עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שיש פה אי הבנה מצדך אבל אני ינסה להסביר את הקטע עם השומן כדיי שתביןיכול מאד להיות
בכל מקרה הדרך שהמוט עושה ארוכה יותר גבוהים ככה שמנופים ארוכים יותר מתקזזים, זה באמת לא קשור למונט ארם (כי זה עניין של פרופורציית גוף)
הכוונה שהשומן לא באמת מרים , אלא שמעט שומן עוצר לך להוריד הדרך שהמוט צריך לעבור בבנץ מה שכבר נותן יתרון.
שוב סילוף עובדות בתכלס הוא צדק לא יודע למה אתה רב איתו על זהזה בכלל לא רק זה, שומן זה גם עוד הרבה מאד יציבות והשיחה בכלל לא רק על שומן, אלא גם שריר שעולה יחד איתו
כי זה רק תחביב שלישי שלו, והוא בור בכל מה שנוגע לספורט.שוב סילוף עובדות בתכלס הוא צדק לא יודע למה אתה רב איתו על זה
שוב סילוף עובדות בתכלס הוא צדק לא יודע למה אתה רב איתו על זה
לא מופתע שהידע שלך מהבורות כי אתה לא יודע פיזיקה פשוטה או כנראה פשוט לעבד מידע , נתנו לך כבר שלוש פעמים תשובה דרכי ואלחנן בצורה בכי פשוטה שיש אתה לקחתה כול תשובה וסליפתה לרמה שפשוט הכנסתה מילים לפה שלי ולאלחנן תכלס רחמתי עליך בהתחלה ונתתי לך תשובה מתורבת כי חשבתי שכנראה הייתה אי הבנה מצדך אבל כנראה שאתה פשוט בראש חוסם כול תשובה כי אתה לא מובן לקבל את העובדה שאתה טועהאתם יכולים לנסות לברוח מהדיון, אבל מסה = כח. ומסה זה לא רק שריר.
קח שני אנשים עם אותו קג מסת גוף רזה, אבל אחד שוקל 80 קג על אחוז שומן נמוך ואחד שוקל 130 קג כי יש לו 50 קג של שומן עודף ותבקש משניהם ללחוץ 100 קילו מעל הראש
אם אתה חושב שהם יעשו את זה באותה קלות אז איך נגיד, לא מופתע שהידע שלך הגיע מוינגיט
לא מופתע שהידע שלך מהבורות כי אתה לא יודע פיזיקה פשוטה או כנראה פשוט לעבד מידע , נתנו לך כבר שלוש פעמים תשובה דרכי ואלחנן בצורה בכי פשוטה שיש אתה לקחתה כול תשובה וסליפתה לרמה שפשוט הכנסתה מילים לפה שלי ולאלחנן תכלס רחמתי עליך בהתחלה ונתתי לך תשובה מתורבת כי חשבתי שכנראה הייתה אי הבנה מצדך אבל כנראה שאתה פשוט בראש חוסם כול תשובה כי אתה לא מובן לקבל את העובדה שאתה טועה
ואתה זה שמתחמק מהדיון כול פעם שנותנים לך הוכחה מידע אתה מתעלם מימנה או מטאטא אותה תחת התירוץ כול שהוא
לא יודע איך אתה מתגאה באמירה facts don't care about your feelings שכול מה שאתה עושה זה לפעול תחת רגש
רציני זה כבר נהפך למגוחך
פאקניג תיסתכל על הודעות הקודמותהרבה מאד מילים, ולא ענית לי לשאלה
פאקניג תיסתכל על הודעות הקודמות
תפסיק להתעלם ולשחק אותה החכם פה אתה יוצא קטטנוי וטיפש
לא אתה לא אתה שואל את אותה תשובה למרות שנתנו לך תשובההתייחסתי לכל הטענות, אין שם שום דבר שסותר מה שאני אומר, אבל אני רואה שאתה מתקשה ולא מסוגל להתמודד
אני בכל מקרה ממתין
לא אתה לא אתה שואל את אותה תשובה למרות שנתנו לך תשובה
רציני אחי תפסיק אתה סתם מביך את עצמך
טוב את הוויכוח איתך סיימתי, עם כל הכבוד, אתה לא עוקב אחרי השיחה שהייתה עם אלחנן ואין לי זמן לעשות לך גלגלי עזר ולהתחיל לצטט תגובות שלו ותשובות שלי
אז תודה לך על הניסיון אבל לא תודה
איך הסקת שאני מזלזל בהישג?505 בלי חליפה, והמחשבון שלך בשביל לזלזל ככה בשיא עולם והפרש של 220 קילו על הגב הוא פשוט כל כך מטופש.
אי אפשר לדעת מה היה קורה אם ואם ואם.
בסופו של דבר צריכים לכבד אנשים בטופ של תחומים, כי הם להבדיל ממך ומעוד בני אדם שמתיימרים להיות מחשבונים,
הגיעו להישגים כבירים, באופן מוחלט, ותחת שוויון תנאים עם בני אדם אחרים.
זה שקול לזלזול באנשים עם אייקיו מטורף שגם לוקחים סמים כלשהם ומנצחים בשחמט או יוצרים פרצת דרך מדעית,
ותגיד שאם פלוני היה לוקח אז גם הוא היה מצליח
אז ראשית אתה לא יודע,
ושנית אין לזה שום כלום של משמעות חוץ מאשר ניסיון עלוב לבטל את ההישג
אתה מדבר שטויות בשתף קצף ולי יש המון חילוקי דעות עם אלחנןלכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם, ואיזה רוסי שברח לי שמו ששקל 100 ומשך 400 לא עניין אף אחד (אולי בגלל זה אני לא זוכר את השם שלו אפילו)
כי הוא לכחחחח כומריםםםם אכייייייייייייייייייייייייייייייייייייאשאל אותך אחרת למה אף אחד כמעט לא שמע על וולאד שהרים 525 קילו סקוואט?
כה אה?לא יודע למה אני מגיב את זה בכלל,
איזה רמת דיון גועלית.
כי הוא לכחחחח כומריםםםם אכיייייייייייייייייייייייייייייייייייי
--- עידכון הודעה, אתמול ב- 23:32 --- עדיף להרים 20 קילו בלי כומרים, כי אז עם כומרים אתה מרים תמאדים אכי
כל כך אבסורד ומפליא
האנשים שהכי מתאימים לספורט שהמטרה שלו היא להרים כבד אלו לא האנשים עם הRatio הכי טוב שמרימים משקלים בינוניים אבל עם יחס טוב למשקל שלהם, אלא האנשים שמירים הכי כבד ואלו אנשים גבוהים רובם ככולם.
ה"היתרון הקל" שאתה מיחס לליפטרים נמוכים הוא לא בלהרים משקלים, אלא בRatio טוב, זה הכל.
ומה השם של הספורט? Powerlifting, לא Ratiolifting, לכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם, ואיזה רוסי שברח לי שמו ששקל 100 ומשך 400 לא עניין אף אחד (אולי בגלל זה אני לא זוכר את השם שלו אפילו)
אז מי שרודף Ratios הם נישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.
זה כמו כדורגל נשים, נכון הספורט הזה קיים, זכותן לשחק בו, יש נשים שזה המקצוע שלהן אבל הוא לא מעניין אף אחד.
ואם תספר לי על חלוצה בקבוצת נשים שהבקיעה במשחק 11 שערים זה לא ירגש אותי - כי זה כדורגל נשים.
וזו הסיבה גם שלמרות שאתה שוקל 87 על 170 ס''מ, ה165 בנצ' שלך לא מרגש, ואני כ184 בלי זמן להתאמן עושה את השיא שלך לחזרות, בלי הקשתה של ליפטרים עם אחיזה יחסית צרה שלא מקצרת טווח תנועה וכו
"כן אבל אתה שוקל 25 קילו יותר ממני!!!!"
אז מה? לא מעניין אף אחד
כל כך אבסורד ומפליא
האנשים שהכי מתאימים לספורט שהמטרה שלו היא להרים כבד אלו לא האנשים עם הRatio הכי טוב שמרימים משקלים בינוניים אבל עם יחס טוב למשקל שלהם, אלא האנשים שמירים הכי כבד ואלו אנשים גבוהים רובם ככולם.
ה"היתרון הקל" שאתה מיחס לליפטרים נמוכים הוא לא בלהרים משקלים, אלא בRatio טוב, זה הכל.
ומה השם של הספורט? Powerlifting, לא Ratiolifting, לכן אדי ששוקל בערך 500 קילו ומשך 500 קילו ריגש את כל העולם, ואיזה רוסי שברח לי שמו ששקל 100 ומשך 400 לא עניין אף אחד (אולי בגלל זה אני לא זוכר את השם שלו אפילו)
אז מי שרודף Ratios הם נישה מאד קטנה (כמוך) של גברים נמוכים ויחסים חלשים שלא נותר להם אלא להתהדר בRatio.
זה כמו כדורגל נשים, נכון הספורט הזה קיים, זכותן לשחק בו, יש נשים שזה המקצוע שלהן אבל הוא לא מעניין אף אחד.
ואם תספר לי על חלוצה בקבוצת נשים שהבקיעה במשחק 11 שערים זה לא ירגש אותי - כי זה כדורגל נשים.
וזו הסיבה גם שלמרות שאתה שוקל 87 על 170 ס''מ, ה165 בנצ' שלך לא מרגש, ואני כ184 בלי זמן להתאמן עושה את השיא שלך לחזרות, בלי הקשתה של ליפטרים עם אחיזה יחסית צרה שלא מקצרת טווח תנועה וכו
"כן אבל אתה שוקל 25 קילו יותר ממני!!!!"
אז מה? לא מעניין אף אחד
בינתיים האטנט די עוזר דווקאלא יודע למה אני בכלל מגיב לך תפסיק עם החומרים הם כבר פוגעים לך במוח
לא יודע אם זה אתה הייתה שערכת את ההשוואה,מי בכלל דיבר על חומרים לא אכפת לי לא אצלו ולא אצלו אבל עובדתית שניהם נתנו תוצאות מטורפות אבל רק אחד מהם באמת שמעו
תשים לב איך אתה מרגיש לא בנוח עם זלזול בהישגים של אחרים. מ.ש.לאתה מתנסח בצורה מזעזעת ומזלזל בכל כך הרבה אתלטים שמשקיעים את כל חייהם בספורט בכזאת קלות דעת.