הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 200 ל5

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
אחרי שפרסמתי סקוואט 200 לחזרה לפני שנתיים, התחלתי חיטוב ארוך שנמשך בערך חצי שנה. אח"כ המשכתי לעלות במשקלים במשך חצי שנה נוספת, עד שהגעתי ל200 ל5. פתאום גיליתי שיש לי סרטון, אז הנה, מלפני שנה. בקרוב התקדמויות נוספות...

נערך לאחרונה:
לא קל ולא כולם עושים את זה. אבל זה לא מרשים במיוחד מצד שני.
🤦‍♂️:דור הסרטונים והיוטיוב:🤦‍♂️:
האמת שאיפה שאני מתאמן ראיתי מספר פעמים 200+. לאחרונה אני רואה את זה פחות משום מה ככה שקשה לומר בדיוק כמה
אפשר שמות לפחות?
אולי סרטון?
מדובר בשבירת מקביל. בחור טבעי? משקל גוף כמה?

כי פותח האשכול עשה משקל שלדעתי מטורף בארץ במיוחד בהתחשב במשקל גוף שלו, והנה אתם מנסים להוריד את ערכה.
כמה סקוואט אתה עושה?
למה שלא תתאים את התוכנית לעצמך? אם מפריע לך שהדדליפט אחרי סקוואטים שים אותו ביום התאוששות.. וזה לא יפריע לכלום.
זה לא יפריע לסקוואט?

אפשר שמות לפחות?
אולי סרטון?

כי פותח האשכול עשה משקל שלדעתי מטורף בארץ במיוחד בהתחשב במשקל גוף שלו, והנה אתם מנסים להוריד את ערכה.
כמה סקוואט אתה עושה?

זה לא יפריע לסקוואט?

עושה כרגע? לא הרבה. השיא? אני לא רוצה להיכנס ל״חוב לראק״ אבל אם אתה כבר שואל אז עשיתי 220 בגיל 19.

אפשר שמות לפחות?
אולי סרטון?

כמה סקוואט אתה עושה?

זה לא יפריע לסקוואט?
אף אחד לא מנסה להוריד הערכה פשוט אומרים שזה משקל שהוא לא בלתי אפשרי ושככל אחד כמעט עם השקעה יוכל להגיע אליו זה הכל
משקל גבוה ויותר ממכובד

ומה יעזור לך שמות אני יכול להביא לך בפרטי אבל באותה מידה אני גם יכול לזרוק סתם שמות

נראה כאילו יש לך אובססיה דיי גדולה למוזרקים לא מוזרקים, ומתכחש לעובדה שכמות מטורפת של מתאמנים, שלא הקדישו את חייהם לספורט, עם 10% מהזמן שאתה משקיע בו הגיעו ל85% מההישגים שלך, אז אתה נלחם בקנאיות ואובססיה להאדיר את ה15% משקל שיש לך עליהם.

בוא אני אספר לך סוד - לאף אחד לא אכפת אם מישהו מוזרק או טבעי, לאף אחד לא אכפת אם מישהו הרים משהו על 70 קילו 80 קילו או 100 קילו, אנשים אוהבים לראות מספרים מרשימים ולא מחשבים במחשבון לראות יחס כזה או יחס אחר.

זכור לי גם שקבעת שהדדליפט של אדי הול לא נחשב, והשיא סקוואט של וולאד לא נחשב, אתה צריך קצת לשתות כוס מים ולהבין שחוץ מהדדליפט שלך, הסקוואט והבנצ' שלך הם מגוחחים ויש טבעיים שעושים את מקס שלך לחזרות, וזה שהם שוקלים 10 קילו יותר ממך או 15, ומקדישים לאימונים עשירית מהזמן שאתה מקדיש להם. - זה לא משנה לאף אחד ולא מעניין אף אחד .

בתור מישהו שקורא בפורום הזה כבר שנים, אתה מתחיל להזכיר את "הצדיק" באובססיה החולנית למוזרקים מוזרקים מוזרקים שהגחיחה אותו עד אינסוף בקהילה, מציע לך לא ללכת בדרכו.

הסיבה לכך היא ששניהם גם אלחנן וגם הצדיק מחזיקים בדעה שמה שמשנה זה התהליך שאדם נמצא בו- תהליך של התחזקות
ואז מגיעים כמה אנשים ואומרים שסטרואידים זה "כלום", כנגד הגישה הזאת אלחנן ואליהו"זועקים", הם לא באים להוריד כהוא זה מההישג,, אלא הם טוענים שכשאדם ללא עזרה מבחוץ כגון סטרואידים, רצועות, חגורה וכו מרים רק "חצי" ממה שמרים אחר אז זה נראה כלום ואנשים מזלזלים בזה ולמה?
כי יש אנשים (שבדרך כלל משתמשים בעצמם) שטוענים שסטרואידים זה לא משפיע יותר מדי וכו ולדוגמה:
מה יותר "מרשים"
סקוואט שנעשה בידי אדם בין 36 (שפעם ראשונה שנגע במשקולות זה היה כשהו בן 31) מרים 285 קילו סקוואט ללא סטרואידים וללא ציוד
או אדם שנעזר בסטרואידי, רצועות, חליפה ועוד ומרים 500?
אם תוריד את הציוד לפני דעתי הוא יהיה ב400 +- תוריד סטרואידחם וקיבלת משהו הרבה הרבה פחות מרשים ממה שעשה אליהו
נ.ב.
לא הייתי קורא ל"צדיק" מגוחח...

הסיבה לכך היא ששניהם גם אלחנן וגם הצדיק מחזיקים בדעה שמה שמשנה זה התהליך שאדם נמצא בו- תהליך של התחזקות
ואז מגיעים כמה אנשים ואומרים שסטרואידים זה "כלום", כנגד הגישה הזאת אלחנן ואליהו"זועקים", הם לא באים להוריד כהוא זה מההישג,, אלא הם טוענים שכשאדם ללא עזרה מבחוץ כגון סטרואידים, רצועות, חגורה וכו מרים רק "חצי" ממה שמרים אחר אז זה נראה כלום ואנשים מזלזלים בזה ולמה?
כי יש אנשים (שבדרך כלל משתמשים בעצמם) שטוענים שסטרואידים זה לא משפיע יותר מדי וכו ולדוגמה:
מה יותר "מרשים"
סקוואט שנעשה בידי אדם בין 36 (שפעם ראשונה שנגע במשקולות זה היה כשהו בן 31) מרים 285 קילו סקוואט ללא סטרואידים וללא ציוד
או אדם שנעזר בסטרואידי, רצועות, חליפה ועוד ומרים 500?
אם תוריד את הציוד לפני דעתי הוא יהיה ב400 +- תוריד סטרואידחם וקיבלת משהו הרבה הרבה פחות מרשים ממה שעשה אליהו
נ.ב.
לא הייתי קורא ל"צדיק" מגוחח...
בעיניי 500 נראה יותר מרשים מ285, גם אם לוקחים סטרואידים בחשבון וגם ציוד.
מצטער, זה פשוט מרשים יותר.
הקהל רוצה שואו, לא 285 סקוואט של טבעי (לא מוריד מערכם של הטבעיים ולא מוריד מערכו של 285 סקוואט!)

בעיניי 500 נראה יותר מרשים מ285, גם אם לוקחים סטרואידים בחשבון וגם ציוד.
מצטער, זה פשוט מרשים יותר.
הקהל רוצה שואו, לא 285 סקוואט של טבעי (לא מוריד מערכם של הטבעיים ולא מוריד מערכו של 285 סקוואט!)

אסביר לך מה הקטע

גם הצדיק וגם ELCHANON הקדישו 90% מהזמן בחיים שלהם כדי להגיע לביצועים שבאופן אובייקטיבי הם בינונים ומשעמים, והדרך היחידה שהם לא שרפו את מיטב שנותיהם לריק היא להסביר שזה הכי מרשים טבעי ולחשב ratios של משקל גוף ביחס למשקל וכו , בקיצור לנסות למחוק מתודעת 99.9% מהאנשים את המספרים המרשימים באמת.

350 סקוואט של אושר ל3 , זה סופר מרשים, מעניין מישהו שהוא לא טבעי? לא.

בשביל רב המוחלט מהמתאמנים, ליפטינג זה סך הכל תחביב שהם מקדישים לו 3 שעות שבועיות ולא חושבים או מתעסקים בזה עוד, ומגיעים ל80-90% מההישגים של אלחנן, על משקל גוף קצת יותר גבוה - וזה קצת לא נעים, אז הם מתעקשים להגיד "כן! אבל תוסיף למשקל שלו עוד 20% ותוריד לו ממשקל הגוף איזה 5-10 קילו! והנה ! מדהים! "

לא, לא מעניין

אסביר לך מה הקטע

גם הצדיק וגם ELCHANON הקדישו 90% מהזמן בחיים שלהם כדי להגיע לביצועים שבאופן אובייקטיבי הם בינונים ומשעמים, והדרך היחידה שהם לא שרפו את מיטב שנותיהם לריק היא להסביר שזה הכי מרשים טבעי ולחשב ratios של משקל גוף ביחס למשקל וכו , בקיצור לנסות למחוק מתודעת 99.9% מהאנשים את המספרים המרשימים באמת.

350 סקוואט של אושר ל3 , זה סופר מרשים, מעניין מישהו שהוא לא טבעי? לא.

בשביל רב המוחלט מהמתאמנים, ליפטינג זה סך הכל תחביב שהם מקדישים לו 3 שעות שבועיות ולא חושבים או מתעסקים בזה עוד, ומגיעים ל80-90% מההישגים של אלחנן, על משקל גוף קצת יותר גבוה - וזה קצת לא נעים
רטיו לא מעניין אף אחד חוץ מכל מיני שחיפים. אתה מרים יותר - אתה חזק יותר.
לא באמת אכפת לי להיות חזק ביחס למשקל גוף. אכפת לי להיות חזק באופן כללי. אם נלך לפי רטיו משקל גוף - נמלה פאוורליפטרית יותר מרשימה מאדי האל.
ומה זאת אומרת הקדישו 90% מהזמן בחיים שלהם? אלחנן מתאמן 8 שנים, למיטב ידיעתי, ואליהו מתאמן מגיל 31. אדי האל ותור מתאמנים הרבה יותר שנים מהם, משקיעים הרבה יותר חזק מהם, אוכלים הרבה יותר מהם וסובלים הרבה יותר מהם. אתה חושב שסטרואידים זה להזריק לעצמך וכך משיגים 500 קילו סקוואט? עובדים פי 10 קשה יותר.
ובהחלט, את אף אחד לא מעניין שאושר לא טבעי.
אילו מתאמנים מוזרקים ברמה גבוהה אתה מכיר שהם חלשים מאלחנן?
ואם לא התכוונת למתאמנים מוזרקים ברמה גבוהה אלא לסתם מוזרקים - נו, אז מה? אלחנן בוחר לא להזריק, השני בוחר שכן. אתה לא יכול להתלונן עליו שהוא מזריק ואתה לא - כי הבחירה בידיים שלך.
אני כמובן לא ממליץ לאף אחד להזריק חחחח
וכמובן, כבוד רב לאליהו ולאלחנן, ולאדי ולתור, ולאושר, ולכל אדם באשר הוא 😃

ממש מעניין אותי מה הביצועים שלך.

אליהו עשה את הביצוע שלו אחרי 5 שנים של אימונים מגיל 31, וזה היה הניצחון של התחרות אפילו יותר מהמתחרים המוזרקים שלו בארץ.
אז זה לא 90% מהחיים שלו (מדובר בכולה 3 אימונים בשבוע), והוא עשה מה שלא נעשה בזמנו בארץ.

אני באופן אישי מתאמן 8 שנים בערך, אבל שנתיים פלוס התמקדתי בפאוורליפטינג וכוח, לפני זה עניין אותי כוח כללי, גמישות, סיבולת וכושר כללי, ולא בפאוורליפטינג, אפילו לא עשיתי סקוואט בכלל לפני כן.
אז גם אני רחוק מלהשקיע 90% מהחיים שלי בתחום.

ככל שההרמות שלי זולות בעיניך, הם מהטובים בארץ אם מותר לי לפרגן לעצמי, גם בפני מוזרקים.
יש לי בחירה להזריק, לא פחות מאף אחד אחר, אבל אני בחרתי שלא. אין לי עניין לומר שמה שבחור מוזרק מרים הוא פחות מרשים, ומעולם לא טענתי כזה דבר.
כן טענתי שהציוד שאדי השתמש בדדליפט שלו (רצועות וחליפה) לא יכולה להיות בר השוואה לדדליפטים המפוארים שהיו.
אבל גם אדי וגם וולאד אלחזוב אנשים ממש חזקים ומרשימים, ונותנים לי השראה מסוימת אישית.

אבל אני טוען שהקהל בדרך כלל מתרשם מאוד מהקטנים שחזקים ביחס לגודל שלהם, והם בדרך כלל מצפים גם לתחרות ללא סימום.

בפאוורליפטינג כמו בכל ספורט צריך להיות מעקב סימום בתחרויות. זה פשוט דעתי האופן הנון לקיים תחרות, מי שרוצה להרים הרבה ולהזריק כמו Clarence Kennedy בבקשה, אין בעיה שיעשה את זה ויתן לכולנו השראה בסרטונים, אבל אין מקומם בתחרויות בדוקות.
בשביל רב המוחלט מהמתאמנים, ליפטינג זה סך הכל תחביב שהם מקדישים לו 3 שעות שבועיות ולא חושבים או מתעסקים בזה עוד, ומגיעים ל80-90% מההישגים של אלחנן, על משקל גוף קצת יותר גבוה - וזה קצת לא נעים, אז הם מתעקשים להגיד "כן! אבל תוסיף למשקל שלו עוד 20% ותוריד לו ממשקל הגוף איזה 5-10 קילו! והנה ! מדהים! "
בשני התחרויות בארץ שהייתי היה לי את הטוטאל הכבד ביותר מלבד מתחרה אחד.
בתחרות הראשונה בחור ששקל 20 ק"ג יותר ממני הוביל על הטוטאל שלי ב 10 ק"ג.
ובתחרות השניה, גרשון ששקל 140 ק"ג הוביל עלי.

אתה פשוט לא מבין בספורט, אתה מוכיח בורות בכך שאתה לא מתיחס בכלל לקטגוריות משקל, שזה דבר מקובל בכל ספורט. כמו כן מושג הסימום.

וסתם בשביל הסקרנות, כמה אתה מרים ושוקל?

ממש מעניין אותי מה הביצועים שלך.

אליהו עשה את הביצוע שלו אחרי 5 שנים של אימונים מגיל 31, וזה היה הניצחון של התחרות אפילו יותר מהמתחרים המוזרקים שלו בארץ.
אז זה לא 90% מהחיים שלו (מדובר בכולה 3 אימונים בשבוע), והוא עשה מה שלא נעשה בזמנו בארץ.

אני באופן אישי מתאמן 8 שנים בערך, אבל שנתיים פלוס התמקדתי בפאוורליפטינג וכוח, לפני זה עניין אותי כוח כללי, גמישות, סיבולת וכושר כללי, ולא בפאוורליפטינג, אפילו לא עשיתי סקוואט בכלל לפני כן.
אז גם אני רחוק מלהשקיע 90% מהחיים שלי בתחום.

ככל שההרמות שלי זולות בעיניך, הם מהטובים בארץ אם מותר לי לפרגן לעצמי, גם בפני מוזרקים.
יש לי בחירה להזריק, לא פחות מאף אחד אחר, אבל אני בחרתי שלא. אין לי עניין לומר שמה שבחור מוזרק מרים הוא פחות מרשים, ומעולם לא טענתי כזה דבר.
כן טענתי שהציוד שאדי השתמש בדדליפט שלו (רצועות וחליפה) לא יכולה להיות בר השוואה לדדליפטים המפוארים שהיו.
אבל גם אדי וגם וולאד אלחזוב אנשים ממש חזקים ומרשימים, ונותנים לי השראה מסוימת אישית.

אבל אני טוען שהקהל בדרך כלל מתרשם מאוד מהקטנים שחזקים ביחס לגודל שלהם, והם בדרך כלל מצפים גם לתחרות ללא סימום.

בפאוורליפטינג כמו בכל ספורט צריך להיות מעקב סימום בתחרויות. זה פשוט דעתי האופן הנון לקיים תחרות, מי שרוצה להרים הרבה ולהזריק כמו Clarence Kennedy בבקשה, אין בעיה שיעשה את זה ויתן לכולנו השראה בסרטונים, אבל אין מקומם בתחרויות בדוקות.

בשני התחרויות בארץ שהייתי היה לי את הטוטאל הכבד ביותר מלבד מתחרה אחד.
בתחרות הראשונה בחור ששקל 20 ק"ג יותר ממני הוביל על הטוטאל שלי ב 10 ק"ג.
ובתחרות השניה, גרשון ששקל 140 ק"ג הוביל עלי.

אתה פשוט לא מבין בספורט, אתה מוכיח בורות בכך שאתה לא מתיחס בכלל לקטגוריות משקל, שזה דבר מקובל בכל ספורט. כמו כן מושג הסימום.

וסתם בשביל הסקרנות, כמה אתה מרים ושוקל?

שוקל 110

לא מתאמן ליפטינג
לחצן (עובד ליפטיגנ על בנצ' ופרס) ושאר הגוף בילדינג

באופן כללי אני לא מתאמן בצורה עיקבית כבר הרבה זמן, בגלל לימודים משפחה, בממוצע 2 אימונים בשבוע, לפעמים יוצא 3 לפעמים לא מתאמן

כמה אתה מרים?

לאחרונה 170 לזוג בנצ' (יכול לשלוח לך סרטון בפרטי אם תתעקש)
פרס כרגע רחוק מהשיא שלי, משום מה התרגיל הזה מאד מושפע לי מתדירות האימונים הנמוכה, 100 לשלישייה מאד קשה (בשיא חמישיה )

למען ההגינות אני 113 משקל גוף כרגע, פשוט בדרך כלל אני סביב ה110 , לא ממש אמור לשנות בתאכלס

לאחרונה 170 לזוג בנצ' (יכול לשלוח לך סרטון בפרטי אם תתעקש)
פרס כרגע רחוק מהשיא שלי, משום מה התרגיל הזה מאד מושפע לי מתדירות האימונים הנמוכה, 100 לשלישייה מאד קשה (בשיא חמישיה )

למען ההגינות אני 113 משקל גוף כרגע, פשוט בדרך כלל אני סביב ה110 , לא ממש אמור לשנות בתאכלס
זה נחמד.
אבל אני די אוחז שם כרגע בעצמי ואני שוקל 87 בערך, יש לי 170 לבנץ' תחרותי בודד.
אז לפני שאתה יוצא נגדי ואומר שאני די ממוצע, שים לב שאתה לא מרים יותר ממני למרות החומרים והמשקל שלך.
וזה עוד בזמן שהבנצ' הוא התרגיל העיקרי שלך לכוח, כל פאוורליפטר משקיע הרבה יותר בסקוואט ובדדליפט.

אליהו שקל פחות ממך כשהרים משקל די קרוב, וכן הוא טבעי לעומתך.

זה נחמד.
אבל אני די אוחז שם כרגע בעצמי ואני שוקל 87 בערך, יש לי 170 לבנץ' תחרותי בודד.
אז לפני שאתה יוצא נגדי ואומר שאני די ממוצע, שים לב שאתה לא מרים יותר ממני למרות החומרים והמשקל שלך.
וזה עוד בזמן שהבנצ' הוא התרגיל העיקרי שלך לכוח, כל פאוורליפטר משקיע הרבה יותר בסקוואט ובדדליפט.

אליהו שקל פחות ממך כשהרים משקל די קרוב, וכן הוא טבעי לעומתך.

חומרים? מי אמר שאני לוקח חומרים?

ולא יודע אם אתה שם לב, אימונים זה תחביב #3 שלי, שאני בקושי עושה פעמיים בשבוע ומקדיש לזה מינימום זמן, ובזכות זה שאני לא שוקל 87 אני יכול להגיע למשקל שלך בתור מישהו שזה בערך המקצוע שלו

ולא יודע אם אתה שם לב, אימונים זה תחביב #3 שלי, שאני בקושי עושה פעמיים בשבוע ומקדיש לזה מינימום זמן, ובזכות זה שאני לא שוקל 87 אני יכול להגיע למשקל שלך בתור מישהו שזה בערך המקצוע שלו
מצאת לך תירוץ למה אתה בינוני.
מה נראה לך, שאני חי בחד"כ? זה תחביב לכולנו.
אם בנץ' היה עיקר העבודה שלי, גם עם שעה בשבוע הייתי עובר את המספר שלך ושוקל פחות ממך.
אתה טענת
אז הם מתעקשים להגיד "כן! אבל תוסיף למשקל שלו עוד 20% ותוריד לו ממשקל הגוף איזה 5-10 קילו! והנה ! מדהים!
והנה אתה מתחיל להכניס נוסחאות למה המשקל המשעמם שלך בעצם מרשים, כי "אתה רק מתאמן פעמיים בשבוע".
תהנה עם 170. אני לא מבין למה אתה בכלל מתאמן אם אתה מחפש להיות בינוני.
אני אישית תמיד מנסה להיות הכי טוב שאני יכול להיות, אתה לעומת זה מנסה למצוא נוסחא שבעיניך אתה מרשים בלי להשקיע.
אליה פינץ בן 18 הרים הרבה יותר ממך ושקל כמוך, והוא גם עשה סקוואט ודדליפט.
אתה פשוט עלוב ומחפש תירוץ מוצדק לכך.

תהנה עם 170. אני לא מבין למה אתה בכלל מתאמן אם אתה מחפש להיות בינוני.

למה אני מתאמן? כי זה כיף ואני נהנה להראות שרירי
כשיש לי זמן בין הלימודים והמשפחה שלי פעמיים בשבוע יוצא להוציא קצת אנרגיה עם קצת בילדינג ולחיצות שאני אוהב, וחוזר לחיים שלי

ואגב, לא יודע אם שמת לב, אני לא מנסה להיות מרשים בלי להשקיע כי אני לא מנסה להיות מרשים נקודה, לא קפצתי להגיד כמה אני לוחץ וכמה אני פה וכמה אני שם, אתה שאלת אז אני עניתי
גם עם שעה בשבוע הייתי עובר את המספר שלך ושוקל פחות ממך.
אז למה שלא תעשה את זה באמת?
שבור איזה שיא ישראל בבנצ' , זה דבר אחלה הישג
אם תלחץ 180-190 על 87 קילו משקל גוף, זה בטוח שיא

אז למה שלא תעשה את זה באמת?
שבור איזה שיא ישראל בבנצ' , זה דבר אחלה הישג
אם תלחץ 180-190 על 87 קילו משקל גוף, זה בטוח שיא
לחצתי 165 שזה כבר היה שיא.
אני רק מנסה לעבור את השיא שקבעתי כבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית