הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות אך ורק באמצעות תכנית?

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך

tuki

משתמש מתחיל
174
28
נק' מוניטין:
39
174
28
היי, יש לי שאלה שהייתי רוצה להבין מה הכי נכון לעשות-

אני מתאמן בחדר כושר אבל אין לי תכנית ממש. אני מנסה להתחזק (לרוב כל הגוף פועל באימונים כי אני משתדל לשלב מורכבים כבסיס לאימון)

למשל היום האימון שלי היה ככה-
בנץ - חימום, לאחר מכן 2 סטים של 65 ל8 חזרות וסט אחרון 85 ל3 חזרות (אימון קודם הצלחתי 80 ל3 סטים של 5 ואני רוצה לנסות להתרגל למשקל חדש לאט לאט). ככה מאימון לאימון עד שאצליח 85 ל3 סטים וכך הלאה. הגיוני בעיניכם?

דדליפט- חימום ואז סט 5 חזרות של 110 (העלאה של 10 קילו מאימון לפני כמה ימים).
בעקרון לא עושה סקוואט ביום של דדליפט "כבד" ולא עושה דדליפט ביום עבודה של סקוואט.

השאר היה תרגיל יד אחורית וזהו.

אימון הבא כנראה אעשה כתפיים,
סקוואט שאני מנסה להתקדם ודי מתקשה (רק טיפה מעל משקל הבנץ) ולא סגור מה עדיף לי lb או hb ובכללי לא מרגיש עקבי בתנועה.
מתח ויד קדמית.

העניין שזה לפעמים משתנה ולא בהכרח אותם תרגילים יחד או בסדר מסוים או שמידי פעם אני עושה מה שמתחשק לי ולא דבק בתכנית כלשהי.

ברור לי שעם תכנית יהיה קל יותר להתקדם אבל האם בהכרח עליי להתקדם בעזרת תכנית ספציפית?

כרגע אני כן עולה במשקלי עבודה עם הזמן אבל העלייה נעשית לפי תחושה ולא לפי חובה כלשהי

אשמח לשמוע מה אתם אומרים.

היי, יש לי שאלה שהייתי רוצה להבין מה הכי נכון לעשות-

אני מתאמן בחדר כושר אבל אין לי תכנית ממש. אני מנסה להתחזק (לרוב כל הגוף פועל באימונים כי אני משתדל לשלב מורכבים כבסיס לאימון)

למשל היום האימון שלי היה ככה-
בנץ - חימום, לאחר מכן 2 סטים של 65 ל8 חזרות וסט אחרון 85 ל3 חזרות (אימון קודם הצלחתי 80 ל3 סטים של 5 ואני רוצה לנסות להתרגל למשקל חדש לאט לאט). ככה מאימון לאימון עד שאצליח 85 ל3 סטים וכך הלאה. הגיוני בעיניכם?

דדליפט- חימום ואז סט 5 חזרות של 110 (העלאה של 10 קילו מאימון לפני כמה ימים).
בעקרון לא עושה סקוואט ביום של דדליפט "כבד" ולא עושה דדליפט ביום עבודה של סקוואט.

השאר היה תרגיל יד אחורית וזהו.

אימון הבא כנראה אעשה כתפיים,
סקוואט שאני מנסה להתקדם ודי מתקשה (רק טיפה מעל משקל הבנץ) ולא סגור מה עדיף לי lb או hb ובכללי לא מרגיש עקבי בתנועה.
מתח ויד קדמית.

העניין שזה לפעמים משתנה ולא בהכרח אותם תרגילים יחד או בסדר מסוים או שמידי פעם אני עושה מה שמתחשק לי ולא דבק בתכנית כלשהי.

ברור לי שעם תכנית יהיה קל יותר להתקדם אבל האם בהכרח עליי להתקדם בעזרת תכנית ספציפית?

כרגע אני כן עולה במשקלי עבודה עם הזמן אבל העלייה נעשית לפי תחושה ולא לפי חובה כלשהי

אשמח לשמוע מה אתם אומרים.

לא כל כך הגיוני לנסות להעלות משקל בין סט לסט ב20 ק"ג.
בכל מקרה אין לך שום תכנון התקדמות, אתה אומר ברגע שארגיש שאוכל אשים עוד משקל.

זה בהתחלה יעבוד ואז תגיע התקיעה ותבין שאתה צריך לתכנן קדימה, גם אם זה להציב מטרות לעוד חודשיים.

צריך להעלות בצורה לינארית בנפח אם זה שבועי / דו-שבועי, ולא בשיטת ה"אנסה אולי אצליח".

אתה צריך תוכנית נורמאלית עם תכנון התקדמות לינארי ועם תבנית נורמאלית,
כרגע מה שאתה עושה זה לנצל את הNEWBIE GAINS שלך לרעה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא כל כך הגיוני לנסות להעלות משקל בין סט לסט ב20 ק"ג.
בכל מקרה אין לך שום תכנון התקדמות, אתה אומר ברגע שארגיש שאוכל אשים עוד משקל.

זה בהתחלה יעבוד ואז תגיע התקיעה ותבין שאתה צריך לתכנן קדימה, גם אם זה להציב מטרות לעוד חודשיים.

צריך להעלות בצורה לינארית בנפח אם זה שבועי / דו-שבועי, ולא בשיטת ה"אנסה אולי אצליח".

אתה צריך תוכנית נורמאלית עם תכנון התקדמות לינארי ועם תבנית נורמאלית,
כרגע מה שאתה עושה זה לנצל את הNEWBIE GAINS שלך לרעה.
מה הכוונה במשפט שסימנתי? העליה בנפח הכוונה לעלות במשקל פעם בשבוע/ שבועיים? או עליה בנפח הכוונה במספר חזרות/ סטים?

מה הכוונה במשפט שסימנתי? העליה בנפח הכוונה לעלות במשקל פעם בשבוע/ שבועיים? או עליה בנפח הכוונה במספר חזרות/ סטים?

נפח אפשר להעלות בעזרת תוספת משקל כאופציה ראשונה, העלאת חזרות כאופציה שנייה והוספת סט כאופציה אחרונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית