץ פרס אין טעם. מה הטעם? תרים 10 חזרות, למה כבד? גם סקואט, אין טעם, תעשה חופשי מה רע בסקואט חופשי?איך?
זה לא תירוצים לא לעשות תרגילים.
חתירה זאת תנועה מעולה ובגלל זה תמיד אמליץ לשלב בתוכנית האימונים משיכות כבדות וחתירות קלות.
אבל חתירות קלות. אין כל כך טעם ללכת כבד בהן.
לא הבנתי. אתה משווה בין סקוואט בסמית' מאשין לחתירות קלות?מה זה אין טעם? גם ללכת כבד בבנץ פרס אין טעם. מה הטעם? תרים 10 חזרות, למה כבד? גם סקואט, אין טעם, תעשה חופשי מה רע בסקואט חופשי?
לא, ואני מסכים איתך כאן.ודרך אגב בחתירות גם ב8 חזרות קל מאוד לעשות ציטינג. אולי יש מספר קסם שאני לא מודע אליו שצריך להתחיל ממנו חתירות?
ייעוץ - בנט אובר רואו
לא הבנתי. אתה משווה בין סקוואט בסמית' מאשין לחתירות קלות?
לא, ואני מסכים איתך כאן.