עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טייס , לא?קובי בריאנט
לשעברטייס , לא?
אני לא רואה בעיה לנסות להגיע לטופ הטבעיים, הרי זה ריאלי עבור אדם טבעי כמוני.כאן בעצם נכשל מושג ה-סאב טקסט
שים לב למשל שאם יש מישהו יותר חזק מהטופ העולמי אבל הוא טבעי, אז אתה כן מוכן להשוות את עצמך אליו, למרות שהוא חזק ממך ללא היכר.
אבל לטופ של היום אתה לא מוכן להשוות את עצמך.
אתה בעצם תולה את הפערים ביניכם בגלל הכימיה שהם השתמשו בה.
וזה כל העניין, אתה אומר שהיתרון שלהם עליך תלוי בחומרים
אז "אי אפשר להשוות" שאתה מנופף בו הוא "חייבים לערוך השוואה".
כתבתי לך אז שכנראה שטעיתי והתנצלתי.שמע אתה עדיין מבולבל, כי כבר כתבת עליי פה שהשתמשתי והסברתי לך שלקחתי בזמנו משהו כמו יומיים קטוטיפן או איך שקוראים לזה בשביל חיטוב והפסקתי בגלל תופעות לוואי.
זאת תרופה לאסטמה ולא חומר אנאבולי, ואם בגלל זה אתה רוצה לקרוא לי לא טבעי אני מאחל רפואה שלמה.
לא, וזה לא הנושא.אוקיי, אז יש לך בעיה עם אדי האל באופן ספציפי.
האם אתה טוען\טענת בשלב כלשהו, שאם היו לך את כל התנאים שהיו לאדי האל באותו זמן, כולל חומרים אסורים וציוד, היית נותן 500 ק"ג דדליפט?
זה בדיוק מה שאמרתי.בגלל הסכנות הבריאותיות הכרוכות בשימוש בסמים בספורט.
תן לי לספר לך עוד משהו, אתה יודע מדוע נוסדה מלתכתחילה הסוכנות העולמית נגד סמים בספורט?
בגלל רוכבי אופניים, אצנים ושחקני כדורגל שמתו בעקבות שימוש בחומרים אסורים. בעקבות דורות שלמים של ספורטאים שסבלו מתופעות לוואי במשך שנים לאחר תום הקריירה הספורטיבית שלהם בגלל שהמאמנים שלהם סיממו אותם כאשר הם לא ידעו דבר. המלחמה בסמים לא נולדה כנגד "יתרון לא הוגן" אלא מתוך דאגה לגורל הספורטאים הצעירים ששלרוב מאמניהם הכניסו להם חומרים אסורים מבלי שיהיה להם מושג על העניין.
מנגד, כיום יותר ויותר ספורטאים בענפים שהם לא אולימפיים (כמו פיתוח גוף, סטרונגמן או פאוורליפטינג) לוקחים חומרים אסורים על דעת עצמם תוך כדי ידיעה ברורה של הסכנות הכרוכות בכך. הם יודעים לתוך מה הם נכנסים, והם בוחרים בדרך הזו.
אני אישית לא נוטל קפאין בתחרויות, אבל אני מוכן להתחרות מול כל אחד בתנאים בטוחים שהתחרויות קבעו.עוד משהו, פעם קפאין הוגדר כסם אסור בספורט. האם אתה תפסול את השיגיו של המתחרה שניצח אותך משום שהוא נוטל כדורי קפאין באופן קבוע ולפני תחרויות כשאתה לא צורך קפאין בכלל? האם תגיד שזה "בגלל החומרים" ושאם הוא היה "טבעי" (לא נוטל קפאין) הוא היה הרבה יותר חלש והיית מנצח אותו? כי זאת לא נשמעת כמו גישה ספורטיבית בכלל.
כל הטענות שלך מבוססות על כך שאני כביכול מזלזל במוזרקים כשהאמת שאני לא.המפתח כאן בטענה שלי היא, שנדרשת תשתית פיזיולוגית יוצאת דופן, על מנת להיות מסוגל להשיג תחת שימוש בחומרים, תוצאות של שיאי עולם אבסולוטיים.
אתה טוען שכשמשתמשים בכימיה כל שאר המשתנים זניחים, וזו טענה לא תקפה כיוון שהיא משוללת כל צידוק הגיוני.
האם סביר בעיניך שאדם שהגיע ל170 לחיצה טבעי ונאבק שם, יצליח עם חומרים להגיע ל350?
בסופו של דבר הישגים פיזיים לא מנותקים מהתורשה שלך,
ובדכ יש קורלציה בין אנשים שמלכתחילה נראים פיזיים, לאנשים שמגיעים לממדים עצומים תחת שימוש בכימיה, ובהתאם ברמת הישגים של כוח פיזי.
מעבר לזה, כיוון ששיאני עולם הם אנשים שמייעלים תחת אותם התנאים בקירוב, לאלו בקליבר שלהם, אפשר להניח שהיתרון שלהם טמון בכישרון
בטח ובטח כשיש לך אדם ששאר האנושות ממש מפגרת מאחוריו באלמנט מסוים, כמו למשל לגבי הסקוואט של ריי ווילייאמס.
לגיטימי לשאול אם יש כאן מישהו בפורום שיכול לצמוח להיות אדי הול, ומרפרוף קצר התשובה השלילית הרבה יותר הגיונית.
אם תיקח דוב על סטרואידים למשל, הוא כנראה יהיה חזק יותר מנמלה על סטרואידים, למרות שיהיה לה בטח רטיו מטורף אחי
כל כך נכון.ואוו, חברים, איזה דיון נהיה פה...
Reality check: פאווליפטינג הוא ספורט נישה שלא מעניין את הציבור הרחב. הסיבה המרכזית היא שהערך הבידורי שלו נמוך (התחרויות ארוכות מאד ומנוטוניות, אין אקשן) והוא מתמקד אך ורק באלמנט אחד של אתלטיות: כח, ומתעלם לחלוטין מזריזות, סיבולת, וכו'. כמעט אך אחד לא "מתרשם" (מונח סובייקטיבי לחלוטין שהויכוח עליו עקר במהותו ודומה ולויכוח על מה יותר טעים, המבורגר או סטייק) מאדי הול או ואלד אלחזוב כמו שכמעט אף אחד לא "מתרשם" מטבעי שעשה 400 דדליפט. כמעט אך אחד לא יודע מה השם של "האדם החזק בעולם". אנשים יודעים מי אלה קובי בריאנט, מסי וכו'. זו המציאות.
כשאמרתי תרופה התכוונתי לא חומר אנאבוליכל סטרואיד כמעט הוא תרופה עבור משהו, למי איכפת שזה תרופה לאסטמה? זה עדיין חומרים, ולא משנה אם זה לחיטוב, זה חומרים.
אם אתה חושב ששני כדורים מהדבר הזה יצרו אצלי כל שינוי מהותי פיזיולוגית שיש סיבה הגיונית להכיר בו, או שהשפיע על ההישגים שלי בכוח או מסת שריר,ומה ההבדל בין יומיים לשנה.
פניה לסמכות היא כשל לוגי כידוע לך.תנסה למכור תירוץ כזה ל WADA, מעניין אותי אם תצליח לשמור על מדליה עם תירוץ כזה.
אני מתחיל לחשוב שאין תועלת בדיון.כשאמרתי תרופה התכוונתי לא חומר אנאבולי
סטרואידים שלוקחים לדלקת הם בעלי פעולה הפוכה
אני לא זוכר את המכניזם של התרופה ככ ולא מצליח למצוא רקע על זה, אבל היא משפרת את המערכת הקרדיו וסקולרית
אם אתה חושב ששני כדורים מהדבר הזה יצרו אצלי כל שינוי מהותי פיזיולוגית שיש סיבה הגיונית להכיר בו, או שהשפיע על ההישגים שלי בכוח או מסת שריר,
אז באמת, שאתה פשוט מנותק מהמציאות
פניה לסמכות היא כשל לוגי כידוע לך.
אנחנו לא מנהלים דיון סביב הגדרות של גופים, אלא סביב משמעות של דברים.
הטענה שלך כרגע שקולה לאמירה שמישהו לא טבעי כי היה רגע שחיברו אותו למכונת הנשמה בזמן כשל נשימתי
האישיו זה *איך הגעת להישגים שלך*
והנה דוגמה למה שטענתי מלכתחילה - אתה לא מנסה לרגע להיות אובייקטיבי, אלא להטיל דופי באנשים שמוכשרים ממך
זו תרופה לאסטמה.אם תתחרה נגדי, אני מוכן להודות שאתה טבעי, אך אל תתפלא אם מה שכתבת כאן יפסול אותך מתחרות טבעית הוגנת.
אמרת שלקחת את התרופה לצורך חיטוב ולא לאסטמה.זו תרופה לאסטמה.
נניח יש לספורטאי אסטמה והוא לוקח תרופה, אז יגידו לו תמות או שאתה לא טבעי?
בכלל לא נראה לי סביר.
אני מניח שהתקנון של סמים כולל חומרים שאסורים לשימוש מעצם הווייתם
זה בדיוק הפגם בחשיבה שלך.ומה הבעיה לומר שאנשים עם כמיה הגיעו לאן שהגיעו בזכות כמיה? זה 100% נכון.
היתרון של ספורטאים עם כמיה שאולי מרימים מעט יותר ממני, זה הודות לכמיה.
אבל גם וייטליפטינג מתמקד רק באלמנט הזה והוא יותר פופולרי, לכן אני מניח שהסיבה המרכזית היא אחרתהסיבה המרכזית היא שהערך הבידורי שלו נמוך (התחרויות ארוכות מאד ומנוטוניות, אין אקשן) והוא מתמקד אך ורק באלמנט אחד של אתלטיות: כח, ומתעלם לחלוטין מזריזות, סיבולת, וכו'
וייטליפטינג הוא ספורט אולימפי.אבל גם וייטליפטינג מתמקד רק באלמנט הזה והוא יותר פופולרי, לכן אני מניח שהסיבה המרכזית היא אחרת
10% זה המון.ספורטאי עם כימיה ששבר שיא עולם הגיע לאן שהגיע לא באמצעות הכימיה, אלא באמצעות הרבה עבודה קשה, הקפדה על שינה, תזונה ולהתאמן קשה, ורק ה-10% הנותרים שהוא היה צריך בשביל לשבור את שיא העולם זה הכימיה.
מעולם לא התיחסתי לחומרים כך.אתה מתייחס לחומרים בתור קיצור דרך.
אין דבר יותר רחוק מהמציאות.
אם אתה לא משקיע את החיים שלך בספורט, לא משנה כמה חומרים תזריק - אתה לא תגיע לתוצאות.
ואתה יודע את זה כי? מההכרות הענפה שלך עם עולם הסטרואידים? או שאתה פשוט רוצה שזה יהיה נכון?אתה מזכיר לי אחד בפורום כאן שלא הבין את ההתנגדות שלי לחומרים וטען שאנשים שלוקחים חומרים עובדים הרבה יותר קשה ממני.
מצטער, אבל זה פשוט לא נכון, מתאמן טבעי ומוזרק עובדים קשה באותה מידה, שניהם שומרים על תזונה ושינה במקסימום שלהם.
0 סקוואט ל160 ב5 שבועותהם יכולים לכתוב בכמה התוצאות שלהם השתפרו עם חומרים.
ואני גם אציין שאלחנן נכון להיום מבצע אימונים שאני לא יכול לסיים אותםאתה מזכיר לי אחד בפורום כאן שלא הבין את ההתנגדות שלי לחומרים וטען שאנשים שלוקחים חומרים עובדים הרבה יותר קשה ממני.
אני מנסה לומר שלו הייתי מקבל טיפול רפואי כזה, אני לא חושב שמישהו היה נטפל לחומר הזה, כי זה לא חומר שהמהות שלו היא שיפור ביצועים, או בגדר סם עד כמה שאני מבין.אמרת שלקחת את התרופה לצורך חיטוב ולא לאסטמה.
אם היה לך אסטמה וזה הסיבה שלקחת את התרופה, זה סיפור אחר.
דיניטרפנול 2,4.לא יודע על משהו שיכול לעבוד כמו קסם בצורה פסיבית להרזיה
מההיכרות הענפה שלי עם עולם הסטרואידים והספורט.ואתה יודע את זה כי? מההכרות הענפה שלך עם עולם הסטרואידים? או שאתה פשוט רוצה שזה יהיה נכון?
הם נותנים לספורטאי להגיע הרבה, אבל הרבה יותר רחוק ממתאמן טבעי. הם מסוכנים ברמות.תן לי להבין, כיצד החומרים האסורים משנים עד ללא היכר את הספורט?
במה הם נבדלים מחלבון למשל?
ספורט ללא חלבון, הוא לא פחות מסוכן מספורט מסומם.כל ספורטאי לא היה מגיע לאן שהוא הגיע ללא צריכה מספקת של חלבון, נכון?
הרי אם לא היית צורך מספיק חלבון, מסופקני אם היית יכול להגיע ל-300 ק"ג דדליפט.
לעומתך יש את יוסי, טבעי שחי ללא חלבון בכלל, שטוען שהוא "הטבעי החזק ביותר בעולם", וכשאתה מנסה להראות לו שהדדליפט שלך 300 ושלו זה 60, הוא מבטל זאת בטענה ש-"זה לא בר השוואה בכלל. אתה לא טבעי מספיק." וש-"בלי החלבון בחיים לא היית מגיע ל-300 דדליפט".
בתחרויות טבעיות צריך להוכיח שמה שאתה לוקח הוא אכן טיפול תרופתי, ולאט לצורך כוח או לרדת במשקל מהר. כי שניהם משפרי ביצועים.אני מנסה לומר שלו הייתי מקבל טיפול רפואי כזה, אני לא חושב שמישהו היה נטפל לחומר הזה, כי זה לא חומר שהמהות שלו היא שיפור ביצועים, או בגדר סם עד כמה שאני מבין.
מישהו הגיב כאן ומחק את התגובה, לגבי מה זה באמת עושה, וזה בעיקר אמור לעזור בשריפת שומן.
אגב מניח שזה גם מינורי ההשפעה
לא יודע על משהו שיכול לעבוד כמו קסם בצורה פסיבית להרזיה
אוקיי, אז הטענה שלך כאן היא ששימוש בסטרואידים גורם לכך ששיאי העולם ישברו במהירות?הם נותנים לספורטאי להגיע הרבה, אבל הרבה יותר רחוק ממתאמן טבעי. הם מסוכנים ברמות.
והם יוצרים את מה שלואי סימונס מכנה "כוכב נופל", מצב שבו אלוף העולם לא מצליח לשמור על התואר שלו הרבה זמן, כי הוא תוך כמה שנים נהפך להיסטוריה, גל עצמות, שבר כלי, מת.
כאן ניתן יותר להסכים עם טענתך.הלחץ של מהמאמן והחברים לאכול יותר איכותי, רק יוליד בריאות ומקצועיות בספורט, בשונה מחומרים אסורים.
הדוגמה לא באה באמת כהשוואה בין סטרואידים לחלבון, כי ברור שאין מה להשוות.אני מבין את הנסיון שלך להיות הדובר של שני צדדים, ודי הסברת את העניין בצורה יפה בהתחלה, אבל עכשיו אתה ממש מתחיל לכתוב דברים לא קשורים בכלל. ברצינות? להשוות סטרואידים לחלבון?
מקריאה מהצד של הוויכוח ביניכם, אני באמת לא רואה איך אלחנן טען שכימיה זה הדבר היחיד שעוזר לביצועים טובים יותר, הוא בהחלט טען שזה עוזר בצורה משמעותית, אבל ציין מספר פעמים את החשיבות של עבודה קשה, שינה ותזונה נכונה.אוקיי, אז הטענה שלך כאן היא ששימוש בסטרואידים גורם לכך ששיאי העולם ישברו במהירות?
סלח לי, אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן.
כאן ניתן יותר להסכים עם טענתך.
סה"כ האיסור על סמים בספורט נולד מתוך רצון לשמור על בריאות המתחרים, ועל מנת שלא יקריבו את חייהם ובריאותם למען ביצועים טובים יותר.
הדוגמה לא באה באמת כהשוואה בין סטרואידים לחלבון, כי ברור שאין מה להשוות.
העניין הוא שאחת מטענותיך הייתה כי ללא כימיה ספורטאים מוזרקים לא היו יכולים להגיע להישגים שלהם.
זאת המטרה של שימוש בחומרים אסורים בסופו של דבר - ביצועים ספורטיביים טובים יותר.
מצד שני, אתה מציג זאת כאילו כימיה זה הדבר היחיד שעוזר לביצועים טובים יותר, בעוד שאפילו דבר בסיסי כמו להקפיד על מספיק שעות שינה מביא להבדלים עצומים ביכולות הספורטיביות וביכולת לשפר אותן, לכן לא הגיוני לפסול שימוש בחומרים רק בגלל זה, משום שאז נידרש לפסול (הכוונה מבחינה אתית) גם דברים אחרים שאינם מזיקים לבריאות רק משום שהם משפרים את הביצועים.
מקריאה מהצד של הוויכוח ביניכם, אני באמת לא רואה איך אלחנן טען שכימיה זה הדבר היחיד שעוזר לביצועים טובים יותר
להגיד שרוני קולמן היה נראה רק מעט פחות שרירי בלי חומרים זה אשליה.
להגיד שאדי היה מרים רק 10% פחות בלי חומרים (450 ק"ג) זה שקר גס.
בלי כמיה אני בספק אם הוא היה מגיע ל 350 ק"ג (וזה מפרגן).
לא השוויתי בין אבקת חלבון לסטרואידים.בנוסף, אני עדיין לא הבנתי את הלגיטימיות בהשוואה של אבקת חלבון לסטרואידים.