עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ברור לי שהצוואר לא יתרום לי בכוח בתרגילים המורכבים השאלה היא האם שווה לבודד? האם תהיה גדילה משמעותית והאם אסתטית זה נראה טוב לדעתכם?למסה אפשר, למרות שלדעתי זה גורם להרבה אי נוחות.
לאומנויות לחימה זה יעיל מאוד.
לכל השאר לא יעיל
מבידוד תהיה יותר גדילה, השאלה האם זה באמת נחוץכן ברור לי שהצוואר לא יתרום לי בכוח בתרגילים המורכבים השאלה היא האם שווה לבודד? האם תהיה גדילה משמעותית והאם אסתטית זה נראה טוב לדעתכם?
איך בדיוק הצוואר יגדל מהם? איפה הוא עובד בדיוק? אני לא שם לב לשינוי בצוואר שלי מאז שהתחלתי להתאמןמבידוד תהיה יותר גדילה, השאלה האם זה באמת נחוץ
כי כל עוד אתה עובד על המורכבים הצוואר יגדל ביחס שווה לשאר הגוף, אם בא לך צוואר עבה יותר אז אתה יכול לבודד, למרות שלטעמי זה מיותר, וסתם נראה רע על אדם שהוא לא כבר שרירי מאוד
הצוואר מתאמץ בייצוב הראש ועמוד השדרה בצוואריאיך בדיוק הצוואר יגדל מהם? איפה הוא עובד בדיוק? אני לא שם לב לשינוי בצוואר שלי מאז שהתחלתי להתאמן
מבידוד תהיה יותר גדילה, השאלה האם זה באמת נחוץ
כי כל עוד אתה עובד על המורכבים הצוואר יגדל ביחס שווה לשאר הגוף, אם בא לך צוואר עבה יותר אז אתה יכול לבודד, למרות שלטעמי זה מיותר, וסתם נראה רע על אדם שהוא לא כבר שרירי מאוד
נדיר לראות מישהו גדול עם צוואר קטן, הרבה יותר נפוץ לראות את ההיפךצוואר רזה(מדבר על יחס גוף:צוואר רע) נראה הרבה יותר נורא, במקרה של פיגור אני ממליץ לבודד.