הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סחרחורות

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
זה קורה לי בדכ באמצע סט כבד, או בסופו.
פתאום המוח שלי יוצא מפוקוס והראייה לא ממוקדת. זה מאלץ אותי לעצור ולהסדיר מיקוד, לפעמים גם להניח את המוט כי אני ממש מפחדת להמשיך.
לפעמים אני חוטאת וממשיכה בכל זאת, למרות שבתכלס זה נראלי ממש מסוכן. (אם כי מעולם לא התעלפתי אומשו.)
אני שותה מספיק, ואוכלת טוב (יותר מבעבר חחח) ובדיקות הדם יצאו סבבה.
הסחרחורות האלה ממש מונעות ממני להתקדם.
ולפעמים אני מרגישה ירידת אנרגיה משמעותית באמצע היום, ובלי שום קשר לשומדבר.... :/
אבל נראלי זה משו שכולם חווים (או שלא? לוידעת חח...)

• פותח/ת השרשור
ווסלבה? 😅

ואני לוקחת נשימה עמוקה לפני הירידה ומוציאה אוויר בסוף העלייה.... הבנתי שככה הכי נכון לעשות... 😳

זה מה שאמורים לעשות, אם כי ייתכן ואת מחזיקה את האוויר בחלל הפה ולא "בבטן".

ראי סרטון המסביר על הטכניקה:

• פותח/ת השרשור
יכול מאוד להיות שאני לא נושמת עמוק לבטן :0
אם כי אני תמיד דואגת לשמור על בטן ממש חזקה ליציבות.
אבדוק בפעם הבאה ואעדכן .
תודה רבה 😄

זה מה שאמורים לעשות, אם כי ייתכן ואת מחזיקה את האוויר בחלל הפה ולא "בבטן".

ראי סרטון המסביר על הטכניקה:

לפי כל מה שתיארת שאת אוכלת טוב, ישנה טוב, שותה מספיק ובריאה בד"כ אני משער,
הבעיה כנראה היא הנשימה וכמו ש @Sergio_Katz הסביר ביצוע וולסבה יכול ואמור לסדר את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי לי סימולציה וגיליתי שבאמת אני מחזיקה את האוויר בחלל הפה ולא נושמת מספיק עמוק. אז כל השבת התאמנתי על לנשום לסרעפת. (ישלי חברה שלמדה פיתוח קול וממילא תמיד ישבה עליי שאתאמן על זה)
עוד לא יצא לי לבדוק את הנשימות בלייב. אני מתלבטת אם להתאמן היום כי אני מקוררת. לא משו רציני, אבל יש לי חולשה בקטע מבאס.
אוף, לא באלי לבטל אימון.
אולי ייפתר עם אקסל?
נראלי אלך לאימון רק לסקווואט. אני במתח.

עשיתי לי סימולציה וגיליתי שבאמת אני מחזיקה את האוויר בחלל הפה ולא נושמת מספיק עמוק. אז כל השבת התאמנתי על לנשום לסרעפת. (ישלי חברה שלמדה פיתוח קול וממילא תמיד ישבה עליי שאתאמן על זה)
עוד לא יצא לי לבדוק את הנשימות בלייב. אני מתלבטת אם להתאמן היום כי אני מקוררת. לא משו רציני, אבל יש לי חולשה בקטע מבאס.
אוף, לא באלי לבטל אימון.
אולי ייפתר עם אקסל?
נראלי אלך לאימון רק לסקווואט. אני במתח.

חחחחח זה משהו שאת יכולה להתאמן עליו גם בבית אבל אני לגמרי מבין את הדחף הבלתי נשלט ללכת לנסות
משהו חדש, ללמוד אותו במכון ולראות איך הוא משפיע עלייך. את יכולה ללכת לעבוד בעצימות טיפה יותר נמוכה היום
ואם באמת תרגישי שאת לא יכולה אפילו לעבוד ב70% נפח-עצימות פשוט לוותר על האימון.

• פותח/ת השרשור
המממ... במבט חטוף על השעון אני קולטת
שהשעה כבר 14:20
עודלא הגעתי לדירה ,ואני צריכה לצאת ב16:15 לעבודה חדשה.
כל מה שבאלי לעשות כרגע הוא לזחול למיטה ולעצום עיניים.
גלגלי המוח החלודים שלי מוסרים שככל הנראה האימון יידחה למחר.
זה לא הוגן. אני בעיקרון כבר לבושה, וסחבתי איתי בתיק את הציוד לאורך כל הסידורים שלי היום:cray:

המממ... במבט חטוף על השעון אני קולטת
שהשעה כבר 14:20
עודלא הגעתי לדירה ,ואני צריכה לצאת ב16:15 לעבודה חדשה.
כל מה שבאלי לעשות כרגע הוא לזחול למיטה ולעצום עיניים.
גלגלי המוח החלודים שלי מוסרים שככל הנראה האימון יידחה למחר.
זה לא הוגן. אני בעיקרון כבר לבושה, וסחבתי איתי בתיק את הציוד לאורך כל הסידורים שלי היום:cray:

חחחח תעשי לאנג'ים בדרך לעבודה זה כבר יפצה על ההרגשה.

• פותח/ת השרשור
חחחח תעשי לאנג'ים בדרך לעבודה זה כבר יפצה על ההרגשה.

חח כעע...
וואלה אני בקושי מצליחה להרים את הרגל מהרצפה כדי ללכת, איזה לאנג'ים...
נקווה שמחר ארגיש טוב יותר.
אעשה FBW:
סקוואט-דד-בנצ'-כתפיים-חתירה שכזה....
אבל מחר אהיה חייבת להתאמו,בזמן כי האחרון יש לי יותר מדיי חיפוף באימונים. עשיתי דילואד לא מזמן למשך שבוע, ואז נכפה עלי שבוע נוסף שלא יכלתי להתאמן בו ועכשיו הקירור הזה, שסכנת נפשות להתאמן {הפסקתי לספור את כמות הדברים שנפלו לי היום מהיד.} וכל זה כשאני עולה במשקל בקצב, כאילו אללה בבאלה. אני נראית כמו פיל! (פיל קטן ולבן עם שיער פזור ומשקפיים. אבל פיל.)

חח כעע...
וואלה אני בקושי מצליחה להרים את הרגל מהרצפה כדי ללכת, איזה לאנג'ים...
נקווה שמחר ארגיש טוב יותר.
אעשה FBW:
סקוואט-דד-בנצ'-כתפיים-חתירה שכזה....
אבל מחר אהיה חייבת להתאמו,בזמן כי האחרון יש לי יותר מדיי חיפוף באימונים. עשיתי דילואד לא מזמן למשך שבוע, ואז נכפה עלי שבוע נוסף שלא יכלתי להתאמן בו ועכשיו הקירור הזה, שסכנת נפשות להתאמן {הפסקתי לספור את כמות הדברים שנפלו לי היום מהיד.} וכל זה כשאני עולה במשקל בקצב, כאילו אללה בבאלה. אני נראית כמו פיל! (פיל קטן ולבן עם שיער פזור ומשקפיים. אבל פיל.)

🤣🤣🤣

שבוע דילואד זה כיף כי אחרי זה חוזרים במוטיבציית שיא, אז שבועיים דילואד זה אמאלה.
מאמין שאחרי שבוע כבר תחזרי לעצמך, אל תחמירי עם עצמך יותר מידי, נשמע שאת בדרך הנכונה.

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣

שבוע דילואד זה כיף כי אחרי זה חוזרים במוטיבציית שיא, אז שבועיים דילואד זה אמאלה.
מאמין שאחרי שבוע כבר תחזרי לעצמך, אל תחמירי עם עצמך יותר מידי, נשמע שאת בדרך הנכונה.

שבוע שעבר דווקא התאמנתי והיה אחלה!
בשיכלול הכללי יוצא שהתאמנתי שבוע כן-שבוע לא... 😕
ושתבין, אני מכורה קשווותת לאימונים.
החורף הזה הרג אותי מבחינת המוטיבציה והדיכאון שהנחית עלי חחחח... בדכ אני מתעל החורף. כנראה שהחורף לא אוהב שמתאמנים בו, אחרת הוא היה נותן יד.
בכלל, חורף נועד להתפדלעות מתחת לשמיכת פוך, עם שוקו חם וסדרה טובה 🥷

שבוע שעבר דווקא התאמנתי והיה אחלה!
בשיכלול הכללי יוצא שהתאמנתי שבוע כן-שבוע לא... 😕
ושתבין, אני מכורה קשווותת לאימונים.
החורף הזה הרג אותי מבחינת המוטיבציה והדיכאון שהנחית עלי חחחח... בדכ אני מתעל החורף. כנראה שהחורף לא אוהב שמתאמנים בו, אחרת הוא היה נותן יד.
בכלל, חורף נועד להתפדלעות מתחת לשמיכת פוך, עם שוקו חם וסדרה טובה 🥷

חחחח האמת שאני ישר מהעבודה הולך למכון, חוזר הביתה אוכל זריז, מקלחת, נטפליקס בפוך ולישון.
זו שיגרה לשמר 😁

• פותח/ת השרשור
חחחח האמת שאני ישר מהעבודה הולך למכון, חוזר הביתה אוכל זריז, מקלחת, נטפליקס בפוך ולישון.
זו שיגרה לשמר 😁

הכי כיף!!
אני ביומיום שלח בלימודים עד 6/7 משם למכון, ואז חוזרת הביתה סביבות 8 ויש לי מלא דברים לסדר ולארגן. אני נכנסת לישון רק ב12/1...
אבל עכשיו בחופשת סמסטר אני יותר נמרחת עם החיים שלי. זה נחמד. אבל לצאת למכון זה כמו מטלה בפני עצמה, כי אני יוצאת במיוחד בשביל זה חח

הכי כיף!!
אני ביומיום שלח בלימודים עד 6/7 משם למכון, ואז חוזרת הביתה סביבות 8 ויש לי מלא דברים לסדר ולארגן. אני נכנסת לישון רק ב12/1...
אבל עכשיו בחופשת סמסטר אני יותר נמרחת עם החיים שלי. זה נחמד. אבל לצאת למכון זה כמו מטלה בפני עצמה, כי אני יוצאת במיוחד בשביל זה חח

אין ספק, אם אני חוזר הביתה אחרי העבודה שום דבר לא יוציא אותי לאימון חחחח,
מבחינתי הבית זה הסממן שסיימתי את המטלות שלי להיום ואפשר להימרח.

גם אני לצערי לא נרדם לפני 1/2 בלילה וזה פשוט מחרפן אבל כבר למדתי לחיות על 6-6 וחצי שעות שינה.

• פותח/ת השרשור
אין ספק, אם אני חוזר הביתה אחרי העבודה שום דבר לא יוציא אותי לאימון חחחח,
מבחינתי הבית זה הסממן שסיימתי את המטלות שלי להיום ואפשר להימרח.

גם אני לצערי לא נרדם לפני 1/2 בלילה וזה פשוט מחרפן אבל כבר למדתי לחיות על 6-6 וחצי שעות שינה.

וווווואייייי ככ נכווןן חחחחח 🤣🤣🤣
אם כף רגלי דורכת בבית - אין. אבוד. גם מנוף לא יוציא אותי חחחחח

• פותח/ת השרשור
אוקיייי מעדכנת 😄

אתמול עשיתי סקוואט, ונשמתי כמו בנאדם. העליתי משקלים לאט מסט לסט, עם הרבה מנוחה והכנה נפשית, ובסוף הצלחתי לעשות 5 חזרות מושלמוווות עם 55k:s85:
כבר כמה חודשים שלא עשיתי 55!😭
עד כה לא הסתמנה סחרחורת, אבל קשה לקבוע כי הסחרחורות מגיעות בדכ ב6-7 חזרות ומעלה, וכאן פרשתי כבר בחזרה החמישית.
אם כי אופן הנשימה בהחלטטט שונה ממה שהייתי עושה עד כה 😳

אוקיייי מעדכנת 😄

אתמול עשיתי סקוואט, ונשמתי כמו בנאדם. העליתי משקלים לאט מסט לסט, עם הרבה מנוחה והכנה נפשית, ובסוף הצלחתי לעשות 5 חזרות מושלמוווות עם 55k:s85:
כבר כמה חודשים שלא עשיתי 55!😭
עד כה לא הסתמנה סחרחורת, אבל קשה לקבוע כי הסחרחורות מגיעות בדכ ב6-7 חזרות ומעלה, וכאן פרשתי כבר בחזרה החמישית.
אם כי אופן הנשימה בהחלטטט שונה ממה שהייתי עושה עד כה 😳

הסחרחורת באה בגלל עצימות מסויימת ולא בגלל מס׳ חזרות גבוה, אצלך שאת עובדת בrpe גבוה אז הסחרחורת באה, גם אם זה ב3/5/8 חזרות.
בהנחה ואין לך בעיות סיבולת כמובן.
בכל מקרה שמח לשמוע שהכל בסדר ו55 קג זה מרשים מאוד, כל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית