הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אימוני צוואר

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
מה דעתכם על אימוני צוואר? שווה להשקיע או מיותר?
האם לדעתכם צוואר מפותח נראה טוב?

נערך לאחרונה:
למסה אפשר, למרות שלדעתי זה גורם להרבה אי נוחות.
לאומנויות לחימה זה יעיל מאוד.
לכל השאר לא יעיל

• פותח/ת השרשור
למסה אפשר, למרות שלדעתי זה גורם להרבה אי נוחות.
לאומנויות לחימה זה יעיל מאוד.
לכל השאר לא יעיל
כן ברור לי שהצוואר לא יתרום לי בכוח בתרגילים המורכבים השאלה היא האם שווה לבודד? האם תהיה גדילה משמעותית והאם אסתטית זה נראה טוב לדעתכם?

כן ברור לי שהצוואר לא יתרום לי בכוח בתרגילים המורכבים השאלה היא האם שווה לבודד? האם תהיה גדילה משמעותית והאם אסתטית זה נראה טוב לדעתכם?
מבידוד תהיה יותר גדילה, השאלה האם זה באמת נחוץ
כי כל עוד אתה עובד על המורכבים הצוואר יגדל ביחס שווה לשאר הגוף, אם בא לך צוואר עבה יותר אז אתה יכול לבודד, למרות שלטעמי זה מיותר, וסתם נראה רע על אדם שהוא לא כבר שרירי מאוד

• פותח/ת השרשור
כי כל עוד אתה עובד על המורכבים הצוואר יגדל ביחס שווה לשאר הגוף, אם בא לך צוואר עבה יותר אז אתה יכול לבודד, למרות שלטעמי זה מיותר, וסתם נראה רע על אדם שהוא לא כבר שרירי מאוד
איך בדיוק הצוואר יגדל מהם? איפה הוא עובד בדיוק? אני לא שם לב לשינוי בצוואר שלי מאז שהתחלתי להתאמן

אני שילבתי במסה וראיתי אחלה תוצאות, אבל אני עשיתי את זה רק בגלל שהצוואר שלי היה נראה קטן ביחס לגוף וזה היה ממש מכוער. אם והצוואר שלי היה נראה נורמאלי כנראה שלא הייתי מאמן.

צוואר רזה(מדבר על יחס גוף:צוואר רע) נראה הרבה יותר נורא, במקרה של פיגור אני ממליץ לבודד.

לדעתי מאוד מיותר לבזבז על זה זמן במקום תרגילים לשרירים יותר משמעותיים. לא ראיתי בילדר גדול או ליפטר חזק עם צוואר קטן.

גודל
נראה טוב
בחיטוב ה"גודל" דיי יורד גם ככה וזה נראה אש במסה זה יכול לגרום לך להיראות שמן דווקא (לדעתי)

אני מאימון פעם ב הגדלתי את הצוואר קצת סך הכל מרוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית