הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סחרחורות, בחילות וחולשה באימוני רגליים עצימים

AVINOAM

משתמש מתחיל
154
54
נק' מוניטין:
66
154
54
בדרכ אני מתאמן פאוורליפטינג עם משקלים כבדים והכל טוב
בזמן האחרון אני עובד פיתוח גוף, ועושה אימונים אינטנסיביים וסטים ארוכים, ויש לי סחרחורות ובחילות במהלך האימון ולפעמים הקאות. כנראה מלחץ דם
איך אפשר לעלות את לחץ הדם מתזונה(כמובן במעט)? אגב בדקתי ובאמת הלחץ דם קצת נמוך

אם רק התחלת לא מזמן אז תן לעצמך זמן להתרגל, אל תרוץ ישר למצב שבו אתה לא סוחב, אתה צריך להסתגל לקושי החדש

סבבה תודה
אבל בכללי יש לי לחץ דם קצת נמוך, אתה יודע איך אפשר להעלות אותו?

הרבה אנשים סובלים מלחץ דם נמוך, לרוב זה לא משהו שמצריך טיפול ולא מייחסים לזה חשיבות של ממש, בייחוד אם אתה אדם בריא.
בהנחה שהתזונה שלך טובה ואתה ישן טוב, הייתי מציע לך לצרוך יותר מלח ולשתות יותר מים

• פותח/ת השרשור
הרבה אנשים סובלים מלחץ דם נמוך, לרוב זה לא משהו שמצריך טיפול ולא מייחסים לזה חשיבות של ממש, בייחוד אם אתה אדם בריא.
בהנחה שהתזונה שלך טובה ואתה ישן טוב, הייתי מציע לך לצרוך יותר מלח ולשתות יותר מים
תודה

גם קפאין יכול לעזור ברמה מסויימת, אבל כמו שאמרו, אין סיבה לדאוג מזה כי הגוף יודע לווסת את עצמו

• פותח/ת השרשור
גם קפאין יכול לעזור ברמה מסויימת, אבל כמו שאמרו, אין סיבה לדאוג מזה כי הגוף יודע לווסת את עצמו
הסיבה העיקרית זה בגלל הסחרחורות ש90 אחוז זה מלחץ דם נמוך אצלי. אני פשוט רוצה לבדוק אם השבוע למשל יהיה לי פחות סחרחורות ובחילות באימונים,

הסיבה העיקרית זה בגלל הסחרחורות ש90 אחוז זה מלחץ דם נמוך אצלי. אני פשוט רוצה לבדוק אם השבוע למשל יהיה לי פחות סחרחורות ובחילות באימונים,
אם זה קורה רק באימונים זה בגלל חוסר ההסתגלות, לא בגלל שיש בעיה

בזמן אימון כן, לחץ הדם עולה, אבל אחרי האימון הוא יורד וערכי לחץ הדם יהיו נמוכים
אחרי אימון כן, אבל הוא מדבר על סחרחורות בזמן האימון כלומר לא נשמע סביר שזה בגלל לחץ דם נמוך

• פותח/ת השרשור
בזמן אימון כן, לחץ הדם עולה, אבל אחרי האימון הוא יורד וערכי לחץ הדם יהיו נמוכים
אז לפי דעתך בדרכ לא יווצרו סחרחורות בחילות וחולשה מלחץ דם?
יכול להיות שבגלל שעכשיו אני מתאמן יותר עצים עם סטים ארוכים יותר והדופק מן הסתם בשמיים והלחץ דם אז זה קשור למשהו, אבל אני לא יודע למה יש את הבחילות והכל כי אם אני אעשה סתם ריצה עכשיו בקצב מהיר אז לא יהיה לי את זה אני משער
אחרי אימון כן, אבל הוא מדבר על סחרחורות בזמן האימון כלומר לא נשמע סביר שזה בגלל לחץ דם נמוך
יכול להיות שבגלל שאני עושה אימון רגליים יש יותר זרימת דם לרגליים ואז אולי ממש בקטנה פחות לראש? וזה יכול אולי לגרום לסחרחורות
אני סתם זורק מחשבה אני לא באמת מבין

אז לפי דעתך בדרכ לא יווצרו סחרחורות בחילות וחולשה מלחץ דם?

לחץ דם נמוך בזמן אימון יהיה נדיר.
קשה להצביע מאיפה נובע לחץ דם נמוך, גם לא יודעים אם הוא תמיד נמוך וכמה הוא נמוך, זה מצריך בדיקה קצת יותר מעמיקה.
בכל מקרה אם הבחילות והסחרחורות שאתה מתאר ממש מטרידות אותך תפנה לרופא, לייחס את זה ללחץ דם כרגע זה בגדר ספקולציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית