הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע כך תשיגו ידיים גדולות - מאמר חדש!

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
מה עומד מאחורי הבקשה המיוחלת מכל מתאמן בחדר הכושר, ידיים גדולות?, כיצד ניתן להשיג ידיים גדולות? האם מה שאתם עושים כרגע בחדר הכושר או בבית אידאלי להשיג את המטרה שלכם? מאמר זה נותן טיפים ודרכים איך באמת להשיג ידיים גדולות ומאילו טעויות להימנע בדרך.

כך תשיגו ידיים גדולות - מאמר חדש בפורטל קילוגרם!

תהנו.

יש לי הרגשה שאתה הולך להיות מוצף במוניטין 😃
קרדיט לר' (שם בדוי LOL) על המאמר.
אחלה מאמר, אולי יסביר קצת לילדי הקוביות איך באמת להתאמן.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חבר'ה יש מסקנה אחת חשובה! לא לפמפם! 😍

תאמין לי משה מאז שקראתי את המאמר כל פעם שמישהו בחדר כושר מתחיל לפמפם ולזיין בשכל אני שולף לו את הסיפור הזה XD ביל סטאר משו

המאמר מספר 1 של ביל סטאר
כאנטי תזה לילדי הקוביות וחובבי הבילדרים (למרות שיש פה באתר בילדרים חביבים)

הוא לא תורם הרבה מבחינה טכנית כמו כל האחרים שלו אבל הוא בהחלט נותן את הטון וזו הגישה

אהבתי לקרוא אותו באנגלית והתרגום יצא ממש טוב
כבוד למתרגם ולעורכים

מאמר טוב היה נוח וכיף לקרוא..תודה למתרגם!
למרות שלדעתי הוא מראה צורה מוגזמת של עבודת נפח ולא את הבילדר המצוי..אולי ההחצנה הזאת בכוונה

"הם עשו שש כפיפות מרפקים עם המוט הישר, עברו למוט ה-W ועשו שש סטים וקינחו בעשר סטים של כפיפות מרפקים עם משקוליות יד. אחרי זה הם החליטו לעבוד על היד האחורית שלהם – לחיצה צרפתית ופשיטות מרפק. לא ניסיתי לספור את כל הסטים, אבל הם עשו המון! "

תתפלא אבל זה מה שילדים עושים במכוני הכושר השונים, כולל מבוגרים.
אם תהיה יום שלם בחדר הכושר מהבוקר עד הערב ביום עמוס (נגיד יום ראשון, הוא בד"כ עמוס, או שישי) אני מביא לפחות ל-50% מהאוכלוסיה שנגעה במוט W / דאמבלים לעשות את המספר סטים שהוא ציין למעלה, שזה ה-מ-ו-ן.

אתמול איזה נער שאל אותי לגבי זה,הסברתי לו פחות או יותר את המאמר והלכתי לחפש אותו-והנה הוא פה. איזה קטע..

מאמר טוב היה נוח וכיף לקרוא..תודה למתרגם!
למרות שלדעתי הוא מראה צורה מוגזמת של עבודת נפח ולא את הבילדר המצוי..אולי ההחצנה הזאת בכוונה

"הם עשו שש כפיפות מרפקים עם המוט הישר, עברו למוט ה-W ועשו שש סטים וקינחו בעשר סטים של כפיפות מרפקים עם משקוליות יד. אחרי זה הם החליטו לעבוד על היד האחורית שלהם – לחיצה צרפתית ופשיטות מרפק. לא ניסיתי לספור את כל הסטים, אבל הם עשו המון! "

אתה כנראה לא מתעמק בעבודת הליצנים
בדיוק ככה הם מפמפמים ותוקפים את השריר מכל כיוון
ונשארים שחיפים

מאמר מצוין שיסביר לכל מתאמני היד הקידמית עם המוט W וכפיפות הבטן איך לעבוד.
=== כאן היה סיפור מאוד מעניין ===

ופעם הבאה אני לא אדבר כמו ילד עם תסמונת דאון. נערך ע"י המנהל הכי HARDCORE בפורום.

סטס כמעט לא עושה ידיים,יש לו הקיף 56. אני עושה 6 סטים פעם ב8 ימים,ככה זה עובד הכי טוב

מאמר טוב מאוד.תגיד, אתה נתת את השם למאמר או שזה גם השם בגירסה המקורית? כי נדמה לי שאם מישהו יראה את הכותרת של המאמר ככה סתם הוא פשוט יעבור עליה בלי להתייחס.

מאמר טוב מאוד.תגיד, אתה נתת את השם למאמר או שזה גם השם בגירסה המקורית? כי נדמה לי שאם מישהו יראה את הכותרת של המאמר ככה סתם הוא פשוט יעבור עליה בלי להתייחס.
השם המקורי הוא
Bigger Arms

היה ממש כיף ליקרוא את המאמר הזה,הוא מסודר בצורה די קלילה וסבבה לקריאה,תודה רבה על התרגום אחי.

אני לא מבין את זה... מה המאמר כאן אומר? שכפיפות מרפקים בכלל לא עוזר גם אם עושים את זה בנפח הנכון? או שבגלל שהם עושים הרבה סטים וחזרות זה לא עובד עליהם?

ד''א חח יש לי איזה אחד במכון שעושה כפיפות מרפקים בישיבה, בעמידה, אחרי זה עם דאמבלים ואחרי זה הוא המציא איזה תרגיל חרטא כזה עם דאמבל משו פתאטי בטירוף אני שונא ת'אנשים האלה ואני לא יודעל מה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית